IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    Хмм, да ви е сладко бре!
    Но на мене ми харесва да се потиш повече над перото с римите, от колкото на котлоня.

.... нищо лично, само вземам повод от думите ти...

Значи: по едно изречение мога да направя /МОЙ/ психопрофил на дамите. Защо под общ знаменател, ли? Не е съвсем така, но - защото общо-взето говорим за едни 30+, което - откъдето и да го погледнем - си е едно мнооооого разтегливо понятие /вид недефинируема област/ ...

Например, на теб ти харесва мъжът да е поет. ВЕРОЯТНО свързваш това с душевност, чувственост, меланхоличен характер - най-общо... В същото време - ти пък му предлагаш - каквото там Господ дал, включително - ти да се "потиш на котлоня", като отчиташ и факта, че ще трябва това да правиш за таткото /който бил "ламя" и имал други "недостатъци"/

/да спра до тук/

Е, колко са като теб? А каква е вероятността, дамите - на 30+, АМА, АКО МОЖЕ - на 40-..., да попадат между търсещите лирическият герой /най-общо/?

Да тръгвам ли в другата посока? Ти също може да желаеш той да е на 30+ и да си ВСЕ ПО-РЕЗЕРВИРАНА към "големите минуси"...

АМА, има и трета посока: МУЗАТА! Висоцки пее: "...она ушла, исчезло вдохновение и 3 рубля должно бь! на такси... Докато Музата е "на разположение" - творецът работи... "При бармана от блока /на Висоцки/ - музата дори живеела постоянно..."

Основният въпрос е тоя: ДОКОГА Музата ще раздава вдъхновението си, АМАААА...., защо пък барманът не е станал поет, ако ТЯ е живеела при него постоянно???

Много тънка нишка, нЪл? /разбираМЕ ли, защо Той пее в началото, че ей сега ще се взриви като триста тона тротил?.../ Ще се взриви, АМА НАДАЛИ, защото - това ли е Музата, или И ТАЯ ще си отиде вечерта с 3 рубли за таксито си?..../

АВЕ, говорете си, не ми обръщайте внимание /аз така си лафя/..., но истината е една: повече от поетите - до едно време могат да творят, ако стомахът им престъргва, а е интересно, ако Той може да съчетава приготвяне на продуктите /с едната ръка/, а с другата - да изпипва римите в поредното четиристишие..., а с третата - да поднася кафето..., опаааа - до 3-тата "ръка" - сумата излиза, ама, ако е необходима и четвърта - марсианци, де сте?

http://www.youtube.com/watch?v=Gmtl2f4SUr4
    Last edited by зарата; 28.06.2013, 09:27.
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, тайфата!

Употребата на качествен алкохол води до необичайни проблясъци при някои от пишещите у темата
      За някои утро ....за други късна вечер

Тоз Факи ще яде дървото,ако продължава ни държи в напрежение
      Във връзка с това и тръскането на перчема,предложено от Маранди,имам въпрос - Абе точно така ли требе да са фиксирани посоките или става и наобратно
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Употребата на качествен алкохол води до необичайни проблясъци при някои от пишещите у темата
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Просто немам думи, нерви,чувства и куп други багатерии..............

Ся клеча зад железната на дукянчето иииии се чуда, и се мая........................

Ма друг път ще даъ разказвав............

Бягатэ ми цифринте ........и това е!

.................
          Бахх маам!
          Към тъп стрийминг напраих.

И аще съм коркан. Което е успокояващо.
          Дреме нещо оше човешко в мен!

100 лева за тахи, щотооооооооооо

Извод:
          -Наивника е датчанин.
          Що ли?
          Е, като как позна дето всяка моя безобидна вечер, ще ми ко8тва мин 100 юро за джърнинг крос два квартала

Щото всички знаем колко гнилоч има в Дания.

Коментар

• .............

Но защо жените смятат, че всеки мъж, щом

Коментар

• Додрапахме още 40 метра, остават още стотина..........

Но защо жените смятат, че всеки пръч

Коментар

• Седим на стобора, баш на кьошката - "Тодор Алекандров" и "Хр. Ботев".
                Тя пише.
                Аз я обарвам.

С думи.

Тя го усеща. Има си хас!
                Щом бичме като мен - усеща.
                Какви ги ми мисли?

Коментар

• Готови ли сте за разкритията?

Коментар

• ..................завършила право.
                    Каво пъккккк.............
                    Дали са 101 тна дъното на океанааааа
                    /бе, що тиа кваддрадчета, дето се квартируват с букви, стават толкоз леншиви/

..................
                    ККаката, парсдон девойчето са ме хелпва, като пиша тези безоообръзия..............

Коментар

• Бе,

Не са ич пари!
                      Така се оказъ.

Даже ме крепи фона,докат пишааа/Гулаг 4/. И не е мургава.
                      Даже каза, че..........

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                        Обаче има проблем€
                        Една какаъми иска парааа
                        и ми обещава едни сладки неща
                        Снимай я и качи снимката да я огледаме дали е 'арна.

Няма те дадем без бой

П.П. Русото отива да чете обаче, беше ми приятно.

Лека и спокойна!

Коментар

• Обаче има проблем€
                          Една какаъми иска парааа
                          и ми обещава едни сладки неща

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                            Сега довтасваааам ,и гледам любимия ми писач....Ти! Кефиш ме и стил и жаргон!С кеф бих си пийнал и побъбрил с форумния "Буковски".Сполай ти!
                            Ся нема го мислим братокъа.
                            За мойта същнос е исторически важно - сабахлем да нема пак избори.
                            От че ма прибарат ушавите/Спаарт------------гъди-гъди/

Са чегъртам за последно Тодор Алексанннндров..................

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                              Сега довтасваааам ,и гледам любимия ми писач....Ти! Кефиш ме и стил и жаргон!С кеф бих си пийнал и побъбрил с форумния "Буковски".Сполай ти!
                              Без фамилии па ти, бря.

Викай му на малко име - Тарантино

Коментар

• Сти'а мъ шашардисва, бря - шъ колна на 112 или 911 ли беше да го плющя

Коментар

Working...
                                X