IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро чета

МАМУН пак га е докарал до СВОБОДЕН ИЗБОР
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Не е свобода!!! Това е бреме!! В следващия си живот искам да съм някакъв служител. Цък на работа в 8.30 и в 17 аут с мръсна газ. Проблемите си остават в службата и те така.
      Ни мож. Вече си се повредил. Само две седмици на такъв режим и ще отпрашиш с мръсна газ към Свободата. Вервай ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Желязна мама имаш...Да е жива и здрава !
        Мдъъъ ... да ми е жива и здрава. Като си навие нещо на пръста, хич не я интересуват разни изисквания и редица физиологии, дет са свързани с точно този процес
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Преди много, много лета ... /когато раждах 1/3 пълноправен член на домочадието/ в края на юли беше голяма жега. Място не можех да си намеря из апартамента - нито денем, нито вечер.
          При първите дни със захлаждане в началото на август мама ми разпореди да отивам в родилния дом и да раждам.

Желязна мама имаш...Да е жива и здрава !

Коментар

От 24-27.07....Аз така знам и даже Гугалчо не питам....
            Преди много, много лета ... /когато раждах 1/3 пълноправен член на домочадието/ в края на юли беше голяма жега. Място не можех да си намеря из апартамента - нито денем, нито вечер.
            При първите дни със захлаждане в началото на август мама ми разпореди да отивам в родилния дом и да раждам.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
              Те са последните три дни на месеца . Това , че сме сменили календара , не променя този факт . Това не са църковни празници , че да се преместят . Та ги чакай , края на месеца
              Не всички църковни празници се мястят - има подвижни и неподвижни.
              Но за времето си права - в края на месец юли почти винаги е много горещо
              Мечо

Коментар

Сигурно си прав . Аз помня , че беше към края и за това реших , че са последните дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Те са последните три дни на месеца . Това , че сме сменили календара , не променя този факт . Това не са църковни празници , че да се преместят . Та ги чакай , края на месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    И това ми били Горещници ...!?

П.П. Добро утро, тайфата!

Коментар

• И това ми били Горещници ...!?

П.П. Добро утро, тайфата!
                      Мечо

Коментар

Не е свобода!!! Това е бреме!! В следващия си живот искам да съм някакъв служител. Цък на работа в 8.30 и в 17 аут с мръсна газ. Проблемите си остават в службата и те така.
                        Внимавай какво си пожелаваш Добро утро !

Коментар

Свободата да имаш избор, ти е достатъчна ...

Коментар

Добрутро да ви е! Слънчев ден за почиващите и приятна сянка за работещите!!!
                            Аз днес се чудя от кои да съм
                            Свободата да имаш избор, ти е достатъчна ...

Коментар

• Добрутро да ви е! Слънчев ден за почиващите и приятна сянка за работещите!!!
                              Аз днес се чудя от кои да съм

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                                .........си съзерцавах през джамлъчето и фокусирах насрещният прозорец.
                                Наблюдател, съзерцател, мислител.... обикновен воайор или готин образ....

Добро утро на всички !
                                Да гледаме живота със широко затворени очи и да се радваме на моментите !

Коментар

Working...
                                X