Ха добъе вечер... Много се уморих днес. Пренасяхме на ръце 50 торби цимент с един приятел. Разказа ни се играта... А този идиот живее в някакъв филм от рода на Джеймз Бонд и не вика никави майстори в тях, за да не го научели къде живее.. И да видиш бате Гого как мъкне торбите... Ама мноог съм добър човек. Това ако бях жена все бременна щая да си ходя... Па и тоя кретен го чакам да ми даде бизнес за над 2 млн.евро.. Как е възможно всички хора с пари и власт в тая държава да са стиснати малоумници???? Човек с милиони евро, сам си бърка бетона и си носи цимента???? Хайде наздраве.. Поръчах си разни глезотийки от една пицария и си отворих една бутилка водка.. Мисля и да си я изпия. Утре съм на Дупница, ама ще ида по обед или когато там стана... Ебал съм му майката - нема да умираме я.. Па от няколко дни чукам оная мърла с големите цици дето уж нямаше да я чукам. Много тъпо, ама нещо нямам желание да се занимавам със стойностни жени.. Па и в момента може да се каже че използвам едни от най големите естествени цици, на не дебела жена в света.. Или поне в София... Много приказва и е страшно досадна ама ме зарежда с енергия и ми прави компания. В секса е гола вода, ама с тия цици нема нужда да прави кавото и да е... Бре дееба тая водка, нещо ми лъха на спирт. Ще ида да потърся друга бутилка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Маранди, тука съм бе бате! Ама да си призная хич не искам да те плюя, издигна ми се в ите много през последните дни. Факт! Ама това само за определени теми, да не си помислиш, че съм се вързал на 100-те процента седмично
Но определено не съм бил прав и си признавам!
Хайде със здраве!
P.S. Ааа, и не, не вярвам, че си специалист по всичко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАми хората, за които ме упрекваш, имат моята ценностна система. Разбираемо е.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз искам да ги изритаме във всичките им измерения. Ти искаш едно от измеренията им да ни управлява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеKoлко сме тези, които искаме да изритаме комунистите/социалистите и производните им (щото бсп има много измерения) и колко са тези, които искат точно те-бсп и производните им, да ги крадат ( да, съзнават, че ги крадат, но ги предпочитат) ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТочно ад хоминем е. Когато става въпрос за управлението на държавата всеки има право на мнение. Никой не те е помазал свише ти да определяш кой е компетентен и кой не. Има си читатели, да съдят. Аз само обяснявам някои елементи от реториката ти. Ако баба Пена мисли, че е дошъл момента да изритаме комунистите, то явно тя е по осъзната от тебе, защото колкото повече ги търпим, толкова повече ще ни крадат. Имаме и практически опит от миналото. Комунистите са ни доказали вече, че чрез законови средства, те властта няма да я дадат. Моите уважения за образованието ти, но ако баба Пена се досети преди тебе, по какъв друг начин можем да им вземем властта, моите уважения са за баба Пена !!!
Коментар
-
За сравнение - никът му има средно по 13 мнения на ден в тоя форум + останалите форуми, които "огравя" и просвещава - за по-малко от 2 години. В същото време ходел на рейс за по 4-6 месеца през това време два пъти.
Т.е. периода стана само 1-на година - и по 26-30 мнения на ден.
Моят ник има едва по 4 мнения средно на ден в тоя форум, откакто е регистриран от над 5 години. Или 10 пъти по-малко.
П.П. Мисля, че изводите са ясни и без някой да е Фруфесур - жалко, че ще прекъсне контактите с никове кат' бат' Космо, бат' Серго и сие - дет' са мъдри 'орица и е удоволствие да се четат, щот' има какво да се научи.
Тоя ще разгони всичко в съвсем скоро време и ще вряка, че бил "жертва"
Спирам да пиша, че пак ме трият и скоро ще изясняваме случката от тия, които са компетентни да го правят. Ще се видим след месец, докато всичко се изясни. Тогава ще преразгледам цялата си позиция към този форум и блог.бг - че нещо някои хора се оливат. Вече имам входящ номер още от вчера - та, казуса ще се решава, дет' е оторизиран да го прави.
100 пъти да ме трият за няма и месец ми идва малко нанагоре. Скоро ще получат честитка откъдето трябва ( 15 дни технологичен срок мисля беше ) и най-човешки предупредих, че ако още 2 пъти ме изтрият ще има реакция и от мен веднага. Та, всичко стартира вече - не е лошо да се включат батСветльо и Иринчета разни с помията си, която ръсят по мен, но администрацията не ги "вижда" - щот' ще ми излезе по-ефтинко кат' пакет да ги издъня наред.
Хубав ден!Last edited by marandi; 18.05.2013, 19:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе е ад хоминем, но е без значение.
Впрочем, ад хоминем е много важен аргумент и трябва винаги да присъства и то на първо място. [B"]Кой го казва това?"[/B] Да, ад хоминем е формално, но има вътрешна силна логика. След него следва въпросът: "Защо?"
Тук беше въведен образът на баба Пена. Ако се заинтересуваме от личността й, ще е ад хоминем, но само формално. Баба Пена може ли да дава оценки за мореходността на даден плавателен съд? Въпросът е ад хоминем, но от отговора му зависи дали изобщо трябва да има дискусия и who's the f.. is she?
------------------------------
Ще дам един цитат, който ти и останлите бебета ще разберете веднага, че не ми набиват канчета.
"Най-значителните успехи се дължат НЕ на тайните, раменени в Тъмнината. А, на търпеливото проучване, часове наред на специализирани научни издания.
В известен смисъл те ( изцяло ), отдадените на работата си патриоти, които се занимават с изследователска работа ( в ЦРУ ) са професионалните учени на Америка.
Тяхната научна дейност е точно толкова невъзпята, колкото и неоценима."
---------------------------------
Президентът Линдън Джонсън при полагане на клетвата на Ричард Хелмс като директор на ЦРУ - 30 юни 1966 година.
П.П. Не мисля, че мога да го кажа някога по-добре, но войната се печели още на проектната дъска и после е въпрос на време да се материализира
БГ-стан нямате още топ-анализатори - т.е. имате Русото, но е безсмислено да се пъне за слава на неграмотници, стигащи до сеене на картофи и озеляняване на градинки.
Така, щели да ви "оправят" - на всяка Мечка по една косачка и сте готови. Уот дъ фък .....?Last edited by marandi; 18.05.2013, 18:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе е ад хоминем, но е без значение.
Впрочем, ад хоминем е много важен аргумент и трябва винаги да присъства и то на първо място. [B"]Кой го казва това?"[/B] Да, ад хоминем е формално, но има вътрешна силна логика. След него следва въпросът: "Защо?"
Тук беше въведен образът на баба Пена. Ако се заинтересуваме от личността й, ще е ад хоминем, но само формално. Баба Пена може ли да дава оценки за мореходността на даден плавателен съд? Въпросът е ад хоминем, но от отговора му зависи дали изобщо трябва да има дискусия и who's the f.. is she?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Тук беше въведен образът на баба Пена. Ако се заинтересуваме от личността й, ще е ад хоминем, но само формално. Баба Пена може ли да дава оценки за мореходността на даден плавателен съд? Въпросът е ад хоминем, но от отговора му зависи дали изобщо трябва да има дискусия и who's the f.. is she?
Коментар
Коментар