IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    А ти явно не си чувала за Синовете на Великата Мечка!?? Мечо е праправнукът им
    Чувала съм ... Ама един арказански трапер не може да се стресне от една Мечка
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ся ..., дан се хваля, ама си кореспондираш с женския вариант на Олд Шетърхенд и Винету взети заедно
      А ти явно не си чувала за Синовете на Великата Мечка!?? Мечо е праправнукът им

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ха, у нашенско Мечо най я познава гората. Никой не мое ме открие. Всеки ден трамбовам пътеките. Май вече разказвах, как веднъж вместо да окосят поляната през която бягам, те я напръскаха с хербицид, и то точно пред мене. Наложи се да пообиколя около километър.
        Ся ..., дан се хваля, ама си кореспондираш с женския вариант на Олд Шетърхенд и Винету взети заедно
        Мечо

Коментар

Рекох на Зарата да ми подари една оптика на Цайс / да не се стряска много Мечито/
          Ха, у нашенско Мечо най я познава гората. Никой не мое ме открие. Всеки ден трамбовам пътеките. Май вече разказвах, как веднъж вместо да окосят поляната през която бягам, те я напръскаха с хербицид, и то точно пред мене. Наложи се да пообиколя около километър.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Т'ва редовно добро утро Мечо вече придоби съвсем друг подтекст за мИня. И после ще има кажи "Зелеее ..., душичка мамина, сладка." да те снима мама с бринекето.

Къткаш си го да се поохрани още малко, ърмм ...?

П.П. Свиркай кога ще сме на мечи лапи
            Рекох на Зарата да ми подари една оптика на Цайс / да не се стряска много Мечито/
            Мечо

Коментар

Пътпъдъкът е подла твар
              Подла, подла, ама като включат машинката, направо каца връз нея Но ... днес го раздаваме организирани ловци, не нарушителЕ
              Мечо

Коментар

• Добро утро на всички!

Честит празник на готвачите!

Коментар

Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Голяма жега от ранни зори, бре. Никва слука нямаше. Всичкото пъдпъдък се е скрило и се подиграва с организираните ловци
                  Пътпъдъкът е подла твар
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Т'ва редовно добро утро Мечо вече придоби съвсем друг подтекст за мИня. И после ще има кажи "Зелеее ..., душичка мамина, сладка." да те снима мама с бринекето.

добро утро на всички добри хорица
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Голяма жега от ранни зори, бре. Никва слука нямаше. Всичкото пъдпъдък се е скрило и се подиграва с организираните ловци

Last edited by marandi; 10.08.2013, 11:42.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Мечо

Коментар

• Интересна импресия.

Коментар

• Добро утро tnm
                            Добро утро чета

Ееех какви вицове имаше на времето
                            tnm

Коментар

Едни си казвали числа и се смеели. Някъф ноф попитал що ??? Обяснили му, че са стари познати и си знаят всички вицове и са си ги номерирали, за да не се морят да разказват.
                              Е така двама се гледали и през три секунди падали от смях, гледали се и се смеели. по едно време дошъл трети и ги попитал:
                              - Какво правите бе?
                              - Разказваме си вицове.
                              - Ама Вие и дума не обелвате, как така си разказвате вицове
                              - Директно минаваме по същество

Коментар

Кой виц!?
                                Едни си казвали числа и се смеели. Някъф ноф попитал що ??? Обяснили му, че са стари познати и си знаят всички вицове и са си ги номерирали, за да не се морят да разказват.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X