Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеКара се чудесно,усещат се парите от еврофондовете,чувстваш се човек.
Голяма тапа на вход в Бургас,бавно и тягостно през града.
София-Синеморец-4часа и половина.И тапата ще бъде по пътя Бургас-Варна. Не знам дали има някакво излизане непосредствено преди Бургас към Каблешково????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВ събота пътувам за Варна. Ще пробвам на Бойко магистралата. Попътно мое направим един пляж на Шкорпиловци със синковеца. Ще ти пратя снимки
Голяма тапа на вход в Бургас,бавно и тягостно през града.
София-Синеморец-4часа и половина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМани бегай. Ся гледам у сурат тефтеря едни фенове на Шкорпиловци пуснали разни снимки. Лошо. Една година от живота ми изтече напразно.!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ така висиш вече сума време у тва пристанище.... Фащай един фъркалет за 3 дни пляж на Шкорпиловци и после пак на кораба.
Този коментар е за " Бисери и вицове"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМани бегай. Ся гледам у сурат тефтеря едни фенове на Шкорпиловци пуснали разни снимки. Лошо. Една година от живота ми изтече напразно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВ събота пътувам за Варна. Ще пробвам на Бойко магистралата. Попътно мое направим един пляж на Шкорпиловци със синковеца. Ще ти пратя снимкиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро чета
Истървах го аз отпускарския сезон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМанков, няма какво да се доказвам, а и съм убедана, че имам най- голямата фонотека от юзърите тук. Всичко, което си го цитирал, го имам на реални носители, не в компа-тубата и други подобни, а на плочи, ленти, касети, дискове- с перфектен аудиофилски звук.
Аз пък ги имам в главата си, тея песни, например.
И кво? Що ти не обясни всичките тези имена? Нали ги имаш на винил, топъл винилов звук и т н.?
Аз постнах за да се сетите некои - а ти постна, за да се изфукаш.
"Цинга-манга-фук - пълни гащи с лук!"
Така като малки скандирахме на такива комплексари като теб.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she
Аз казах, че е Въсьо Синевата, но не цитирах песента. Ти сама я откри.
Както и половината от останалите имена съм споменал без песента.
Не бързай, не бързай да покажеш себе си пред другите. Нема защоСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Как са ви сметките за ток? Установих, че са ни начислили служебно някакви киловати. Имаме по 25 лв ток, включително и за общите части, където обикновено са по 8 лв. (плащах няколко сметки-- за 4 отделни електромера и всичките бяха на тази стойност)Last edited by val/she; 31.07.2013, 22:01.
Коментар
Коментар