IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    След още няколко такива твои поста по адрес на Левски, вече ще започна да си мисля, че ти си Слънцето.
    Разбирам ти ехидността, но можеш ли някога да предположиш, че БГ империя е била на хиляди години преди Левски.

И че тогава е била първа военна сила в цяла Европа.

П.П. Какво се опитваш да сравняваме в момента? Номер 1 в Европа и последна дупка на кавала ли?

И какво общо има Левски с цялата фактология? ( понеже при него сме васали ), ма той бил новият Буда едва ли не?

Уточни се?

Нещо критериите ни са доста различни сякаш? Ърмм ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
      Маранди,

След края на 2-ра СВ,гърците се сбиват помежду си,за да си доказват истината.
      За няколко години падат близо 70 000 човека в гражданска война.

Дяконът се е себеотрекъл,ясно му е било,че без кръв няма да стане.
      Същото е и с останалите националреволюционери.

Малки сме,за да ги съдим.И е голям грях.
      Грешно ме разбираш.

Левски е бил некадърник - затова са същата зодия и БаМмкоФф .... - отличават се с това, че много си вярват и колко народ ще затрият след себе си няма значение.

П.П. Тъпи идеалисти, които дори ще пукнат и те, само за да докажат, че са били "прави" според тях.

Питам те - защо ви е тази република? За да сте шапка на Москва ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

...но можех да ви спестя доста години и нерви.
        Е кат' си родолюбец що не го направи!?

Аноне, прекрасен въпрос (за време-пространството)

Коментар

П.П.П. Моя милост се няма за никакъв - и без мен Слънцето изгравя всеки ден, но можех да ви спестя доста години и нерви.
          След още няколко такива твои поста по адрес на Левски, вече ще започна да си мисля, че ти си Слънцето.

Коментар

Разбирам, че от сите "българи", признаваш само Атила за воин. Може би и Зина - жената-воин.
            България е имала много възходи и падения.

П.П. Тъпата ти препратка ще я пропусна, защото няма как да знаеш какво мисля аз, че да манипулираш толкоз селски.

В момента след 2020 БГ империя ще изригне нагоре - до тогава ще ви е доста трудно и ще си чистите къщичката сами.

Демек лай*ната, които сами си изсрахте само за 20 години.

П.П.П. Моя милост се няма за никакъв - и без мен Слънцето изгравя всеки ден, но можех да ви спестя доста години и нерви.

Коментар

Щом си избил 150к мирно население без причина .... = наречи го олигарх.

П.П. За 20 години от почти 10 милиона ви направиха 7.3 милки.

Тия колко са избили според тИбя? За 20 години само?

Едни и същи са - затова и Левски им е символ.
              Обясни ми как е "избил" 150К българи ТРИ години след смъртта си?

Коментар

Ти изкара Левски олигарх.

Щом си избил 150к мирно население без причина .... = наречи го олигарх.

П.П. За 20 години от почти 10 милиона ви направиха 7.3 милки.

Тия колко са избили според тИбя? За 20 години само?

Едни и същи са - затова и Левски им е символ.

Коментар

Между другото има 7 фотографии на Левски и тая със сабята и униформата е правена в Сърбия, когато е ходил при Раковски.
                  ----------------------

Т.е. Левски никога не се е бил и воювал - затова такива са най-опасни.

Само е зарибявал 'орицата, да ги избият после като пушечно месо.

------------------------

Мечката номер 2 - дет' прави "революции" от 4000 хил. км отсрани.

Кат' стане мелето - той е надалеч, ма продължава да дрънка от типа: "Браво, ся ти го удари, ся той да те мушне, ся па ти го удари с кирката и т.н. "

Поредният скапаняк демек.
                  Разбирам, че от сите "българи", признаваш само Атила за воин. Може би и Зина - жената-воин.

Коментар

• Между другото има 7 фотографии на Левски и тая със сабята и униформата е правена в Сърбия, когато е ходил при Раковски.
                    ----------------------

Т.е. Левски никога не се е бил и воювал - затова такива са най-опасни.

Само е зарибявал 'орицата, да ги избият после като пушечно месо.

------------------------

Мечката номер 2 - дет' прави "революции" от 4000 хил. км отсрани.

Кат' стане мелето - той е надалеч, ма продължава да дрънка от типа: "Браво, ся ти го удари, ся той да те мушне, ся па ти го удари с кирката и т.н. "

Поредният скапаняк демек.

Коментар

• Маранди,

След края на 2-ра СВ,гърците се сбиват помежду си,за да си доказват истината.
                      За няколко години падат близо 70 000 човека в гражданска война.

Дяконът се е себеотрекъл,ясно му е било,че без кръв няма да стане.
                      Същото е и с останалите националреволюционери.

Малки сме,за да ги съдим.И е голям грях.

Коментар

На практика е друго - прави геноцид над собственият си народ, който не е подготвен и въоръжен да се бие с редовна армия Х.
                        Ти изкара Левски олигарх.

Коментар

На сайта на Външно министерство продължава да ви виси тъпото съобщение: "Че българите са тюрски произход"

Имате около 17 теории за произхода си, но определено тюркската ви е написана от Москва и чалъмите за пан-слазивъм - демек да не си признаят, че Българи ги покръстиха и ги научиха на четмо и писмо.

П.П. Те затова и гледат да ви избият - защото няма как да се правиш на велика сила като българи са те ограмотили и дали вяра. След като ви избият чак тогава ще си признаят, но за момента ще ви изтрепят, щот' ще им падне ореола, че били по-по-най ...

Избиват ви системно - до 10 години ще сте 5 милиона.

План Б - обадете се някой ден на Русото и до 10 години ще ви върна, където винаги сте били - топ 5.

Офертата виси от много, много отдавна - на на ниво интелект чички - толкоз и положението ви е нормално.

Все едно да го питам ти искаш ли да си да си топ 5 на Юръп по стандарт и той да ми дрънка глупости къв съм бил. Явно не иска, а в лай*ната му е перфе.

Поздрави!
                          Една булка ти трябва на тебе, а не блог, чат, форум и т.н.

Коментар

Абе не, че нещо, но Левси е обесен февруари 1873, а Априлското въстание е април 1876г. Това си е почти един мандат управление.

Чудя ти се що ровиш костите му.
                            Защото е типичен пример за Мечковизъм.

"Идеали, дрън-дрън, колко е честен, красив и сие ...."

--------------------

На практика е друго - прави геноцид над собственият си народ, който не е подготвен и въоръжен да се бие с редовна армия Х.
                            --------------------

Мечката ще се самоубие също като него с кеф, само и само да се направи, че бил прав без значение колко народ ще измре, заради простотията му.
                            ---------------------

Тия кланета са можели да се спестят и му е казано многократно. Вместо да ми цитираш тия години - си прегледай кога е освободена Гърция, Сърбия, Румъния ( преди колко десетилетия преди Левски ).

Логично, че и БГ е щяла да стане независима. Въпрос на време само.

Тоя освен клането и републиката ви докарва и днешния комунизъм - затова комунягите го изкарват "герой" и виси на стената във всеки кабинет.
                            --------------------------

Ся ще те питам и теб кат' Чичката - кат' тоя ви е национален герой - защо сте последна дупка на кавала?

И второ - знаеш ли, че преди 1940 България е Швейцария на Балканите и стандарта ни спрямо Гърция е в пъти по-висок.

Ся ми обясни к'во се случи и къде са те и къде сме ние? Нали си идолопоклонник!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Слава Богу, че има "игнор" в Инвестора.......
                              Ти май почна с Мечките чалъмите?

Някой карал ли те насила да ме четеш?

Аз па да съм ти искал мнението, дет' нагло ми се включи в мой пост да ми се правиш на съдник? ( риторично ).

П.П. Питам те за последно - имаш 150к избито мирно българско население и днес си република.

--------------------------------------

Тук съм си играл няколко месеца да ви вадя статистика - правил съм като за олигофрени с картинки ЗАЩО сте последна дупка на кавала.

08.02.2012 08:53 - Препоръки към България - част 3-та

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704

------------------------------------------

Не е сложно да кажеш фрост съм и щом има по-подготвени те трябва да управляват.

Но в БГ-стан май ви управляват все най-простите

Та, плюй още по мИня и си знаеш къде ще си като стандарт - където си сега - последна фитка.

П.П. Няма ли малко доверие и малко признание - нямам мерак да ви спасявам от последното място.

Коментар

Между другото, ако прегледаш писмата на Левски, ще видиш, че Раковски го спонсорира с пари от чужбина, за да започне кампанията си Левски в България.

П.П. Едва ли Раковски е осъзнавал какъв урод ще отгледа, който да избие 150к мирни българи, под формата Априлско въстание.
                                Абе не, че нещо, но Левски е обесен февруари 1873, а Априлското въстание е април 1876г. Това си е почти един мандат управление.

Чудя ти се що ровиш костите му.

Коментар

Working...
                                X