Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя ..., дан се хваля, ама си кореспондираш с женския вариант на Олд Шетърхенд и Винету взети заедно
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеХа, у нашенско Мечо най я познава гората. Никой не мое ме открие. Всеки ден трамбовам пътеките. Май вече разказвах, как веднъж вместо да окосят поляната през която бягам, те я напръскаха с хербицид, и то точно пред мене. Наложи се да пообиколя около километър.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРекох на Зарата да ми подари една оптика на Цайс / да не се стряска много Мечито/Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТ'ва редовно добро утро Мечо вече придоби съвсем друг подтекст за мИня. И после ще има кажи "Зелеее ..., душичка мамина, сладка." да те снима мама с бринекето.
Къткаш си го да се поохрани още малко, ърмм ...?
П.П. Свиркай кога ще сме на мечи лапиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПътпъдъкът е подла тварПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Голяма жега от ранни зори, бре. Никва слука нямаше. Всичкото пъдпъдък се е скрило и се подиграва с организираните ловциБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТ'ва редовно добро утро Мечо вече придоби съвсем друг подтекст за мИня. И после ще има кажи "Зелеее ..., душичка мамина, сладка." да те снима мама с бринекето.
П.П. Свиркай кога ще сме на мечи лапи
добро утро на всички добри хорицаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Голяма жега от ранни зори, бре. Никва слука нямаше. Всичкото пъдпъдък се е скрило и се подиграва с организираните ловци
П.П. Свиркай кога ще сме на мечи лапиLast edited by marandi; 10.08.2013, 11:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕдни си казвали числа и се смеели. Някъф ноф попитал що ??? Обяснили му, че са стари познати и си знаят всички вицове и са си ги номерирали, за да не се морят да разказват.
- Какво правите бе?
- Разказваме си вицове.
- Ама Вие и дума не обелвате, как така си разказвате вицове
- Директно минаваме по същество
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКой виц!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар