IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ами ти що не пуснеш няколко снимки от Западна Африка и да видим тогава, кой на кого ще завижда!?
    Мисля си като се върна, дали да не зема да отида в Египет. Октомври там е още топло.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
      Кара се чудесно,усещат се парите от еврофондовете,чувстваш се човек.
      Голяма тапа на вход в Бургас,бавно и тягостно през града.
      София-Синеморец-4часа и половина.
      Неприятното е, че сигурно много народ тръгнал за Варна си мисли същото И тапата ще бъде по пътя Бургас-Варна. Не знам дали има някакво излизане непосредствено преди Бургас към Каблешково????

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        В събота пътувам за Варна. Ще пробвам на Бойко магистралата. Попътно мое направим един пляж на Шкорпиловци със синковеца. Ще ти пратя снимки
        Кара се чудесно,усещат се парите от еврофондовете,чувстваш се човек.
        Голяма тапа на вход в Бургас,бавно и тягостно през града.
        София-Синеморец-4часа и половина.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Мани бегай. Ся гледам у сурат тефтеря едни фенове на Шкорпиловци пуснали разни снимки. Лошо. Една година от живота ми изтече напразно.
          Ами ти що не пуснеш няколко снимки от Западна Африка и да видим тогава, кой на кого ще завижда!?
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

И така висиш вече сума време у тва пристанище.... Фащай един фъркалет за 3 дни пляж на Шкорпиловци и после пак на кораба.

Този коментар е за " Бисери и вицове"
            Мечо

Коментар

Мани бегай. Ся гледам у сурат тефтеря едни фенове на Шкорпиловци пуснали разни снимки. Лошо. Една година от живота ми изтече напразно.
              И така висиш вече сума време у тва пристанище.... Фащай един фъркалет за 3 дни пляж на Шкорпиловци и после пак на кораба.

Коментар

В събота пътувам за Варна. Ще пробвам на Бойко магистралата. Попътно мое направим един пляж на Шкорпиловци със синковеца. Ще ти пратя снимки
                tnm

Коментар

Добро утро tnm
                  Добро утро чета

Истървах го аз отпускарския сезон.

Коментар

• Добро утро tnm
                    Добро утро чета

Истървах го аз отпускарския сезон.
                    tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Започна отпускарския месец. Най-накрая, макар и за кратко, местообитанието ще се изчисти откъм дразнители.
                      Прохладен ден на младежите и девойките!
                      Мечо

Коментар

• Лека ви нощ!

http://www.youtube.com/watch?v=i6RxCGyILCI

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Манков, няма какво да се доказвам, а и съм убедана, че имам най- голямата фонотека от юзърите тук. Всичко, което си го цитирал, го имам на реални носители, не в компа-тубата и други подобни, а на плочи, ленти, касети, дискове- с перфектен аудиофилски звук.
                          Пак нещо се доказваш, струва ми се.

Аз пък ги имам в главата си, тея песни, например.

И кво? Що ти не обясни всичките тези имена? Нали ги имаш на винил, топъл винилов звук и т н.?

Аз постнах за да се сетите некои - а ти постна, за да се изфукаш.

"Цинга-манга-фук - пълни гащи с лук!"
                          Така като малки скандирахме на такива комплексари като теб.
                          Свободен във виелицата.
                          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• п.п.Вярно е, че чета по диагонал. Сори, имал си предвид прозвище.
                            Last edited by val/she; 31.07.2013, 22:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
                              "Кой, кой да му каже" не е от "Синева", а от:

http://www.vbox7.com/play:eb7d43f6
                              Пак бързаш като пале пред майка си.

Аз казах, че е Въсьо Синевата, но не цитирах песента. Ти сама я откри.
                              Както и половината от останалите имена съм споменал без песента.

Не бързай, не бързай да покажеш себе си пред другите. Нема защо
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Как са ви сметките за ток? Установих, че са ни начислили служебно някакви киловати. Имаме по 25 лв ток, включително и за общите части, където обикновено са по 8 лв. (плащах няколко сметки-- за 4 отделни електромера и всичките бяха на тази стойност)
                                Last edited by val/she; 31.07.2013, 22:01.

Коментар

Working...
                                X