IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Познал съм без да искам

Има автори, които не съм ги чел защото още от първите редове ме отвращават. Айн Ранд например. Сякаш е фанала Моисей за жезъла. И Кропоткин е лигльо, макар и да е анархист. Ние анархистите сме СВОБОДНИ хора. Колкото анархиста, толкова анархии. А Кропоткин си е лигльо. Махно е велик. Макар и да не е мислел, че Кропоткин е лигльо.

"Аз им дадох свобода, за да могат да живеят както искат. Те идват да ме питат какво да правят."
    Нестор Иванович Махно
    Мечка,

тоя цитат го копи/пастиш вече за 20 път.

П.П. Може ли малко уважение към аудиторията, щот' не сме толкоз фрости кат' тИбя, ако чуем нещо 20 пъти да не ги запомним от първият път още.

Мерсаж ин адванс! ( ти си го чети всяка вечер по 100 пъти - белким го запомниш )

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov
      Еразъм?

Чикиджийче, Мечо, слабак отсекъде.

Според мен.

П.П. - и негрото също - ех, хора!

Има ли хора наоколо?
      https://www.youtube.com/watch?v=y7EpSirtf_E
      Познал съм без да искам

Има автори, които не съм ги чел защото още от първите редове ме отвращават. Айн Ранд например. Сякаш е фанала Моисей за жезъла. И Кропоткин е лигльо, макар и да е анархист. Ние анархистите сме СВОБОДНИ хора. Колкото анархиста, толкова анархии. А Кропоткин си е лигльо. Махно е велик. Макар и да не е мислел, че Кропоткин е лигльо.

"Аз им дадох свобода, за да могат да живеят както искат. Те идват да ме питат какво да правят."
      Нестор Иванович Махно
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Смешното е, че сега вече развъдихте неграмотни и безработни.

Днешното неграмотно поколение - ще ви отгледа още едно неграмотно поколение.

Днешното безработно поколение - ще ви отгледа още едно безработно поколение.

П.П. Тук се появява Мечока и понеже е фрост си мисли, че по-фрости от него няма да управляват страната после.

Кат' Златки, Азис, Сл. Тр. и прочие.

П.П.П. Къде отиваш Мечко моя фроста - по-фрости ще те управляват - споки - ма той още не го знае

Т.е. вече нямам желание да ви спасявам - след 2 години мисията става невъзможна при тоя модел, който сте.
        Last edited by marandi; 05.08.2013, 22:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Благодаря за поздрава! Яка е песента!
          Що се отнася до опита ми за помирение, той е импулсивен защото знам, че и ти и Мечо имате много качества. Мечо е по-обран откъм изказ, ама директен до примитивизъм, което теб те дразни, но за него е повече от начин да представи света такъв какъвто е без маска и грим, без задължаващи епитети и прилагателни, без тефлоново покритие. Ти си изтънчена душа, която е убедена, че без горния слой изтънчен интелект, без задълбочено изучаване на науката и фината настройка человеческа въоръжена с духовни потребности като християнство, хуманизъм а ла Еразъм, оставаме не по-различни от животните. За мен ти си Еразъм, а Мечо - Мартин Лутер. Двама великани на шестнадесетото столетие, без които историята не може!

П.П Ако някой намира алогизъм в изписаното, нека го отдаден на изпитата от мен до момента водка. Sorry!
          Веднага ти давам кетап за медиаторство. Толкова галантно едва ли бих успял да го напиша с баланс

П.П. Сам виждаш, че многократно подавах ръка, а отсреща ти се зъбят и то интелектуален тъпунгер.

Няма лошо да ламти там и да се бори - въпросът е кат' е фрост ко прайм после?

Семпъл куесчън!

П.П.П. Мисля, че споменах многократно, че за 2 години Словения, за 5 Германия ви правя веднага - макар, че вече става много трудно технически.

Тоя нищо не споменава, освен че ламти за власт. Ма не иска да се покаже кой е?

Па, вече политик дет' да не му се знаят кътните зъби няма как да стане. Ма, тоя минзухар се криел, ръиш ли?

Ааа .... и бил кептън уж - ма ся ще ставал политик да се учи на 'орицата. Поредният Костов, Царя, Станишкока, Бойко и Догонецът.

Демек - нищо общо и затова сте последна фитка на кавала из цял Юръп. Ма, ся тоя ще ви оправял - 'свинете, дет' по легендата му над половин година не е е БГ и няма хал хабер ко става.

Извинете
          Last edited by marandi; 05.08.2013, 22:41.

Коментар

Що се отнася до опита ми за помирение, той е импулсивен защото знам, че и ти и Мечо имате много качества. Мечо е по-обран откъм изказ, ама директен до примитивизъм, което теб те дразни, но за него е повече от начин да представи света такъв какъвто е без маска и грим, без задължаващи епитети и прилагателни, без тефлоново покритие. Ти си изтънчена душа, която е убедена, че без горния слой изтънчен интелект, без задълбочено изучаване на науката и фината настройка человеческа въоръжена с духовни потребности като християнство, хуманизъм а ла Еразъм, оставаме не по-различни от животните. За мен ти си Еразъм, а Мечо - Мартин Лутер. Двама великани на шестнадесетото столетие, без които историята не може!

П.П Ако някой намира алогизъм в изписаното, нека го отдаден на изпитата от мен до момента водка. Sorry!
            Е на, ученото си е учено !!!

Ма тука аз се изложих, не го знам този Еразъм. Но вече го НАМРАЗИХ !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Що ни изтрихте бре ??? Заради Брус Ли ли ???

А за Джеки Чан може ли да пишем ???

"Не всеки китаец е Брус Ли."
              Джеки Чан
              Ние ще ги отебем, Мечо. Само чакаме още малко.

Оставяйки това, Мече, нашата е такава некак си.
              https://www.youtube.com/watch?v=sfR_HWMzgyc

Мечо, ни им съ ядосвай - те съ млади розови свинчета, възпитани от индивиди (дали хора!?) на нашата възраст.
              Горното не ми пречи да удуша секакво таково, ако ме разбираш. И нема да се чувствам омърсен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Специално зарад теб са върнах

По-убаву от това не намерих, нищо че няма вокали (все пак Брус няма равен), барабани (Нико е дъ бест) и бас (Стив е върхът), ама с тия 2 китари и 4.... а бе с две думи наслаждавай се!

http://www.youtube.com/watch?v=wz9VyggeSbA

Up The Irons!!!

Баси пут....те! Тука не е трудно да си щурмувак! Благодаря ти приятелю КЕV за сполучливия хумор и спокойна вечер! Някой ден ще си къркаме с теб, и М&М

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  А, един месец като не писах нищо - предполагам също печеля същият приз.

П.П. Само, че тогава защото нищо не съм писал.

Евала!
                  Лошото е, че само един месец ...
                  tnm

Коментар

• marandi беше обект на ФрУфесор'ска манипулация, и реакцията му в състояние на афект, си беше напълно нормална и приемлива! Даже контролирано мека

Манипулацията беше от "ексхибиционистичен" вид, със следната логика при обръщение на манипулиращия към обекта:

"Ти каза еди какво си /без да си го казал!/, но то не е вярно, защото вярното е еди какво си"!

- смисъла на манипулацията е "самовлюбено-ексхибиционистично" да изтъкнеш знания, които не са необходими в/за разговора и да унижиш обекта подло/подменено, като му вмениш незнание! Или изтъкваш се и унижаваш събеседника едновременно!

Та за обвиненията по адрес на marandi /за реакцията му в състояние на афект/, е меко казано неморално и некоректно да се тиражират, след като "някой е бил достатъчно злонамерен и предубеден да ги даде"! Но, за сметка на това, със сигурност няма да стигне броя на пръстите и на двете ми ръце, да определя отрицателните к-ва, притежание на индивида /дори и да е достатъчно човекоподобен/ използващ "ексхибиционистичната манипулация", след основното к-во, съдържащо се в даденото и име.

П.С. ЧОВЕКОПОДОБЕН, МОЖЕ ДА БЪДЕ СЛЕДВАН ЕДИНСТВЕНО ОТ МАЙМУНИ!
                    Last edited by iivanoff; 05.08.2013, 22:53.
                    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Тоя фехтовчик, все повече ми заприличва на младия Ален Делон /тук Зарата и Серго със сигурност са по-компетентни/
                      Намери /с ударение на първата сричка/ хубаво концертно изпълнение на "щурмувака", щото ми е любима техна (мързи ме да диря).

П.П. Ако ни скастрят, ще си отидем в съответната тема
                      Специално зарад теб са върнах

По-убаву от това не намерих, нищо че няма вокали (все пак Брус няма равен), барабани (Нико е дъ бест) и бас (Стив е върхът), ама с тия 2 китари и 4.... а бе с две думи наслаждавай се!

http://www.youtube.com/watch?v=wz9VyggeSbA

Up The Irons!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Лордов,

т'ва че сме се избивали взаимно навремето, не значи нищо ( за земетресенията беше, където 6.5 в Софето ще попилее цяла БГ-стан ) - т'ва ни беше спора, ако не се лъжа + видовете почви в Софийско поле.
                        ---------------------------------------------------------------

Благодаря за импулса да ни помириш!

Не обичам шматки да ми говорят за Тибет и Брус Ли кат' последна мода за бира.

Да си научат родната история първо - затова съм давал всичко с дати. Утре кат' се прехласнат по Лейди Гага, Азис и сие не означава, че това е история.
                        ----------------------------------------------------------------

Надявам се това да ти хареса:

Bonfire - You Make Me Feel (превод)

http://www.vbox7.com/play:0ff4e05524
                        -----------------------------------------------------------------

Сложен си ми кат' казус, ма т'ва е хубаво качество - дано ти хареса поздрава!

Коментар

• Хайде, с нещо по- красиво да приключим
                          Хубава вечер!

http://www.youtube.com/watch?v=lvWbM...BC9E85CFC02B79

http://www.youtube.com/watch?v=Rmjw0Zrzr6M

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                            Печелиш приза за "злобар от сой" - чистосърдечно!
                            А, един месец като не писах нищо - предполагам също печеля същият приз.

П.П. Само, че тогава защото нищо не съм писал.

Евала!

Коментар

НАЗДРАВЕ!
                              Благодаря за поздрава, но заглавието на песента трябва да ви говори, че всички сме се запътили за отвъдния свят и не трябва да се дърляте. Маранди е пичага от класа, смея да споделя, въпреки, че с него сме отделяли часове време в играта кой е по-по-най. Айде нема нужда, дай да вкарам малко битовизъм в темата, за да олекне малко, щото много сте се опатетичили!
                              Таз вечер съм на водка от Лидл, салата зеле и моркови с копър, от Костинброд, натурална гауда приготвена на грил тиган пак от Лидл закупена и кола от Лидъл закупена. Не съм ли един щаслив и прост Лидл ман! Що се коркате?
                              Поздрав и от мен с любимата ми траш група:

http://www.youtube.com/watch?v=luBqijtJta4
                              Лордов,

т'ва че сме се избивали взаимно навремето, не значи нищо ( за земетресенията беше, където 6.5 в Софето ще попилее цяла БГ-стан ) - т'ва ни беше спора, ако не се лъжа + видовете почви в Софийско поле.
                              ---------------------------------------------------------------

Благодаря за импулса да ни помириш!

Не обичам шматки да ми говорят за Тибет и Брус Ли кат' последна мода за бира.

Да си научат родната история първо - затова съм давал всичко с дати. Утре кат' се прехласнат по Лейди Гага, Азис и сие не означава, че това е история. И аз пак трябва да им трая модните приумици като те не си знаят хисторито, дет' имат.

И че много малко страни го имат това хистори - да кажем 5 на едната ръка и ние сме единият пръст в света.
                              ----------------------------------------------------------------

Надявам се това да ти хареса:

Bonfire - You Make Me Feel (превод)

http://www.vbox7.com/play:0ff4e05524
                              -----------------------------------------------------------------

Сложен си ми кат' казус, ма т'ва е хубаво качество - дано ти хареса поздрава!
                              Last edited by marandi; 05.08.2013, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                И ти също, приятелю!

Поздрав за всички хора:

http://www.youtube.com/watch?v=zSbkPky242c

Тоя фехтовчик, все повече ми заприличва на младия Ален Делон /тук Зарата и Серго със сигурност са по-компетентни/
                                Намери /с ударение на първата сричка/ хубаво концертно изпълнение на "щурмувака", щото ми е любима техна (мързи ме да диря).

П.П. Ако ни скастрят, ще си отидем в съответната тема

Коментар

Working...
                                X