IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Още е при мене... Поне не ме дразни и не е някоя всезнаеща досадница... За секса няма нужда да казвам че ме прави на таратор... Аз съм възрастен човек все пак..
    Щом се разбирате с малката....Добре е това, че не е някаква досадница-да ти мели разни глупости и да иска да я слушаш, а на теб главата да ти пуши от разни ежедневни проблеми...Даже добре сте си паснали, ако питаш мен, щом ти сваля напрежението.... и те прави на таратор

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Здравей Серги,

аз поне веднъж на ден чета, ама нямам време да пиша, че ми се отвори много работа. По точно здраво бачкам по един проект, който очаквам да финализирам до края на септември. Ако стане това ще съживи бизнеса ми и ще му даде "сланина" поне за две години напред.

Иначе съм добре. Намлил съм пиенето че все работя с разани банкери и финансисти и не върви.

Тъй де,
      Това да се чува!

Ако знаеш колко читави предприемачи са загубили вярата напоследък и са се предали!?
      Циментирайки се в свои дребни битовизми.
      Не ща дори и да загатвам.

Пък аз, с петилетки съм се учил от тях.
      Демек, били са ми за пример.
      И като ми зачезне пътя, и в трудни за мен моменти, и когато съм рухвал - вадя списъка и си казвам:
      - Щом те са издържали - що пък и аз да не мога? Мамка му прасе!

А сега, като проплакват на рамото, аз се оглеждам наоколо учуден!
      - Бе! За мойте рехави плещи ли иде дума?
      Но ги изслушвам.

Един купон като хората не мое да врътнем!
      На половината не им се взима думата от:
      - "Много съм добре, много съм добре, много съм добре, колко много съм добре, ама ще ми мине!"
      Другата - пие, чука и подсмърча за отминали епохи.
      Ката ден.
      И по инершън.
      Last edited by sergo; 11.08.2013, 20:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
        Космо, думкаш ли го още онова унгарче - малкото ?
        Още е при мене... Поне не ме дразни и не е някоя всезнаеща досадница... За секса няма нужда да казвам че ме прави на таратор... Аз съм възрастен човек все пак..

Коментар

• Космо, думкаш ли го още онова унгарче - малкото ?

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            О!
            О-о!
            Смонафт!

Привет,

Добре направи, че се вестна тъдява!
            Но що не е поне веднъж месечно?

Инак излиза, че ни наказваш за нещо си.
            Щото сички знаем - не си от най-сръдливите.

Аз все си мисля, че некаква метаморфоза ще да си си спретнал.

........................
            Ма, казва ли ти някой?
            Пък и смееш ли да питаш!
            Здравей Серги,

аз поне веднъж на ден чета, ама нямам време да пиша, че ми се отвори много работа. По точно здраво бачкам по един проект, който очаквам да финализирам до края на септември. Ако стане това ще съживи бизнеса ми и ще му даде "сланина" поне за две години напред.

Иначе съм добре. Намлил съм пиенето че все работя с разани банкери и финансисти и не върви.

Коментар

• О!
              О-о!
              Смонафт!

Привет,

Добре направи, че се вестна тъдява!
              Но що не е поне веднъж месечно?

Инак излиза, че ни наказваш за нещо си.
              Щото сички знаем - не си от най-сръдливите.

Аз все си мисля, че некаква метаморфоза ще да си си спретнал.

........................
              Ма, казва ли ти някой?
              Пък и смееш ли да питаш!

Коментар

• Това ядене го има по китайските ресторанти. И продуктите се купуват от китайски магазини в коиот има и хранителни продукти. От там се купуват и черните гъби и златните игли. Преди имаше един такъв на ъгъла на Пиротска и Самуил...

ПС. Ето нещо което не съм Ви споделял, как два месеца бях собственик на китайски ресторант, защото наемателите китайци се изнесоха от едно мое помещение и аз реших да не затварям ресторанта...

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  адаш,чета една рецепта за свинско с гъби и бамбук.
                  от къде да го купувам тоя бамбук?
                  правил ли си нещо такова.

/без да съм адашът.../....Бамбуковите филизи са крехки, наподобяват аспержите..., т.е. - това не е здравият, сух бамбук, от който са се правили оригиналните щеки за ските...

Една от многото възможности:

http://www.citymarche-shop.eu/?art_id=705

Успех на майстор-готвачите!
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Дюбрутру
                    ей никой не ще да пише
                    сигурно защото клавиатурите са им

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      адаш,чета една рецепта за свинско с гъби и бамбук.
                      Ъм, дай рецепта да погледнем или я обади с 2 думи по-подробно? Кажи поне от коя част на гуситу е месото да се ориентираме? Комшийката отгежда разни бамбуци за цветя - едни криви кат' бастуни, ма не знам такъв ли се ползва - хихи

П.П. Зяпам мачове и съм отсивил комп-о - сорр за късния отговор.
                      Last edited by marandi; 10.08.2013, 21:58.

Коментар

• Най ми харесва за Гочоолу, Дочоолу и Данко Харсъзина, как кроят планове да унищожат гражданското общество и идеите за пряка демокрация
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          За разлика от бае ти Ганя, аз помня, че съм ходил в Галац. Обаче виж в Дрезден не съм ходил.

Щу свят съм изръшнал. И в Сандакан съм ходил и в Баликпапан (ма отдавна и не помня слято ли се пишеше или разделено).
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Не, Вал. Но това е тема на друг разговор.
                            Въпреки арсенала ти, не съм си мислила, че гърмиш по добичетата, но днес ми се поразклати вярата за малко. Спокойна съм.
                            ----------------------------------------------------------------------------
                            Спарт, много си "деликатен".

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              И аз що книга съм изчел......

....Ии, ами аз що свят съм изтръшнал! Ц.. ц.. ц.. Ти остави Едрене, Цариград, ами във Влашко! Ти вярваш ли? Туй Гюргево, Турну Мъгуреле, Плоещ, Питещ, Браила, Букурещ, Галац – чакай да те не слъжа, в Галац не помня бях ли, не бях ли – всички съм ги изредил.....
                              .....................

Ти знаеш ли, че аз цяла Европа съм изходил? Не съм като тебе дърво! Ти знаеш ли, че туй Иречек-Миречек ей тъй – зяпнали са ме слушали, като им заприказвам. Мен англичани, мен американци ихтибар са ми правили в Дрезден… че ти ли на ум ще ме учиш?......
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• адаш,чета една рецепта за свинско с гъби и бамбук.
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X