IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз мисля за едни шоколадови трюфели , че са пълни с шоколад , сметана и уиски и не е много врътня

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Бе, най-лесно ще е една грах яхния да му спретна, че става с поглед. Глава лук, морков ( на ситни кубчета ) в малко мазнина. Грахът за една минутка с 1 картоф ( на кубчета ) да се омажат и те - долива се вода. Кипва, тих огън, подправките и воала.

5 мин. за подготовка на продуктите и 2 копчета и 30-40 мин. до готовност.

Ма, има един пакет лопуш дет' само заема място у фризеро и съм му вдигнал мерника - хихи

П.П. Ма, не ми занимава с тоя лопуш, че 'ноу твърд треволяк и да му го издъня с ориз и кисело мляко и отиде 1 час по печки

В къщи съм въвел правилото да се хрупа според сезона. Никви изгъзици от 5000 км "внос" продукти, отлежали на една година.
      А със сладките как си ? Разбрах , че не ме щеш , ама дай да им сготвим едни сладки , на приятелският кръг , че да не седят гладни . Толко старание вложиха , че са си ги заслужили

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Аз днес май , няма да готвя Мисля да я карам на музика и усмивки , че при мен е мрачно и вали . А Ламята като му мине вдъхновението , може да споделиш ти какво ще му готвиш .
        http://www.youtube.com/watch?v=rMGraw4F4nE
        Бе, най-лесно ще е една грах яхния да му спретна, че става с поглед. Глава лук, морков ( на ситни кубчета ) в малко мазнина. Грахът за една минутка с 1 картоф ( на кубчета ) да се омажат и те - долива се вода. Кипва, тих огън, подправките и воала.

5 мин. за подготовка на продуктите и 2 копчета и 30-40 мин. до готовност.

Ма, има един пакет лопуш дет' само заема място у фризеро и съм му вдигнал мерника - хихи

П.П. Ма, не ми занимава с тоя лопуш, че 'ноу твърд треволяк и да му го издъня с ориз и кисело мляко и отиде 1 час по печки

В къщи съм въвел правилото да се хрупа според сезона. Никви изгъзици от 5000 км "внос" продукти, отлежали на една година.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Защо изтри коментара за четириъгълника!? Точно мислех да напиша, че в тази тема клоним по-скоро към приятелски кръг
          Размислих , че много се увъртяхме и май вярно си е кръг

Коментар

Абе цяла сутрин се опитвам да не го кажа , ама не става Това клише е забавно , ама не е вярно много , много . За да не съм голословна ще дам пример . Един клошар намира в кофата плик и вътре 5 лв. и половин бутилка стар, скъп коняк . Отива клошарът и си плаща на една непълнолетна жрица на любовта . Условието е изпълнено - конякът стар , жената невръстна , ама дали клошарът е успял в живота ?
            Защо изтри коментара за четириъгълника!? Точно мислех да напиша, че в тази тема клоним по-скоро към приятелски кръг
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Той за такива еднообразни дейности е кат' машина. Аз ще откача да вися един час пред тиганя и да ги обръщам
              Аз днес май , няма да готвя Мисля да я карам на музика и усмивки , че при мен е мрачно и вали . А Ламята като му мине вдъхновението , може да споделиш ти какво ще му готвиш .
              http://www.youtube.com/watch?v=rMGraw4F4nE

Коментар

Наздраве ! Поне те е отменил
                Той за такива еднообразни дейности е кат' машина. Аз ще откача да вися един час пред тиганя и да ги обръщам

Коментар

Пфуу ...

Ламята ще ме откачи - вчера и днес е зациклил на пържени тиквички. Голям майтап е - нарязва си едно кило, овалва го в брашно и си ги пържи.

Накрая докат' ги опържи и те останали наполовина. Пържи и си хапва и готовите - затворен цикъл

Ха, наздраве, че си сипах една бирка!
                  Наздраве ! Поне те е отменил

Коментар

• Пфуу ...

Ламята ще ме откачи - вчера и днес е зациклил на пържени тиквички. Голям майтап е - нарязва си едно кило, овалва го в брашно и си ги пържи.

Накрая докат' ги опържи и те останали наполовина. Пържи и си хапва и готовите - затворен цикъл

Ха, наздраве, че си сипах една бирка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Успял си в живота, ако коняка който пиеш е по-стар от жената, с която спиш... :-P

НАЗДРАВЕ
                      Абе цяла сутрин се опитвам да не го кажа , ама не става Това клише е забавно , ама не е вярно много , много . За да не съм голословна ще дам пример . Един клошар намира в кофата плик и вътре 5 лв. и половин бутилка стар, скъп коняк . Отива клошарът и си плаща на една непълнолетна жрица на любовта . Условието е изпълнено - конякът стар , жената невръстна , ама дали клошарът е успял в живота ?

Коментар

. Точно това казах , което си обяснил .
                        Аз като завършен "нарцис", си помислих, че ме оценяш по-ниско......
                        От махмурлука ще да е....

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                          Поздрав с добро утро и от мен! бат Маранди като видя какъв женски съюз има срещу него, реши най-логично да се покрие! Кво ли си вика: Женската мафия цяла банка щяха да фалират, та мене няма да ме намерят, за да ме карат у БГ и да ме женят на сила! То това( женитбата), както и да е, ама че трябва да споделя с друг кухнята......

Айде спорен ден!
                          Готино ти се получи за кухнята Това ще е причината А те - Маранди капризен бил , аз стара ..А то кухнята било Успешен ден !

Коментар

• Поздрав с добро утро и от мен! бат Маранди като видя какъв женски съюз има срещу него, реши най-логично да се покрие! Кво ли си вика: Женската мафия цяла банка щяха да фалират, та мене няма да ме намерят, за да ме карат у БГ и да ме женят на сила! То това( женитбата), както и да е, ама че трябва да споделя с друг кухнята......

Айде спорен ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Много ми даваш...
                              Самооценка - 3....

пп Като се замисли човек, си е за 6+ !!!
                              Тя забележката е към Маранди - няма стари жени...има мрънкащи мъже.....

пп Добро утро на всички !
                              Добро утро ! Има стари жени , както има и ...за мъжете ще се въздържа , че сте по - чувствителни и някой да не се обиди и да изчезне .
                              Надявам се разбираш , че и аз говоря конкретено .

ПП.Не визирам теб

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добро утро, тайфата!

Русото е капризничил вчера - не искал леля, а кака.
                                Сплотените усилия на половината, пишещи в темата могат да отидат на вятъра. Трябва да се търси решение и начин да бъде отстранен проблема.
                                Аз предлагам, като най-щадящ и двете страни вариант, Леля да си смени ника на Кака
                                Хубав ден на девойките и младежите!
                                Добро утро ! То благодарение на сплотените ви усилия Русото се скри и не готви даже . А Леля никовете не си сменя , няма от какво да се срамува . Ама някоя жертвоготовна мома , може да помогне като се появи , като Кака Русото ще оцени , надявам се , че нали каза - "на кака да ме харижете"

Коментар

Working...
                                X