IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Miii
    Стига си мучал. Кажи пак за пъстървата, че троловете закопаха назад всички постове. Коя джука и стърчи напред на мъжката пъстърва ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Боли ме дясната ръка. Моята докторка ми рече, че имам "болест на перачката", но при мен не било от пране, от писането на клавиатурата и местенето на мишката
      Miii, карай с лявата,....

Коментар

• Свободата е несъществуване на зависимост. Несъществуване на ограничения. Несъществуването няма пол. Свободата е потенциално проявление. Възможност за проявление. Непроявена воля. Абсолютната свобода е пустотата (пълната липса на ограничения). Вие с Асен сте жертви. Аз съм пробвал да ви помогна, но вие дори не се опитвате да се замислите. Когато ви зададох въпрос "как мислите", вие не се замислихте над въпроса и не се опитахте изобщо да отговорите. Отговорихте ми и двамата, че това не бил правилният въпрос. Вие не отговорихте, защото към момента на задаване на въпроса нямахте готови отговори и ви мързеше да се замислите и да измислите свои собствени отговори.

Човешкото мислене е рамкирано. Но свободата да се излиза от рамките е пълна (абсолютна). Точно тази свобода дава мощта на естествения интелект. Както при човека, така и при животните. Тази свобода дава възможности за учене и развитие, за все по адекватно опознаване на света. Липсата на такава свобода е абсолютно несъвместима с живота. Жизнените функции на живите организми са немислими без тази свобода. При организмите, които са способни да градят сложни логически конструкции е възможно да се получи откъсване от реалността и заживяване в тези конструкции, което води до неминуемо запазване на съществуващите към този момент ограничения и спиране на всякакво развитие.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          В женски налЕ
          Тцъ ...

в хермафродитски - нали Свободата, Буда и Тибет нямали род?

Значи Свободата е хермафродит ( понеже отхвърля мъжко и женско начало, също така дуализма и дихотомията ).

Елементарно, Водсън? - нищо, че на БГ-стански се води в женски род - виж я на други езици без род как звучи

П.П. Т'ва противоречие бегло го бях мернал при идентификация на разни особи като хем политеисти, хем релативисти на база тяхна устна и писмена публична декларация.

Едното изключва другото като теория/практика - подобно на лозунг-и: към Свобода с Аксиоми - или чрез Аксиоми към Свобода.

Общо взето пълен оксиморон и гавра с всеки малко по-грамотен от сеене на картофи и четене на Винету.

Общо взето засега чета внимателно и отговорям внимателно

П.П.П. Мога да си правя т*шак до утре с разни нелепи тези и послания, но няма смисъл
          Last edited by marandi; 17.05.2013, 17:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            н за 'орицата.

После в манастир и няма да го чуете нивгиж
            В женски налЕ

Коментар

Сакън! Русото си е русо и мястото му е у форума
              И без Русото да кукурига - Слънцето всяка сутрин ще изгрява.

Спокич!

П.П. Тая година обаче сушата утрепала ягодите да се плющя. Па, пролет ям само червени плодове, без череши, че са ми досадни с тия костилки. Онли ягоди и малини.

Коментар

Боли ме дясната ръка. Моята докторка ми рече, че имам "болест на перачката", но при мен не било от пране, от писането на клавиатурата и местенето на мишката
                Ми смени си я клавиатурата с по модерна, дето е само тач мач
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Не ме интересува златото. Кажи ти как си приятелко ???
                  http://www.youtube.com/watch?v=yNtpnrQQoj8
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    'ноу досада и посредственост цари всеобще

Иде ми да си резна вените как БГ-то не може да мръдне 2 милиметра вперьод - вече за 25 години. На Русото живота му изтече докат' дочака белият кон за 'орицата.

После в манастир и няма да го чуете нивгиж
                    Сакън! Русото си е русо и мястото му е у форума
                    Мечо

Коментар

Преди много години трима братя заедно с няколко ратаи отишли да си копаят нива, в която смятали да направят лозе. Били добри стопани и копаели по-дълбоко с правите лопати /които не са лопати/.
                      По едно време лопатата на единия брат засегнала нещо. Събрали се всичките и учудено започнали да разглеждат някакви стари, потъмнели от времето метални съдове ... После ги натоварили на каруцата и ги закарали в къщата си. Вечерта занесли единия съд в местната кръчма и позволили на всеки, който иска да си отрежа парченце от него. Всички мислели, че е пиринч.
                      Единият брат обаче се усъмнил. Излъскал една чаша /която вече я няма в съкровището/ и златото блеснало. Разбрали какво са намерили, опитали се да го скрият, но било късно
                      Та, избрали братята най-учения от тях, който охраняван от полиция занесъл съкровището и го предал лично на Борис ІІ. За съкровището те получили доста пари,които били добре оползотворени. В договора за дарение е написано, че всички наследници на тази братя имат право да влизат в трезорите, където се съхранява съкровището и да го разглеждат и да държат с ръце /буквално написано/.
                      Така че - да, златото понякога губи блясъка си
                      Не ме интересува златото. Кажи ти как си приятелко ???
                      http://www.youtube.com/watch?v=yNtpnrQQoj8
                      tnm

Коментар

Само за да блесне след това още по силно и НЕОТРАЗИМО
                        Преди много години трима братя заедно с няколко ратаи отишли да си копаят нива, в която смятали да направят лозе. Били добри стопани и копаели по-дълбоко с правите лопати /които не са лопати/.
                        По едно време лопатата на единия брат засегнала нещо. Събрали се всичките и учудено започнали да разглеждат някакви стари, потъмнели от времето метални съдове ... После ги натоварили на каруцата и ги закарали в къщата си. Вечерта занесли единия съд в местната кръчма и позволили на всеки, който иска да си отрежа парченце от него. Всички мислели, че е пиринч.
                        Единият брат обаче се усъмнил. Излъскал една чаша /която вече я няма в съкровището/ и златото блеснало. Разбрали какво са намерили, опитали се да го скрият, но било късно
                        Та, избрали братята най-учения от тях, който охраняван от полиция занесъл съкровището и го предал лично на Борис ІІ. За съкровището те получили доста пари,които били добре оползотворени. В договора за дарение е написано, че всички наследници на тази братя имат право да влизат в трезорите, където се съхранява съкровището и да го разглеждат и да държат с ръце /буквално написано/.
                        Така че - да, златото понякога губи блясъка си
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                          .....

Поздрави на всички!
                          Пич, Русото ще пукне някой ден и чак тогава ще вдянете с Мечката, че не ви е бил душманин.

Не коментирай чужди семейства, както Русото е коректен и не коментира племенниците на някого, за да ги окаля.

П.П. Бъди здрав - в момента не мога да помогна - кризата доста се проточи, буферите се постопиха, нямам енергия за нищо вече.

Общо взето ми е безразлично - външната мотивация и тя не може да стартира вътрешната вече - уж съм чат' по всички чалъми не само на теория, но и на практика.

Русото бавно гасне от безсперспективата, която се очерта в следващите 10 години - довечера ще отида при някой приятел с кръчма да се освиня и толкоз.

Палката съм ви я връчил отдавна. Действайте!

Коментар

А бре Хинти, аз да не издавам ти за Ин и Ян какво беше казал че са
                            ...еврейски свастики! И не го пише в гугълчо,за твоя утеха! Мисли си,че си Свободен докато не разбереш Обратното.....

Хората с Връзки,не клечим целодневно в уйкито за да се информираме за едно-друго!
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              В Киото
                              Да учи Дзен
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Патината ходи по среброто и медта, бре,а златото си е вечно лъскаво! Баси - и туй ли не знаете ,дето се учи в 5-и клас по химия ....Мука,мука!
                                "Свободата е грешка! Който не греши е роб!"

Мечо

Коментар

Working...
                                X