IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кът сте казали за несловесни контакти (невербални, дйет му казва некоя путка тъпа):

https://www.youtube.com/watch?v=m0gz-tV46yk

и

https://www.youtube.com/watch?v=yvPr9YV7-Xw

Така.
    Но нека, ако можете, да си говорим с думи, а?„
    Или не можете? Май не можете - съжалявам моите деца, че ще живеят с вас. Казах им го, но те, като млади дихатели, все още не вярват - така съм ги учил като малки.

Сега идва време те да ми скачат с моите думи тогава.
    Дано да успеят - със своето разбиране - ама надали, ако не подхванат моята омраза.

Мразя двукраките нехора и смятам, че трябва да бъдат убити, премахнати от полето на живот на хората.
    И ще се старая това да бъде направено - цигани и евреи, на първо време, да бъдат екстерминирани (извадени от живота на хората).
    95% от двукраките нехора са цигани и евреи, но не са хора, но правят, разпространяват нечовешката зараза сред човеците, само и само хората да не ги убият

Прочее, убивайте ги.
    Циганите са крастата, евреите са рака на човешкото общество - тези болести се премахват с лекарства, убиващи причинителя.

Убий циганина и евреина - освободи човека.
    Last edited by vmankov; 27.07.2013, 19:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Като се върнеш в Поднебесната, моля те, научи някоя псувня на мандарински. Ще пробвам Лорда
      Оставо го Лорда, ами дайте числа, 5 от 59 и 1 от 36, че стигна 165

Коментар

• Хайде банда , да имате страхотни почивни дни пълни с усмивки , с прохладни вечери , красиви нощи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Хубаво си направила!!! Отзиви? Май нямаше много хора.
          За тях се напълни . При подгряващите нямаше хора , а едните бяха ужасни. Рамщайн са си Рамщайн , ама може да ги пропуснеш Но Мейдън да пропуснеш си е кощунство

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            Добро утро ! Аз ходих
            Хубаво си направила!!! Отзиви? Май нямаше много хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Добрутро! Ходихте ли на Рамщайн? Аз пропуснах, ама аз и Мейдън пропуснах
              Добро утро ! Аз ходих

Коментар

Като се върнеш в Поднебесната, моля те, научи някоя псувня на мандарински. Ще пробвам Лорда
                Така и не научих нищо на китайски.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добро утро tnm
                  Добро утро чета

МАМУН, много бачкаш.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Добро утро tnm
                    Добро утро чета

МАМУН, много бачкаш.
                    Абе, не е от бачкане и аз вече не знам от какво е. Май много взех да се замислям за мангизите, които ръся, а аз ги давам х2 всеки път. Вчера синковецът се обади по никое време да ходим, след като до преди това не искаше. Аз се разтърсих и дори намерих фронтстейдж на 75% от цената, но му се обадих, че няма да ходим.
                    Същата работа и с Мейдън.... Зяпах хотели в Букурещ и реших, че много ще се овътрям

Коментар

• Добро утро tnm
                      Добро утро чета

МАМУН, много бачкаш.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Добрутро! Ходихте ли на Рамщайн? Аз пропуснах, ама аз и Мейдън пропуснах

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                          Има. Но сестрата при GP-то се оказа хирургична, та вместо в детска травматология на Пирогов, ни улесни да и обслужва раната тя. Успокоиха ни, че до морето всичко ще е зарастнало. Пазя ти я за ловеца, само не знам как ще я приеме с белег на крака!
                          Ще бъде впечатлен. Нали ги гледал "Смъртоносно оръжие" 3 /мисля, че беше 3/. Там героите на Мел Гибсън и Рене Русо си показваха един на друг белезите от раните, които са получили през детството и по време на служба. Нещо такова ще се получи и при нашите, защото и ловеца е покрит с белези
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                            Мойта племеница наскоро на една частна детска площадка се провиси на една малка футболна вратичка и тъй като не беше застопорена в основата, вратичката се наклони и падна върху нея. Получи се голяма рана на клепача и за една бройка да си отиде окото й. Цялото й лице беше в кръв, оттам в пирогов. Браво на лекарите ного професионално бързо свършиха работата си. Сега Сестра ми ще съди собствениците на площадката.
                            "Медицинско" извадиха ли си?

Коментар

• Мойта племеница наскоро на една частна детска площадка се провиси на една малка футболна вратичка и тъй като не беше застопорена в основата, вратичката се наклони и падна върху нея. Получи се голяма рана на клепача и за една бройка да си отиде окото й. Цялото й лице беше в кръв, оттам в пирогов. Браво на лекарите ного професионално бързо свършиха работата си. Сега Сестра ми ще съди собствениците на площадката.

Коментар

Шевове има ли? През лятото са много опасни тези "открити" рани.

П.П. Грижи се добре за снахата!
                                Има. Но сестрата при GP-то се оказа хирургична, та вместо в детска травматология на Пирогов, ни улесни да и обслужва раната тя. Успокоиха ни, че до морето всичко ще е зарастнало. Пазя ти я за ловеца, само не знам как ще я приеме с белег на крака!

Коментар

Working...
                                X