IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Девойката не те разбра, че пускаш цитат и коментира малко прибързано.
    Разбирам много добре, че не ме разбира девойката , ама е от малко по-схватливите /по принцип - относително, не по абсолютна стойност обаче/, и към нея имам специален сантимент! Всъщност тук са около 7 човека +/-0 ... които публично са показали способностите си да 'Фащат! - Респективно, не ме карат да увеличавам шрифта на буквите
    Last edited by iivanoff; 07.08.2013, 18:59.
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      1. От къде го изрови този пост
      Девойката не те разбра, че пускаш цитат и коментира малко прибързано без да е искала да те засегне. Бъди малко по-ларж в случая.
      ----------------------

Тая теза за гоите, Ню Ейдж, нов световен ред и т.н. съм ги изследвал от любопитство.

Ся се задава новата ера, че който е със силикон, лифтинг, ГМО, ай фон и родил със секцио е пич, а другите са лузери.

П.П. Демек, ще подменят основните човешки дейности като Прирора, раждане и т.н. с изкуствени технологични неща.

Има и точен термин за процеса, който протича в цял свят, но не го помня - съжалява - нвщо кибер или транс беше като първа дума, а после нещо за хюман.

Т.е. създават ви нов вид ( изкуствен ).

Поздрави!

Наскоро в Италия чак се принудиха да приемат закон, че под 16 годишни тинейджърки нямат право да си слагат цици - щот' вече не мислят да раждат, а къде да си покават изкуствените цици.
      Last edited by marandi; 07.08.2013, 18:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Определението ти за политика ми се стори непълно, та добавих първото, което ми влезе в главата.

А за възгледите..............

Ти бил ли си в кухнята?
        Ма не там, дето правят кремвиршите/Чърчил/!
        И то дълго време?
        Достатъчно дълго, та щом решиш да си тръгнеш - да го не можеш?
        Щото вече много знаеш?
        И ...доста полезен!

И да го направиш?

А цената плащал ли си я?
        Никой не ти казва каква е.
        Щото такава няма!
        Плащаш до края.

А направи го!
        Пък после ще се срещнем, та да разменим ... възгледи.
        Аз си мисля, че да провокирам хората да мислят е ХУМАННА КАУЗА !!!

Не, че вярвам в ХУМАННИТЕ каузи. Просто не съм безгрешен. Щото съм свободен. Свободата е грешка. Който не греши е роб.

Къде е кухнята и къде трапезарията. Не ми се дърви. Кухнята е навсякъде. Трапезарията тоже.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Пак ли ))

Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Пропагандираш несъпротива и ни убеждаваш в безсмислието на това- да си пъхаме носа в "големите работи". Това в качеството на един от тях или на един от нас, но по- напред/информиран и т.н.?

п.п.Нясно сме, че горе само формално са в конфликт. Въпросът е: да попоглеждат като какви ги дробят кадрите им на по- ниските нива. Там хората изпитват трудностите и за там е съпротивата им.

Пример от близките дни: Полицай с повечко нашивки, обяснил на позната, че тези членове (няма значение кои точно) в НПК били само препоръчителни, но не и задължителни. Видял, че насреща му стои лаик и е постъпил повече от гнусно.
          1. От къде го изрови този пост
          2. Там от където го изрови постА, не ставаше ли въпрос за "нещо" ?

- я се върни и провери!

3. ПостА не обяснява ли "нещото" ?

А сега, стана ли ти по-ясно? Ако ДА - ОК, ако НЕ - питай пак!

П.С. Ако пак не 'Фанеш където трябва да уточня: Това са цитати! В предните ми постове от вчера ще разбереш от къде...

П.С.2 Ако ме мислиш бързо и повърхностно - няма да ме 'Фанеш нивгъш
          Last edited by iivanoff; 07.08.2013, 18:42.
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Значи нещо не те разбирам. Нали току що каза, че трябва да има хуманна кауза. Не ме изненада, ме съм си и мислел, че ще кажеш друго. На това му се викат възгледи. Според мене детински.

Определението ти за политика ми се стори непълно, та добавих първото, което ми влезе в главата.

А за възгледите..............

Ти бил ли си в кухнята?
            Ма не там, дето правят кремвиршите/Чърчил/!
            И то дълго време?
            Достатъчно дълго, та щом решиш да си тръгнеш - да го не можеш?
            Щото вече много знаеш?
            И ...доста полезен!

И да го направиш?

А цената плащал ли си я?
            Никой не ти казва каква е.
            Щото такава няма!
            Плащаш до края.

А направи го!
            Пък после ще се срещнем, та да разменим ... възгледи.

Коментар

• Както казва НЕОБОЛШЕВИКА, за руснака да изпие 2 (два) литра водка е ХУМАННА кауза. За немеца е смърт.

Не, че ШАПКАРИНА е казал такова нещо пряко, ама що да не го НАБЕДЯ
              tnm

Коментар

• Ха , marandi е единствения дет пита - до 89-та виновни бяха комунетат - ок , последни в Европа . Ами от тогава насам 24 г. що сме последни ? Толкова сме некадърни ? Чехите и поляците (заедно тръгнахме ) вече са задминали южна европа , а ние продължаваме да сме последни ! Та логичния въпрос е ЩО ? Кат сме толкоз велики - с велики управници , велики програмисти , велика атомна енергетика - ЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ ?

И е единствения който дава някакъв отговор !

Ми не се пънете да търкате клавиатурата - оборете го ! Конкуренцията ражда качество ! А вие елементарната - давай на лични нападки / Мчи те личните нападки винаги са били явен сигнал за безсилие !

Коментар

Не кой, а кое!

- Историята.
                  Момчето е мега неподготвено, но не може да се види отстрани.

П.П. Днешните от последните 140 години са същите - видимият ефект е наглост за всеки нормален човек извън Калотина, а дори и преди Калотина.

Сега ще те спука от наглост колко бил "умен", а ти си "фрост" - все едно той ти зарежда хладилника всеки ден и ще ти държи сметка.

Па Историята казва, че сте били номер 1 в Европа с векове и 'орицата са живели добре и са се гордеели, че са БГ-станци.
                  ---------------------------

Данък при Симеон и Петър са плащали по 1 яйце, едно кълбо прежда и 1 лъжица масло.

Това за цяла година <-- т'ва го намерих без да искам докато се ровех като апокрифен запис от 12 век - демек след 300 години вече е било незаконно да се казва колко е бил данъка преди това.
                  ----------------------------------

Вижте се къде сте сега? Искат ви пари за данъци за 3 години напред, които не сте изкарали още и ви тормозят до дупка - давай кинтите напред - нищо, че ги нямаш.
                  -----------------------------------

Подобни казуси се решават с меча и възела. Молете се да не се появявам, че ще видите как става само с едно движение от китката за няма и една секунда.

Ооо . да и тия днешните ще тръгнат да ме трепят - забравих. Колко смешно - демек не искат да имат внуци в България, а да си изпъдят децата още на 20-сет да се скитат по света

Толкоз е пачият акъл на днешните ви - мор и прокуждане на всичко българско.
                  Last edited by marandi; 07.08.2013, 18:22.

Коментар

Не кой, а кое!

- Историята.
                    На Дядо Господ вече така ли му викате. Една история харесва на едни, на други не им харесва. Доброто ти е ПЕРДЕ на очите.
                    tnm

Коментар

Ами, ако нямам политически възгледи?
                      Ами, ако нарочно не ща да имам?
                      Това, също ли ти се струва детско?
                      Значи нещо не те разбирам. Нали току що каза, че трябва да има хуманна кауза. Не ме изненада, ме съм си и мислел, че ще кажеш друго. На това му се викат възгледи. Според мене детински.
                      tnm

Коментар

• Дай да се разберем веднъж за винаги.

- Не приемам действията ти като нападки.
                        Каквото и да сториш, смятам го като израз на позиция.
                        Твоята си.

В този ред на мисли, Кърдавия като го нападнат - не бяга.
                        Пък ти, или се правиш на дръж ми капата, или позачезнеш за има-няма два-три месеца.
                        Не ли?

Коментар

А замислял ли си се някога що е това животно - ХУМАННА КАУЗА.

Кой е този дето е оторизиран свише от Дядо Господ, да ни сведе на сички, що е то ХУМАННА КАУЗА, че да не се бъркаме.

Това, което е ХУМАННА КАУЗА за руснака, за немеца е смърт.
                          Не кой, а кое!

- Историята.

Коментар

• Ами, ако нямам политически възгледи?
                            Ами, ако нарочно не ща да имам?
                            Това, също ли ти се струва детско?

Коментар

Без кауза?!
                              И то хуманна!?

Ебал съм я такваз политика!
                              /По Карл фон Клаузевиц/
                              А замислял ли си се някога що е това животно - ХУМАННА КАУЗА.

Кой е този дето е оторизиран свише от Дядо Господ, да ни сведе на сички, що е то ХУМАННА КАУЗА, че да не се бъркаме.

Това, което е ХУМАННА КАУЗА за руснака, за немеца е смърт.
                              tnm

Коментар

Серго, политиката е воля + възможности + компромиси. Разбираш ли ??? Свободата е над всичко. Забрави го доброто и ще ти ПРОСВЕТНЕ. Добро и зло е едно и също. Компетентност и некомпетентност тоже. Алчност и не алчност и те. Не си се замислял достатъчно и може би за това не ти е ясно.

Без кауза?!
                                И то хуманна!?

Ебал съм я такваз политика!
                                /По Карл фон Клаузевиц/

Коментар

Working...
                                X