IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Докато приемаш нещата винаги лично - ще си ниска топка.

П.П. Дори и да ви е поема за малко, колкото да се отласнете от хроничната депресия - няма да падне един косъм от главите на днешните ви тъпанари.

Причината е, не защото не заслужават да бъдат избити за поразиите, които направиха - а защото човешкия фактор в БГ е вече много ограничен.

Просто ще се изолират и никога повече публична длъжност. Те, децата им и внуците - иначе няма оправия.

П.П. Но няма да ги трепя. Тук не е въпрос на емоции, а на стратегия.

Българи не трябва да се избиват, без значение какви са били.
    Ами кой ще те подкрепи да осъществиш идеите си. Нали си против революцията.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Кой е Мечката ???
      Досега мислех, че говориш за мен и се ядосвах.
      Докато приемаш нещата винаги лично - ще си ниска топка.

П.П. Дори и да ви е поема за малко, колкото да се отласнете от хроничната депресия - няма да падне един косъм от главите на днешните ви тъпанари.

Причината е, не защото не заслужават да бъдат избити за поразиите, които направиха - а защото човешкия фактор в БГ е вече много ограничен.

Просто ще се изолират и никога повече публична длъжност. Те, децата им и внуците - иначе няма оправия.

П.П. Но няма да ги трепя. Тук не е въпрос на емоции, а на стратегия.

Българи не трябва да се избиват, без значение какви са били.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Аз си лягам с вдигната глава и оправдавам моето мишкуване с факта, че човек от ранга на Велински ще ми е критик. Бъдете здрави и успешни! Хванал ме е опиата леко, така както най-много обичам-Позд9рави!
        Кой Велински, дето ги давеше комунистите у Дунава с един шлеп ли ???

Ма един избяга.
        tnm

Коментар

• Аз си лягам с вдигната глава и оправдавам моето мишкуване с факта, че човек от ранга на Велински ще ми е критик. Бъдете здрави и успешни! Хванал ме е опиата леко, така както най-много обичам-Позд9рави!

Коментар

Ебати пичовете виреят в тези 30+.
            Все едно става въпрос за 300+

Поетът с ватенката има нещо безсмъртно!!!!!!!!!!!!!!!
            [SIZE="5"]"Когато цъфнат теменугите, и работите тръгнат зле, Еби им майката на другите и гледай ТИ да си добре!!!!!!["/SIZE]
            ВЕЛИК ПЕНЬО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            "Изправен кат съветски багер
            с глава като на боздуган
            ... му като дисаги
            клатушкат се насам натам"
            Пеньо Пенев

Те това им е поезията на комунистите !!!

Ми като са избили интелигенцията, останали са баш ЧЕРВЕНИТЕ поети. Дано да победи революцията, да се отървем от вездесъщото ПОЛИТБЮРО.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ботев се ражда веднъж на 500-1000 години.

П.П. Виж комършъл образи на Левски под път и над път, а Левски е най-неудачният революционер.

Скарва се с Раковски и Ботев за начина на револювоцията как да протече. И Ботев и Раковски са били класи нагоре спрямо Левски.

Избива над 150к мирно население да ги надъхва като те не са готови да се бият с армейски части и не са въоръжени.

П.П.П. По принцип Левски ви е най-големият грях - така или иначе вече Сърбия, Гърция, Румъния са били освободени и е било безмислено това клане, което прави.

Мечката е същият тъпигьоз - не го интересува колко ще загинат, а да стане на неговата Труповете на мирно население за него няма значение.

Въпрос на 10-15 години е било да се отблъсне Османска империя и от земите на България, без кланета. Отделно формата му за модерната думичка република е била тотално погрешна - в наши дни още си патите от нея, че сте република.

Демек - бай *Уй сте за света - световно неизвестни.

П.П.П. Друг път ще си говорим за простотиите на Левски още.

Ся ще ви дам шанс да ме псувате малко.
              Кой е Мечката ???
              Досега мислех, че говориш за мен и се ядосвах.
              tnm

Коментар

• Ебати пичовете виреят в тези 30+.
                Все едно става въпрос за 300+

Поетът с ватенката има нещо безсмъртно!!!!!!!!!!!!!!!
                [SIZE="5"]"Когато цъфнат теменугите, и работите тръгнат зле, Еби им майката на другите и гледай ТИ да си добре!!!!!!["/SIZE]
                ВЕЛИК ПЕНЬО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ботев например си е чист българин. И пак за СВОБОДАТА е писал и е загинал.
                  Ботев се ражда веднъж на 500-1000 години.

П.П. Виж комършъл образи на Левски под път и над път, а Левски е най-неудачният революционер.

Скарва се с Раковски и Ботев за начина на револювоцията как да протече. И Ботев и Раковски са били класи нагоре спрямо Левски.

Избива над 150к мирно население да ги надъхва като те не са готови да се бият с армейски части и не са въоръжени.

П.П.П. По принцип Левски ви е най-големият грях - така или иначе вече Сърбия, Гърция, Румъния са били освободени и е било безмислено това клане, което прави.

Мечката е същият тъпигьоз - не го интересува колко ще загинат, а да стане на неговата Труповете на мирно население за него няма значение.

Въпрос на 10-15 години е било да се отблъсне Османска империя и от земите на България, без кланета. Отделно формата му за модерната думичка република е била тотално погрешна - в наши дни още си патите от нея, че сте република.

Демек - бай *Уй сте за света - световно неизвестни.

П.П.П. Друг път ще си говорим за простотиите на Левски още.

Ся ще ви дам шанс да ме псувате малко.
                  Last edited by marandi; 06.08.2013, 00:34.

Коментар

• Ботев например си е чист българин. И пак за СВОБОДАТА е писал и е загинал.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Бе баси хората сте, преди месеци изяснихме, че махно е анархист-комунист, който се мени според интересите си.
                      Ама много бъезо забравяте бе да ви ева.
                      Мразя чуждопоклонници, които не си знаят собствената история.

П.П. Че след Далай 14 ся па Махно.

Чеп за зеле не става от такива, дет' ще излижат топките, ама само да е чужденец.

П.П.П. Пълно мекере е Махно - местил се от един лагер в друг кат' побъркан, според кой какво ще обещае.

Със сигурност е сменил 3 лагера ( противоположни ) и тоя бил за пример на някои

Причината да им е пример е елементарна - не е българин и тия ще скъсат синджира.

П.П.П. В същото време се правят на българи? ( не е ли смешно )

И докат' се прехласват по Махно, забравят, че т'ва там е Волжска България и се е наричала така до 14 век ( по памет ).

Но мекеретата няма да гледат България, а ще гледат някакъв клоун там - дет' се пазарил с всичките към кои да бъде.
                      Last edited by marandi; 06.08.2013, 00:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Бе баси хората сте, преди месеци изяснихме, че махно е анархист-комунист, който се мени според интересите си.
                        Боли ме фара за Махно, ама е казал истини.
                        Що се отнася до по-великият Ози , има генетично заболяване близко до Паркинсон, ама не било. Имам на майка ми чичо, който умря на 85г. възраст- пълен пияница, който много ме кефеше! С него сме си пили биричката до последния му дъх. На тате баща му- дедо Добри беше пълен въздържател и умря на 86. Еба си годината заради която трябва да се лишаваш. Ще се правя на пастет, докато умра една година по-ранше Като гледам обаче пияници като Ози надживяват умерени пичове като Дио. Къде е истината!

Коментар

• Бе баси хората сте, преди месеци изяснихме, че махно е анархист-комунист, който се мени според интересите си.

Коментар

ДА приемем, че усещам , че няма една истина. Не е задоволително като отговор, но може би откак като юноша четях фантастика. Аркадий и Борис Стругацки и Станислав Лем са ми формирали съзнанието, че няма една истина.
                            Е, как да се формираш като личност сред военна дисциплина във втория по големина град в БГ където ти забраняват да слушаш това което обожаваш на плаца , точно бяха свалили бай Тошо. Където си чел Стругацки и Лем , а ти казват да заредиш кофпомпата! Какво е чувството да си на светлинни години интелектуално, чел Сартр и Киркегор, да ти пробутват казармения устав?!!!!!!!!!????
                            Чисто забавление беше, все едно да посадиш еделвайс , който да се пасе от магарета
                            Най -голям респект в мен събуди младеж който беше хванат буквално от гората и озаптен в казармата. Пастирче беше момчето. Ставаше сутрин в 4, негодуваше, че се храним 3 пъти на ден, въпреки, че софианци дори негодувахме. Той се възмущаваше, че като пастирче излизал с козите сутрин рано, хранил се един път за закукса и след това след залез като се прибере, какъв е този лукс по три пъти на ден!!!
                            Цивилизационните различия между него и мен не бяха голями, щото се възхищавах на това момче, въпреки, че аз през това време най-любимата група ми беше немската DESTRUCTION.
                            Пък аз освен, че много чета, обикалям и света. Различни хора съм срещал с най различни възгледи за живота. Често противоположни. И всеки е прав за себе си. Всеки гледа от собствената си камбанария. Има хора, които разбират, че тяхната собствена камбанария не е единствената, но те са единици. С такива е приятно да се разговаря.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Марандич,
                              какво е сравнението, според теб, на Махно и Кунчев?
                              Държиш ли да ми чуеш наистина мнението за Кунчев?

П.П. В момента половината форум ме мрази - ако ти го кажа с 2 реда ще ме намрази целият, но не ме бърка.

Ако искаш, ще ти го кажа.

Коментар

ДА приемем, че усещам , че няма една истина. Не е задоволително като отговор, но може би откак като юноша четях фантастика. Аркадий и Борис Стругацки и Станислав Лем са ми формирали съзнанието, че няма една истина.
                                Е, как да се формираш като личност сред военна дисциплина във втория по големина град в БГ където ти забраняват да слушаш това което обожаваш на плаца , точно бяха свалили бай Тошо. Където си чел Стругацки и Лем , а ти казват да заредиш кофпомпата! Какво е чувството да си на светлинни години интелектуално, чел Сартр и Киркегор, да ти пробутват казармения устав?!!!!!!!!!????
                                Чисто забавление беше, все едно да посадиш еделвайс , който да се пасе от магарета
                                Най -голям респект в мен събуди младеж който беше хванат буквално от гората и озаптен в казармата. Пастирче беше момчето. Ставаше сутрин в 4, негодуваше, че се храним 3 пъти на ден, въпреки, че софианци дори негодувахме. Той се възмущаваше, че като пастирче излизал с козите сутрин рано, хранил се един път за закукса и след това след залез като се прибере, какъв е този лукс по три пъти на ден!!!
                                Цивилизационните различия между него и мен не бяха голями, щото се възхищавах на това момче, въпреки, че аз през това време най-любимата група ми беше немската DESTRUCTION.
                                Понякога някои въпроси са без отговори.

Някои отговори са без въпроси.

П.П. Натрупал си опит с подобна абстрактност и сблъсък на мироглед.
                                -------------------------

Taking Heed - More Than You

http://www.youtube.com/watch?v=KJUe9WByLj8
                                -------------------------

Т'ва е една плевенска банда ученици, но са направили парцал за саундтрак на филм да ги е' ....

П.П. Винаги се радвам на БГ продукшън и креативност.

Поздрав!
                                Last edited by marandi; 05.08.2013, 23:49.

Коментар

Working...
                                X