IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ако утре Мечо покаже снимка с Дакарски вестник, ще шариш ли 100 кинта?
    Не разбира се ! - какъв е проблема да го уреди това?

- но ако ти ще му повярваш -> нека го направи - нали не му струва нищо?
    Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 01:12.
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      няма конспирации ... те са за хора дето не само нищо не разбират, ами не могат и да мислят

- за "нормалните" хора де
      Ако утре Мечо покаже снимка с Дакарски вестник, ще шариш ли 100 кинта?

Коментар

Стига бре, аман от конспирации Давам 100 кинта, че Мечо е в Дакар
        няма конспирации ... те са за хора дето не само нищо не разбират, ами не могат и да мислят

- за "нормалните" хора де

Коментар

Пука ли ти? Заплатата нали върви Демюрейдж ли му се викаше когато бавят кораба?
          Демюрейдж да. Обратното е диспач. Много го бъркахме по изпитите с диспаш.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Технологията е бавна. Айретен сега възникна въпроса кой да плати едни пари. Докато не се реши ще кибичим.
            Пука ли ти? Заплатата нали върви Демюрейдж ли му се викаше когато бавят кораба?

Коментар

Абе теб да не те плениха Сенегалските пирати бре До ся 10 пъти да беше отишъл до Шкорпиловци. Баси сИденето
              Технологията е бавна. Айретен сега възникна въпроса кой да плати едни пари. Докато не се реши ще кибичим.
              tnm

Коментар

По официалната версия сигурно "трябваше" да се е върнал... ама по другата - със сигурност не!
                Стига бре, аман от конспирации Давам 100 кинта, че Мечо е в Дакар

Коментар

Не разбрах
                  По официалната версия сигурно "трябваше" да се е върнал... ама по другата - със сигурност не!

Коментар

Ти на бъркай вица за управлението на революцията с "телефонното подслушване"!
                    Не разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Отказах се и да го продавам това колело, уникално е. Вече го чувствам като любимия ми кон. Колата също ми е немска, ама не ме кефи като немското ми колело.
                      Аз пък ще си купя немска овчарка

Коментар

Абе теб да не те плениха Сенегалските пирати бре До ся 10 пъти да беше отишъл до Шкорпиловци. Баси сИденето
                        Ти на бъркай вица за управлението на революцията с "телефонното подслушване"!

Коментар

Добра вечер! Вече съм у Софето. Прохлада някаква е тук. Извинявам се на всички, на които казах, че може да се обадя и на всички, на които не се обадих Дето се казва следващия път. Макар че от опит знам, че откажат ли се няколко покани просто поканите спират. Няма да се оправдавам
                          Софето си е яката работа! Некви фльорци ми се жалват през деня даже правят имитации с ръце на вентилатор. Аз карам колело между 3 мои имоти и други които разглеждам за покупка. Кефи ме да карам колело особено в уикендите през август в Софето. МПС-тата са малко, а придвижването ми е по-бързо от градския транспорт, плюс едно приятно захлаждане от вятъра като включа бързите скорости даже ми става студено и ме е страх да не замръзна.
                          Отказах се и да го продавам това колело, уникално е. Вече го чувствам като любимия ми кон. Колата също ми е немска, ама не ме кефи като немското ми колело.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Вече се ОПРАВДА

Добро утро tnm
                            Добро утро чета

Коментар

• Вече се ОПРАВДА

Добро утро tnm
                              Добро утро чета
                              tnm

Коментар

• Добра вечер! Вече съм у Софето. Прохлада някаква е тук. Извинявам се на всички, на които казах, че може да се обадя и на всички, на които не се обадих Дето се казва следващия път. Макар че от опит знам, че откажат ли се няколко покани просто поканите спират. Няма да се оправдавам

Коментар

Working...
                                X