IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Не ти се разбира Сготви ли на Ламята Ягне? Той съвсем дипломатично ти напомни преди 3 дни
    Утре ще чета кат' гламав как да се съчетаят агнешко, ориз, спанак и пресен лук.

В момента има пълен хладилник и да се оправя, а па и аз съм чиляк и днес само ще си къркам

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Ама той не е кептън, той фърга доле въглища с лопатата
      Според мИня - са го оковали на една пейка и да върти греблото по цял ден за купичка ориз, ама така я разбира свободата - така я прави

П.П. Даже ни и обучава нон-стоп и как беше лафчето му? Ъъ ... "обяснявал ни".

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Лопатите не са лопати

Коментар

• Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!
          Честит имен ден на именниците!

Големи разходки направих по празниците, но вече съм си у хабитата. Балканът е зелен, въздухът е свеж, подухва лек ветрец ... ич не е като в Житницата на България.

П.П. Наздраве, Русото!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Тц, изобщо не ги ебе дали са философи Важното е да могат да карат кораба. А БГ кейптъни определено го могат

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Не знам дали нещо ми се разбира, все пак са празници и ми е простеещо, а не да се чувствам на бачкане

Чиърс!
              Не ти се разбира Сготви ли на Ламята Ягне? Той съвсем дипломатично ти напомни преди 3 дни

Коментар

• 20% сме ги ударили според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                  Кораби има, ама търсят работари, не дървени философи.
                  Тц, изобщо не ги ебе дали са философи Важното е да могат да карат кораба. А БГ кейптъни определено го могат

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник
                    Те тва не го разбрах
                    А Мечо си го знаем. Когато стане напечено отива на рейс
                    Нямате монерарен лост в момента, а само Фиск.

Фискът ви ще дрънка, че ще бори безработицата, за най-ниски данъци и прочие, а на практика ще имате точно обратното - безработица, фалити и данъчен терор.

Оттам - 20% безработица ще ги ударите до една година и Фиск-а ви ще продължава да сравнява цялата икономика по себе си.

Демек икономика с ниска добавена стойност и раздута администрация, която пак ще фалира в началото на следващата година.

П.П. В момента имахте мини-фалит на държавата преди 3 месеца, понеже в момента сте в предсрочни избори.

След 8-9 месеца ще се повтори пак и ставате с хроничен проблем вече на къс цикъл, докато по-рано фалирахте само 3 пъти за последните 23 години - ся ще стане хронично през 2 години.

Не знам дали нещо ми се разбира, все пак са празници и ми е простеещо, а не да се чувствам на бачкане

Чиърс!
                    Last edited by marandi; 06.05.2013, 20:02.

Коментар

• Мечо, освен с Маранди, с никой друг нямаш проблем (според мен). Вие си имате отколешна закачка, чиято първопричина нещо ми се губи. Не следя темите стриктно и не знам кои твои приятели са били нападнати.
                      Такива силни чувства като омраза би трябвало да те ласкаят. По-добре е от безразличие, но и за тях- омразите де, грешиш.

Коментар

За притчи време имаш, а за люкарството за оправяне време нямаш нале
                        Нощем шетам, че ми е тихо и концентрацията ми е по-сосна.

П.П. Края на тази година и началото на следващата вероятно БГ-стан ще влезе в поредната рецесия и статистиката ще я отрази като нулев или отрицателен ръст в икономиката.Предполагам това ще предизвика поредното недоволство на 'орицата и вероятно ще се стигне до поредните предсрочни избори.

Първо трябва тия неща да минат и после политиците, за да не ги утрепят с камъни и ръгнат по затворите - да дойдат и да целунат ръка. Чак тогава.

До тогава пасс - не се дава непоискана помощ никога!

П.П. Но става все по-трудно за изход - до 2 години икономиката ви ще изпада в рецесия на всеки 2 години хронично и оттам вече па още по-трудно става за вадене от калта.

Като икономически феномен ще сте пак първите в света как икономика да изпада циклично в рецесии с висока честота. Уникални некадърици имате, но НЕ ви ги избирам аз, че да насаждаш чувство за вина в Русото.

Виж Пруфесор Мечкуф - той е виден капацитет и майстор на късите востания, докат' му дойде новият рейс и да се разкара точно кат' стане напечено

После се връща и почва да храчи наред до следващия рейс.
                        Last edited by marandi; 06.05.2013, 19:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Не си, но аз не съм се и мяркала.
                          Да ти търся цаката?! Защо ми е?
                          Чета притчи, които иначе няма да тръгна да търся. С източните философии се сблъсквам наготово- все така ми се случва.
                          В такъв случай защо ме поставяш на едно ниво с юнаците, които ме мразят. Не аз ги преследвам, а те мен. Не аз им търся цаката, а те на мен. Когато усетиха, че не им се връзвам да им отговарям на обидите, Лорда, понеже е умен и знае. че съм прав, почна да напада приятелите ми. Наложи ми се да мълча и да го оставя така. Добре, че приятелите ми са умни хора и не ми се налага да се извинявам излишно. Разбира се имаш право и да одобряваш подобни действия. Не мога да ти забраня нищо. Вече няма и да те нападам. Явно е безсмислено.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Вал забележи, днес съм абсолютно кротък и позитивен. Дори и теб не съм нападал. Така, че ако ме сравниш с хейтърчетата, значи ми търсиш цаката.
                            Не си, но аз не съм се и мяркала.
                            Да ти търся цаката?! Защо ми е?
                            Чета притчи, които иначе няма да тръгна да търся. С източните философии се сблъсквам наготово- все така ми се случва.

Коментар

• Вал забележи, днес съм абсолютно кротък и позитивен. Дори и теб не съм нападал. Така, че ако ме сравниш с хейтърчетата, значи ми търсиш цаката.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                                Но за този негов пореден подвиг, ще ви информирам друг път с нова "фритча" ...
                                За притчи време имаш, а за люкарството за оправяне време нямаш нале

Коментар

Working...
                                X