IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Докато го раздавах добър домакин, вас са ви трили.
    Какво пропуснах?
    Ходи да посечеш дърва без инфраструктура с тнм, и тогава ела да ни се отваряш.

Тук сме все физици, философи и всякаква друга дървена сволоч.

Коментар

• явно се държа твърде неприлично да висотата и изискванията на този форум. че си намерим някой ,където уважават простаци като мен.

аре чао от мен в този форум,който иска да ме открие къде съм,моа да ме гугълне.

Коментар

• Докато го раздавах добър домакин, вас са ви трили.
        Какво пропуснах?

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Ако Асен са го трили и аз си тръгвам!

И той и ти - дайте доказателства!
          Ти мани,

ами и мИня изтриха - хахахаааааа

П.П. Тъкмо описвах защо БГ-стан от 3-4 години пропада в класациите за свобода на словото и вече сме към 90-то място.

Ма, те тия некви уникуми, бря и ме трият.

Ми оправи класацията да не сте зад Зимбабве поне да'е. ...

Разсмяха ме яко

Коментар

• Аз не съм виждал по-нов Мерцедес от 3 годишен. Означава ли това, че субективно за мен това е нов автомобил и трябва да платя цената му като за нов?

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
              От седмица се ровя из нета за кола, не че ще купувам ама ей така. И попаднах на немски форум, малко куца гугъл преводача ама разбрах, че нова или стара кола са длъжни дилърите да я продават с две години гаранция.
              Абе мани, днес дигнах един офис на М-тел на главата си. Тъпата утка не прай разлика между гаранция и рекламация. Не мое след месец да се преебават слушалки дет после ги продават за 50 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Не знам дали забелязваш, обаче малко му се изчисти изказа. Ще го направим ЧОВЕК !!!
                тц,трудна работа.или е политик или се гласи
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

От седмица се ровя из нета за кола, не че ще купувам ама ей така. И попаднах на немски форум, малко куца гугъл преводача ама разбрах, че нова или стара кола са длъжни дилърите да я продават с две години гаранция.
                  пообъркал си май, превода
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Рязка смяна на темата от тази за интерференцията на ел. частици, към тази за колите втора употреба.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      четох,четох.....Иваноффф..що бе
                      Не знам дали забелязваш, обаче малко му се изчисти изказа. Ще го направим ЧОВЕК !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Тцъ, протестирам. С така зададените параметри, не мое да участвам пълноценно в скандала
                        Скандалът нъл знаиш че става кат се нацупите след разговора за казармата

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Успокойте малко топката!!! Дайте да си говорим малко за жени или коли Мое и за казармата
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Аноне, аз често се дразня, но като говориш с мен ще мълчиш !!!
                            По-скоро "онемявам", но субективно погледно за теб - мълча.

Коментар

Успокойте малко топката!!! Дайте да си говорим малко за жени или коли Мое и за казармата
                              да раздвижим темата,обективно

Коментар

Тцъ, протестирам. С така зададените параметри, не мое да участвам пълноценно в скандала
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X