IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха добъе вечер... Много се уморих днес. Пренасяхме на ръце 50 торби цимент с един приятел. Разказа ни се играта... А този идиот живее в някакъв филм от рода на Джеймз Бонд и не вика никави майстори в тях, за да не го научели къде живее.. И да видиш бате Гого как мъкне торбите... Ама мноог съм добър човек. Това ако бях жена все бременна щая да си ходя... Па и тоя кретен го чакам да ми даде бизнес за над 2 млн.евро.. Как е възможно всички хора с пари и власт в тая държава да са стиснати малоумници???? Човек с милиони евро, сам си бърка бетона и си носи цимента???? Хайде наздраве.. Поръчах си разни глезотийки от една пицария и си отворих една бутилка водка.. Мисля и да си я изпия. Утре съм на Дупница, ама ще ида по обед или когато там стана... Ебал съм му майката - нема да умираме я.. Па от няколко дни чукам оная мърла с големите цици дето уж нямаше да я чукам. Много тъпо, ама нещо нямам желание да се занимавам със стойностни жени.. Па и в момента може да се каже че използвам едни от най големите естествени цици, на не дебела жена в света.. Или поне в София... Много приказва и е страшно досадна ама ме зарежда с енергия и ми прави компания. В секса е гола вода, ама с тия цици нема нужда да прави кавото и да е... Бре дееба тая водка, нещо ми лъха на спирт. Ще ида да потърся друга бутилка.

Коментар

• Маранди, тука съм бе бате! Ама да си призная хич не искам да те плюя, издигна ми се в ите много през последните дни. Факт! Ама това само за определени теми, да не си помислиш, че съм се вързал на 100-те процента седмично
      Но определено не съм бил прав и си признавам!
      Хайде със здраве!
      P.S. Ааа, и не, не вярвам, че си специалист по всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Ами хората, за които ме упрекваш, имат моята ценностна система. Разбираемо е.
        Е, не вярвам да присвояваш народна пара в особено големи размери и да прикриваш доносниците шестаци.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Mошенник-утопист.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Аз искам да ги изритаме във всичките им измерения. Ти искаш едно от измеренията им да ни управлява.
            Ами хората, за които ме упрекваш, имат моята ценностна система. Разбираемо е.

Коментар

Koлко сме тези, които искаме да изритаме комунистите/социалистите и производните им (щото бсп има много измерения) и колко са тези, които искат точно те-бсп и производните им, да ги крадат ( да, съзнават, че ги крадат, но ги предпочитат) ?
              Аз искам да ги изритаме във всичките им измерения. Ти искаш едно от измеренията им да ни управлява.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Точно ад хоминем е. Когато става въпрос за управлението на държавата всеки има право на мнение. Никой не те е помазал свише ти да определяш кой е компетентен и кой не. Има си читатели, да съдят. Аз само обяснявам някои елементи от реториката ти. Ако баба Пена мисли, че е дошъл момента да изритаме комунистите, то явно тя е по осъзната от тебе, защото колкото повече ги търпим, толкова повече ще ни крадат. Имаме и практически опит от миналото. Комунистите са ни доказали вече, че чрез законови средства, те властта няма да я дадат. Моите уважения за образованието ти, но ако баба Пена се досети преди тебе, по какъв друг начин можем да им вземем властта, моите уважения са за баба Пена !!!
                Koлко сме тези, които искаме да изритаме комунистите/социалистите и производните им (щото бсп има много измерения) и колко са тези, които искат точно те-бсп и производните им, да ги крадат ( да, съзнават, че ги крадат, но ги предпочитат) ?

Коментар

• За сравнение - никът му има средно по 13 мнения на ден в тоя форум + останалите форуми, които "огравя" и просвещава - за по-малко от 2 години. В същото време ходел на рейс за по 4-6 месеца през това време два пъти.

Т.е. периода стана само 1-на година - и по 26-30 мнения на ден.

Моят ник има едва по 4 мнения средно на ден в тоя форум, откакто е регистриран от над 5 години. Или 10 пъти по-малко.

П.П. Мисля, че изводите са ясни и без някой да е Фруфесур - жалко, че ще прекъсне контактите с никове кат' бат' Космо, бат' Серго и сие - дет' са мъдри 'орица и е удоволствие да се четат, щот' има какво да се научи.

Тоя ще разгони всичко в съвсем скоро време и ще вряка, че бил "жертва"

Спирам да пиша, че пак ме трият и скоро ще изясняваме случката от тия, които са компетентни да го правят. Ще се видим след месец, докато всичко се изясни. Тогава ще преразгледам цялата си позиция към този форум и блог.бг - че нещо някои хора се оливат. Вече имам входящ номер още от вчера - та, казуса ще се решава, дет' е оторизиран да го прави.

100 пъти да ме трият за няма и месец ми идва малко нанагоре. Скоро ще получат честитка откъдето трябва ( 15 дни технологичен срок мисля беше ) и най-човешки предупредих, че ако още 2 пъти ме изтрият ще има реакция и от мен веднага. Та, всичко стартира вече - не е лошо да се включат батСветльо и Иринчета разни с помията си, която ръсят по мен, но администрацията не ги "вижда" - щот' ще ми излезе по-ефтинко кат' пакет да ги издъня наред.

Хубав ден!
                  Last edited by marandi; 18.05.2013, 19:42.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=vFGL0vY6Clc
                    tnm

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=gnPQBmcGZS0
                      tnm

Коментар

• Мечо биков, да те попитам- след толкова много писане, успя ли да зарибиш накой?

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ePKyQkqC_yg
                          tnm

Коментар

Не е ад хоминем, но е без значение.
                            Впрочем, ад хоминем е много важен аргумент и трябва винаги да присъства и то на първо място. [B"]Кой го казва това?"[/B] Да, ад хоминем е формално, но има вътрешна силна логика. След него следва въпросът: "Защо?"
                            Тук беше въведен образът на баба Пена. Ако се заинтересуваме от личността й, ще е ад хоминем, но само формално. Баба Пена може ли да дава оценки за мореходността на даден плавателен съд? Въпросът е ад хоминем, но от отговора му зависи дали изобщо трябва да има дискусия и who's the f.. is she?
                            Една от причините БГ-стан да е зле е масовата некомпетентност и където се позволява на цульо и пульо да храчи по форумите с цел да се направи на "спец" по всичко - демек по нищо.
                            ------------------------------
                            Ще дам един цитат, който ти и останлите бебета ще разберете веднага, че не ми набиват канчета.

"Най-значителните успехи се дължат НЕ на тайните, раменени в Тъмнината. А, на търпеливото проучване, часове наред на специализирани научни издания.

В известен смисъл те ( изцяло ), отдадените на работата си патриоти, които се занимават с изследователска работа ( в ЦРУ ) са професионалните учени на Америка.

Тяхната научна дейност е точно толкова невъзпята, колкото и неоценима."
                            ---------------------------------
                            Президентът Линдън Джонсън при полагане на клетвата на Ричард Хелмс като директор на ЦРУ - 30 юни 1966 година.

П.П. Не мисля, че мога да го кажа някога по-добре, но войната се печели още на проектната дъска и после е въпрос на време да се материализира

БГ-стан нямате още топ-анализатори - т.е. имате Русото, но е безсмислено да се пъне за слава на неграмотници, стигащи до сеене на картофи и озеляняване на градинки.

Така, щели да ви "оправят" - на всяка Мечка по една косачка и сте готови. Уот дъ фък .....?
                            Last edited by marandi; 18.05.2013, 18:09.

Коментар

Впрочем, ад хоминем е много важен аргумент и трябва винаги да присъства и то на първо място. [B"]Кой го казва това?"[/B] Да, ад хоминем е формално, но има вътрешна силна логика. След него следва въпросът: "Защо?"
                              Тук беше въведен образът на баба Пена. Ако се заинтересуваме от личността й, ще е ад хоминем, но само формално. Баба Пена може ли да дава оценки за мореходността на даден плавателен съд? Въпросът е ад хоминем, но от отговора му зависи дали изобщо трябва да има дискусия и who's the f.. is she?
                              Точно ад хоминем е. Когато става въпрос за управлението на държавата всеки има право на мнение. Никой не те е помазал свише ти да определяш кой е компетентен и кой не. Има си читатели, да съдят. Аз само обяснявам някои елементи от реториката ти. Ако баба Пена мисли, че е дошъл момента да изритаме комунистите, то явно тя е по осъзната от тебе, защото колкото повече ги търпим, толкова повече ще ни крадат. Имаме и практически опит от миналото. Комунистите са ни доказали вече, че чрез законови средства, те властта няма да я дадат. Моите уважения за образованието ти, но ако баба Пена се досети преди тебе, по какъв друг начин можем да им вземем властта, моите уважения са за баба Пена !!!
                              tnm

Коментар

Уау, бок искал да те познавам лично...

Коментар

Working...
                                X