IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=qa4z7YNQXzg

ЗА ЧОВЕЦИТЕ......

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Напротив, изкараха хората да маршируват по улиците.
      Сега се кълват за разни подслушвания и фотоволтаици....

А, това, да застрашиш генофонда на нацията си - дреболия.

Коментар

• Вечна му памет!

Колкото до Чернобил.... Аз пък бях на някакво плаване непосредствено след това. Просто не е истина колко агнешко със спанак изядохме
        От тогава го мразя това ястие

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          И аз го гледах това интервю.
          Каза, че точно по време на Чернобил са изнасяли много концерти на открито и леко намекна, че може туморът му да има връзка с радиацията.

Но кой да ни каже тогава да си стоим по къщите?!
          Напротив, изкараха хората да маршируват по улиците.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
            Остаряваме Аноне. Много ми стана тъжно. Наскоро гледах негово интервю, където каза че му остават месеци, но има планове за албуми през 2013 година. Не беше паднал духом ни най-малко.
            И аз го гледах това интервю.
            Каза, че точно по време на Чернобил са изнасяли много концерти на открито и леко намекна, че може туморът му да има връзка с радиацията.

Но кой да ни каже тогава да си стоим по къщите?!

Коментар

Остаряваме Аноне. Много ми стана тъжно. Наскоро гледах негово интервю, където каза че му остават месеци, но има планове за албуми през 2013 година. Не беше паднал духом ни най-малко.

Спомних си как навремето го спрях след един концерт да ми даде автограф върху обложката на "Вкусът на времето". Той бързаше много, но се спря, подписа се и каза нещо приятно. Имаше и други хлапета наоколо, взеха да го питат разни работи, а той се заприказва с нас. Не усетих никаква досада в него. Светъл човек.

Имам всичките албуми на Щурците на плочи. Първият албум ми е в две различни издания. Довечера ще пущам грамофона.
              Няма вече двуколка, няма шеметен бяг.
              Само черната болка върху белия сняг.

Ето това е нещо значимо и облечено в музика.

После що беснея на разни глупотевини тука.
              Някакви монаси тръгнали нанякъде, пък после единия пикал, докато на другия му се серяло....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Отиде си първият "Щурец"
                Бог да го прости!

Това ме кара да се чувствам ужасно остарял и тъжен.

http://www.youtube.com/watch?v=qqj2jJB_E0A

П.П. Извинявам се за сантименталния и сълзлив пост.
                Няма да се повтори.

Спомних си как навремето го спрях след един концерт да ми даде автограф върху обложката на "Вкусът на времето". Той бързаше много, но се спря, подписа се и каза нещо приятно. Имаше и други хлапета наоколо, взеха да го питат разни работи, а той се заприказва с нас. Не усетих никаква досада в него. Светъл човек.

Имам всичките албуми на Щурците на плочи. Първият албум ми е в две различни издания. Довечера ще пущам грамофона.

Коментар

Бог да прости Пеци Гюзелев, мир на праха му!

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5720171
                  Отиде си първият "Щурец"
                  Бог да го прости!

Това ме кара да се чувствам ужасно остарял и тъжен.

http://www.youtube.com/watch?v=qqj2jJB_E0A

П.П. Извинявам се за сантименталния и сълзлив пост.
                  Няма да се повтори.

Коментар

• И поредната "притча" от мИня, докато Махно не се поспре да ни занимава с клиничния си случай:

----------------------------------------------------------------

Отишъл Мечката в един Тибетски манастир при най-добрия Учител за своето време, за да попие от Познанието на Вселената.

Първият курс бил по логика, който преминал в непринуден разговор.

- Имаш ли аквариум? - попитал Учителят своя нов ученик
                    - Имам - отговорила Мечката
                    - Щом имаш аквариум значи обичаш рибките, нали? - продължил Учителят.
                    - О, да - съгласил се веднага Мечока.
                    - Щом обичаш рибки, значи обичаш и биричката, налЕ? - последвал нов въпрос.
                    - Да, разбира се - потвърдил ученикът.
                    - Щом обичаш рибка и биричка, значи харесваш да гледаш спорт и да слушаш твърда музика предполагам? - кротко нареждал Учителят.
                    - Как познахте, Учителю? - възхитил се Мечката.
                    - Но щом обичаш рибки, бира, спорт, рок-музика вероятно си падаш и по мацки? - последвал нов въпрос.
                    - Да, разбира се! Кой не харесва мацки в наши дни? - смаяно запитал Мечока.
                    - Ето, виждаш ли - значи не си фидираст - кротко се усмихнал Учителят. - Това в науката се нарича логика, разбра ли? Иди и приложи знанието, което получи сега.

Хукнала възторжената Мечка да покаже колко много е научил и първият, на когото се натъкнал бил неговият приятел - Зарко. Запъхтяна и възторжена Мечката го спряла и веднага и се похвалила, че вече е разбрала какво значи логика.

- Така ли? - зарадвал се Зарко - Демонстрирай ми, ако обичаш?
                    - Имаш ли аквариум - попитал го Мечока.
                    - Не, нямам - учудил се приятелят му.
                    - Значи си фидираст - шашнал се Мечока и внимателно заотстъпвал назад без да му обръща гръб.

Коментар

Бог да прости Пеци Гюзелев, мир на праха му!

За последните 20 години се наблюдава безпрецедентно изтласкване на духовното от материалното в БГ-стан.

Особено в последните 2 години си заминаха хора на изкуството и културата, които даваха облик и възпитание на цели 2 поколения, които имаха талант на световно ниво.

Липсата на перспектива в БГ-стан накара дори и тия 'орица да се почувстват обречени на мизерия и болести в края на пътя си и да се оттеглят, оставяйки ни на чалга поколението - продукт с нулева стойност в международен план, който дори и не става за местна консумация, но е агресивен като всеки бездарник, на когото камерите са му обърнали миг внимание.

Лека му пръст!
                      Last edited by marandi; 25.04.2013, 16:48.

Коментар

• Бог да прости Пеци Гюзелев, мир на праха му!

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                          мах бааму, стига с тез еротични пожелания ве...
                          Опазете я таз тема, че не останаха ....
                          Да бе, я малко по сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            +1 , хармонично тало лично аз постигам с тичане , другото ми хоби/мания .
                            Зарежда ми мозъчните клетки с кислород , просто е удоволствие да врътна
                            1-2 обиколки стурин/вечер на някое стадионче И вечер така да си се отпуснааа
                            прав си за тичането, и на мене това ми беше любимо.... докато не дойдоха проблемите с кръста преди 3 години. А последната година така се бях запуснал, че трябваше да се навра във фитнеса. Не че е лошо - стегнах се и приличам на човек (поне външно ).
                            А ендорфина си е голям бонус!

Проблема е че фитнеса не е за хора които си вадят храната с мозъка, а пък като се затопли , става и неприятно...

Коментар

• мах бааму, стига с тез еротични пожелания ве...
                              Опазете я таз тема, че не останаха ....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Не ме вкарвай в размисли още в 08:00 часа, бре!
                                Добре

МАЛКИ ЧУДЕСА
                                Един ученик бил скоро дошъл от друга школа и често хвалел своя Учител. Веднъж той направил това пред сегашният си Учител.
                                — Моят Учител заставаше на единия бряг на реката с четка за писане в ръка, а ученикът му заставаше с лист хартия на другия бряг. Така той можеше да изписва от разстояние йероглифи върху листа. Вие можете ли Учителю да извършите такова голямо чудо?
                                — Не — казал Учителят. — Аз умея да правя само малки чудеса. Когато съм гладен — ям, когато съм жаден — пия, а когато съм обиден — прощавам.

Ученикът е силно ограничен и неосъзнат. Той е заслепен от авторитета на предишния си учител и неговата истина. Не мисли свободно, а логически. Проверява всичко каквото вижда и чува, дали логически съответства на истината на неговия предишен учител. Учителят е просветлен. Свободен от ограниченията на излишното самолюбие. Той не се връзва на реториката на ученика и не се хвали. Не е обиден, манипулира чувствата на ученика с цел да го накара да мисли нелогично и да се освободи от ограничението.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X