IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Патината ходи по среброто и медта, бре,а златото си е вечно лъскаво! Баси - и туй ли не знаете ,дето се учи в 5-и клас по химия ....Мука,мука!
    А бре Хинти, аз да не издавам ти за Ин и Ян какво беше казал че са
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      'ноу досада и посредственост цари всеобще

Иде ми да си резна вените как БГ-то не може да мръдне 2 милиметра вперьод - вече за 25 години. На Русото живота му изтече докат' дочака белият кон за 'орицата.

После в манастир и няма да го чуете нивгиж
      В Киото

Коментар

• Патината ходи по среброто и медта, бре,а златото си е вечно лъскаво! Баси - и туй ли не знаете ,дето се учи в 5-и клас по химия ....Мука,мука!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Ухааа, предишния блясък на темата се завръща
          'ноу досада и посредственост цари всеобще

Иде ми да си резна вените как БГ-то не може да мръдне 2 милиметра вперьод - вече за 25 години. На Русото живота му изтече докат' дочака белият кон за 'орицата.

После в манастир и няма да го чуете нивгиж

Коментар

Но понякога потъмнява и губи блясък
            Само за да блесне след това още по силно и НЕОТРАЗИМО
            tnm

Коментар

Патина...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                .....П.П. Смешното е, че и да те пусна - западнярите никога няма да искат бачкат с тИбя и Русото ще ти е крив агейн, налЕ? Щот' колкото си виждал кораб - толкоз си виждал и бачкане със западняци, освен на брошура в пощата.

Гледай да не получиш някой инфаркт, докат' се прайкаш на остроумен да джавкаш

Маранди, нали ще ми разрешиш да не си сканирам моряшкият паспорт, нито пък трудовите книжки /не съм задължен по правилата за участие във виртуален форум.../? ..., но - ти ПРИЕМИ за себе си, че нямам практиката на твоите "3 поколения корабостроители/ - които съм сигурен, че няма как да докажеш. Но, ако случайно докажеш това твое твърдение, бих ти се разсърдил много, защото ти си междинното звено, което е прекъснало връзката с толкова уникална фамилия, предвид твоята абсолютна некомпетентност в областта на корабостроенето...

... и внимавай, защото вече го казах: никът ми е регистриран като юридическо лице /по твоя препоръка/ - и малко ти остава за прескоча до Страсбург /по твоя препоръка/...

Иначе, всички застрахователи имат по 30-40 адвокати, именно, защото се налага да им правят ежегодно задължителната професионална отговорност... /колко съм им обяснявал навремето - що е то ретроактивна дата......, но те са умни момчета - бързо схващат/...

Що се отнася до това, как се обединяват адвокатите, за да поемат цялата гама от казуси, то е достатъчно и 3-4-ма, като един да е специалист в наказателното право, друг в гражданското, трети - в областта на юридическите лица и ценните книжа, а много от останалите и тия области се препокриват в техните компетенции...

Поздрави на всички!
                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Злато не се разваля
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Ухааа, предишния блясък на темата се завръща
                    Злато не се разваля
                    tnm

Коментар

• Ухааа, предишния блясък на темата се завръща
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                        Абе, аз тука да не съм селската шавра***я.
                        Знам ли, ти ша кажеш
                        Важното е как се чувстваш

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                          Ааа, ша прощаваш тогаз! Само от Бат Смонафта ли не щеш екшън или по принцип си не щеш? Ако требе и аз ша са напъна, ама дай некъФ стимул
                          Абе, аз тука да не съм селската шавра***я.

Коментар

Оти ние на село така си говориме!
                            Аз от бат ти К'нафта екшън-фантастика нещем!
                            Ааа, ша прощаваш тогаз! Само от Бат Смонафта ли не щеш екшън или по принцип си не щеш? Ако требе и аз ша са напъна, ама дай некъФ стимул

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                              Момеее, що псиуеш кат хамалин бре
                              Бат Смонафт нема та земе у екшън-фантастиката, да знайш
                              Оти ние на село така си говориме!
                              Аз от бат ти К'нафта екшън-фантастика нещем!

Коментар

Who the f*ck is Хинти?
                                Момеее, що псиуеш кат хамалин бре
                                Бат Смонафт нема та земе у екшън-фантастиката, да знайш

Коментар

Working...
                                X