If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Рекох, че съм се объркала и съм надникнала в Политика, ама явно не съм.
С тези разходки съм изтървала цялата дандания в Парламента. Редно е вече тази сграда да я съборят до земята и да я издигнат отново, но да е кръгла. Щото аз цирк с правоъгълно шапито не съм срещала
Не бъди критична, Тнм! Днес целият форум е Политика
Гледат отново делото за клевета срещу Цветанов
Този път това ще прави Софийският окръжен съд като втора инстанция, решиха върховните съдии
Публикувано: 21 май 2013, 15:50 | Обновено: 21 май 2013, 15:50
Разпечатай
прочитания: 1301 | коментари: 9
София, България
Мирослава Тодорова
Още по темата
Четирима юристи от чужбина идват за делото на Мирослава Тодорова
Четирима юристи от чужбина идват за делото на Мирослава Тодорова
16 2302
Американски юристи определиха уволнението на Мирослава Тодорова като “политическо”
25 2002
Прокуратурата подкрепи жалба на Мирослава Тодорова срещу уволнението й
31 2212
Делото за клевета, което съдия Мирослава Тодорова водеше срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, ще бъде гледано отново. Този път това ще прави Софийският окръжен съд като втора инстанция, решиха върховните съдии. Делото започна в Районния съд в Пловдив и трябваше да продължи в местния окръжен съд. Всички пловдивски съдии обаче си направиха отвод.
Миналата седмица прокуратурата подкрепи жалбата на Мирослава Тодорова срещу дисциплинарното й уволнение от Висшия съдебен съвет, а в едномесечен срок Върховният административен съд трябва да реши дали да върне Тодорова на работа.
УУУФ НОВИ НЕПРИЯТНОСТИ ЗА ЦЕЦУУУУ
Рекох, че съм се объркала и съм надникнала в Политика, ама явно не съм.
С тези разходки съм изтървала цялата дандания в Парламента. Редно е вече тази сграда да я съборят до земята и да я издигнат отново, но да е кръгла. Щото аз цирк с правоъгълно шапито не съм срещала
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А мен пък ми хареса Волен.
Чак не мога да повярвам, че го пиша, ама след изборите той май говори най-смислено.
Не съм гласувал за него.
П.С. Дано модито се намеси и изтрие последните постове, щото не са по темата.
Волен не трябваше да напада чуждите посолства, че от 23 години БГ-стан изглеждала така.
Ся чакайте ПЧИ, ама друг път - даже ще почнат да ви вдигат цените с цел изнасяне от БГ-стан.
Понаучил се е малко, ама кат' финансист и икономист е мега-зле и да ръгаш 1 критерий на преден план кат' вдигане на доходите да раздвижи потреблението и оттам скоростта на кинтите + ръст в икономиката няма се случи.
Мога да ти го обясня и защо, ама ще трябва да навляза в терминологии и сие и нищо няма да се разбере.
П.П. Затова ви пиша по достъпно нещата, както директно казах, че ръстът на износа няма да извади БГ-стан от рецесията, както па БаМмкоФф си вярваше и попиля цялата икономика.
Демек повтаряше кат' папагал през 6 месеца, че БГ-стан излиза от рецесията, а то все не се случваше и вече сте в депресия. Да беше рецесия с мед да го намажеш.
Орешарски е приличен икономист, но ще му се месят постоянно и нищо няма да може да направи, дори и да иска.
---------------------------------------------------------------
БГ Емигрантът и Европейските средства - ключови за 2011 г.
Цитат:
Това, което няма да се случи през 2011 година е, че:
1. Няма да се наблюдава нова кредитна експанзия. Тук масово лъжат по медиите заинтересованите страни. Нивата на проникване ще са с минимални ръстове между 3-5% на годишна база.
2. Износът няма да е двигателят за икономически ръст.
3. Нивата на инфлация изцяло ще зависят от фискалната политика на правителството и предвид статистическата грешка в методологиите, данните ще бъдат “удобни”. Не са за подценяване и “удобните” регулатори, които прецизно боравят с цените на енергоносителите, според зададения резултат или т.нар. скрити данъци. Дано доживеем някой ден индекса за инфлация да изключва храните и енергоносителите, както се наблюдава в някои от развитите държави.
4. Няма да има реформа в администрацията, която е жизнено-необходима и оттам реалния сектор ще бъде подложен на натиск за сметка на публичния и през тази година.
Тия анализчета ви ги пускам още в 2010 г., когато трябваше.
Предполагам ще забележиш, че всичко е "познато" с убийствена точност ( ъъ ... смигам ).
П.П. В БГ-стан нямате топ-анализатори, а само схемички да изцоцаме едни стинки през брад'чедите и ще им спретнем една социална агенция, институт по фитка майна син каскет и т.н.
Не се бачка така! Разберете го! Нямам грам злоба към никого и всичко ви го давам фрии .... щот' сте българи!
Президентът, Църквата и Омбусмана се втрещиха обаче.
Учудващо се представиха доста достойно кат' изказ и поведение, Стефан Данаилов па влиза в ролята на медиатор и се справи доста добре.
Райков па тъпака никой не го учил да не подскача кат' ощипана мома и че сам се издава така, че е в бил част от "сценария", ама тоя по визитка ви бил топ-дипломат.
Боже Господи!
Дойдоха, огледаха ви чужденците и са си направили същите изводи кат' мИня, щот' ония са школовуни и само стоят гледат, усмихват се и заминават. После тия от посолствата ще предадат сигнала към централите им от днешния ден.
А какво се оказа впоследствие: нищо не е (било) случайно .
Като не се регистрират, кворума на НС пада. Ако някой е подценявал комунягите, голяма грешка е направил.
Сори, че не е по темата.
Тия селски фитки са ви навсякъде от пресмятане на БВП ( реален/номинален ) за страната, до изчисляване на безработицата и т.н. според зависи
Всичко лъже и маже наред и цялата ви статистика е по същия сценарий манипулирана като показатели, после кат' пусна анализ и всичко се осейва с хули и обиди по мен, че било Апокалипсис.
След една година всичко се сбъдва на 100% и плюещите вече ги няма, а са дошли поредните нови - общо взето като се замисля от както се помня не се сещам за някой дет' да не ми се е изхрацал и после да изчезне кат' мишок до 1-на година, но вече са дошли новите мишки.
П.П. Ако не пукна до 1-2 години ще ви предам целия опит наготово и си го ползвайте после, кат' ви спретна проекта после даже няма да ме има повече, освен кат' юзер, че обичам да се смея.
Кофти на такива "сглобки" са, че хем да не се влиза в "схемички" политика, хем без медийна подкрепа, хем да се саморазвива, хам да не се самозаразява - демек бъдещата администрация до го фалира кат' вземе да мачка мрежата. Хем и да се самофинансира и споделя справедливо после с всички на база принос. Ама, па да има визия поне 200 години напред и т.н.
И ... долу-горе почти всичко е готово, ама тия тъпаци ся ще ме карат да бързам, а па има още детайли дет' да се барнат и па аз не обичам да бързам, че тогава правя грешки.
П.П.П. Но тия са много зле за момента дет' са ви в Парламента. ПР-четата ги пооблякли малко - Боко е много лабилен кат' чуе 2 освирквания и сгъва багажа веднага ( страхлив е ), Станишкита па ще се спука да си демонстрира курсовете по риторика, дет' са му преподавали и жестовите снопове като език на тялото, ама са му били калпави даскалите.
Местан, па кат' вземе да цикли с тоя тромав изказ да се прави на "умник". Волен па, не разбира, че кат' се изсере по всичко - сере и по себе си така.
Освен дрес код-чета има и науки кат' корпоративно поведение, дет' родните ПР-чета не са ги и чували. То, в БГ-стан още нямате такива специалисти, та за ко говорим.
Ами, аз един мангал от пътя да лепна по избор и за 2 седмици ще го направя Майкъл Джексън. Офф ... трагедията е пълна - хаха
Като не се регистрират, кворума на НС пада. Ако някой е подценявал комунягите, голяма грешка е направил.
Сори, че не е по темата.
Фюрерът се ожени за турчина с ФЕС.
И деца ще си направят. Националистчета с фесове и националистки с фереджета
Слушах ги внимателно на откриването на новия Парламент - случва се най-лошият вариант, демек още 3 месеца нищоправене и зимата идва - демек чиновниците не щат' да бачкат, бря - 23 ма не се явиха на работа още първия ден - демек 10% от цялата сволач.
Къде си бе бате Кирчо..... Днес мисля да поркам целият ден... Биричка и скара. Вчера се сетих че от годибни не съм срещал "мешана скара" и сега съм взел всчики необходими меса и днес ще е голямо барбекю на Горубляне.. След малко тръгвам.
Ха, наздраве!
Класика си биричка скаричка.
Аз па си сипнах една водка с чаша ягоди със захар - 'ноу я тача тая комбинация. Ръгаш лека глътка и после ръгаш лъжичка от другото.
Коментар