Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandiМечката е партийно трол-че и затова не спира да спами с лафчета за "свУбудата".
Питаш го директно, кат' си тъп що не се махнеш и да дадеш шанс на по-компетентните - то се вкопчило кат' за последно в кокъла.
П.П. Успя да размие темата, налЕ? И без да иска се насочи точно в тая тема да спами с копи/пасти, а 'орицата нямат какво да ядат и си мятат бебетата в кофите.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсичко е възможно. И все пак вината е в нас. Ние сме суверенът. С нашите съдби се разпореждат и с тези на нашите деца. И не са виновни циганите. Те и с тях се разпореждат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПогребенията са част от плана за обезлюдаване ( трайно ) на БГ-стан и да се пуснат новите "господари". Чак тогава ще ви сменят табелата - първо трябва методично да ви изтрепят, а после ще изтрепят и посредниците в момента ( партиите ), за да се заличи всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМече, имам чувството, че е имало: "Рапорт даден!" и "Рапорт приет!"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа, тя и Ирена ми беше уж колежка от втория етажМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСитуацията е влошена рязко, но не е обнародвано. Многото бюджетници и пенсионери т.е.- със сигурни доходи, пречат на ясното виждане на нещата.
Няма да има ръст на БВП от погребения, Маранди. Ще има такъв на нелегалните погребения.
БГ-стан е много интересна кат' традиции и култа към паметта на мъртвите, ще ескалира всичко.
Вече 'орицата няма да могат да изпратят и близките си както е по традицията. Празните мазета вече са факт.
П.П. А, безработните ви чиновници/депутати се чудят още колко панаира да направят, за да не свършат нищо.
---------------------------------
Погребенията са част от плана за обезлюдаване ( трайно ) на БГ-стан и да се пуснат новите "господари". Чак тогава ще ви сменят табелата - първо трябва методично да ви изтрепят, а после ще изтрепят и посредниците в момента ( партиите ), за да се заличи всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩе има зер, ако продължиме да ги търпим
Коментар
-
mechobikov
Ти ще си част от постановката да не стане точно това! Чрез теб и "мислещите така", управлявани подходящо, ще се запази фундамента!
Нали вече палихте партийния дом ... и 'ко 'тана после?
- ааааа съдействахте да се затрият някои архиви ... Да де , на мен ми е ясно!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСитуацията е влошена рязко, но не е обнародвано. Многото бюджетници и пенсионери т.е.- със сигурни доходи, пречат на ясното виждане на нещата.
Няма да има ръст на БВП от погребения, Маранди. Ще има такъв на нелегалните погребения.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРиск от гражданска война в януари-февруари и тогава става по-сложно за анализ, щот' се сменя фундамента.
Кучета със салам плашишБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТочно щях да питам *сички, ко ша къркате тая вечер с тези облаци и политическия гамбит на Борисов?
П.П. Възможно е ситуацията да се влоши рязко с т'ва нищо-правене ( бездействие ).
За момента със сигурност ще сте в рецеси в края на годината, увеличена безработица и ще мрат 'орицата кат' мухи от мизерията, въпреки че ще надуят за сетен път енерго-носителите кат' механизъм да се пази макро-рамката през косвен данък.
Риск от гражданска война в януари-февруари и тогава става по-сложно за анализ, щот' се сменя фундамента.Last edited by marandi; 16.05.2013, 19:15.
Коментар
Коментар