If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Иде ми да си резна вените как БГ-то не може да мръдне 2 милиметра вперьод - вече за 25 години. На Русото живота му изтече докат' дочака белият кон за 'орицата.
Иде ми да си резна вените как БГ-то не може да мръдне 2 милиметра вперьод - вече за 25 години. На Русото живота му изтече докат' дочака белият кон за 'орицата.
.....П.П. Смешното е, че и да те пусна - западнярите никога няма да искат бачкат с тИбя и Русото ще ти е крив агейн, налЕ? Щот' колкото си виждал кораб - толкоз си виждал и бачкане със западняци, освен на брошура в пощата.
Гледай да не получиш някой инфаркт, докат' се прайкаш на остроумен да джавкаш
Маранди, нали ще ми разрешиш да не си сканирам моряшкият паспорт, нито пък трудовите книжки /не съм задължен по правилата за участие във виртуален форум.../? ..., но - ти ПРИЕМИ за себе си, че нямам практиката на твоите "3 поколения корабостроители/ - които съм сигурен, че няма как да докажеш. Но, ако случайно докажеш това твое твърдение, бих ти се разсърдил много, защото ти си междинното звено, което е прекъснало връзката с толкова уникална фамилия, предвид твоята абсолютна некомпетентност в областта на корабостроенето...
... и внимавай, защото вече го казах: никът ми е регистриран като юридическо лице /по твоя препоръка/ - и малко ти остава за прескоча до Страсбург /по твоя препоръка/...
Иначе, всички застрахователи имат по 30-40 адвокати, именно, защото се налага да им правят ежегодно задължителната професионална отговорност... /колко съм им обяснявал навремето - що е то ретроактивна дата......, но те са умни момчета - бързо схващат/...
Що се отнася до това, как се обединяват адвокатите, за да поемат цялата гама от казуси, то е достатъчно и 3-4-ма, като един да е специалист в наказателното право, друг в гражданското, трети - в областта на юридическите лица и ценните книжа, а много от останалите и тия области се препокриват в техните компетенции...
Коментар