IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Печеливш бизнес!!!! Кой е той в настоящето?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Трудно зацепваме в думите на хората.Ще опитам отново да обясня.
    Примерът в началото фиксира 150 М евро,спечелени от колективна игра.В такава игра много служители,именно по силата на своите служебни задължения-са ангажирани с едно име-на спечелилия.
    Дали тоя човек наистина ще се изживява като спечелил дълго време,а какво в действителност ще се случи с него-е именно големият хазарт.
    При тия начални условия,създателят на темата пита кой е печелившият бизнес, за да се инвестират тия пари?
    Първо бих казала, че никой от нас не може да си представи що за пари са това.Такива суми, за да бъдат "инвестирани", то това се предшества от много други операции, които включват нови служебни лица в разни институции.
    Второ бих казала, че такава сума не е и необходимо да се инвестира,защото ако всичко е ОК,тя може да осигури охолен живот на няколко поколения.
    Въпросът е, че ситуацията е специфична.
    Именно затова казах и преди,че бих потърсила възможност да се превърна в съакционер в класно охранително дружество, а не в охранителна фирма.
    Наистина мисля, че тук много хора не четат с разбиране,а след 2-3 думи пускат в ход свои асоциации.

    Отново да повторя: акционерното участие дава право на собственика върху част от основния капитал на дружеството-може да си прочетете законите в тоя посока, но със сигурност, никой голям акционер не се опитва да се "откопчи" от дружеството, ако съзнателно е взел решение,за да придобие дял от това дружество.С какво ще се занимава дружеството си е отделна работа:дали ще предлага защита на имотите на чужди граждани у нас, дали ще охранява вип-персони, или друго, но във всеки случай, за да печели едно дружество, то трябва да инвестира в своите служители, за да поддържат те качеството на бизнеса и да се увеличават продажбите. Значи-ще си учат служителите чужди езици, обноски, бойни изкуства, стрелба,ще купуват съвременна техника за охраняване на имотите, автомобили с качества-да реагират бързо с подготвените си и за това служители, а с разрастването на дейността и качеството на услугата/бързо реагиране/- ще се изискват още повече нови мобилни служители и техника.
    Какво излезе накрая:някой пита какво ще правите,ако спечелите ХХХ единици?
    Когато отговаряш, друг те пита, а как ще се откачиш от там?
    Трети казва-охранители ли?Не ми ги хвали!
    Уважаеми хора,уважавам ви, но моля-концентрирайте се върху въпроса и му отговорете.Какъв е смисълът да сте реакция на всяко мнение?

    Коментар


    • днес съм малко саркастично настроен, но мисля че ако си намериш място в ДАНСА, на подслушвателно устройство ... ще удариш джакпота.
      Но класиката все още се нарича ... митничар. Молят се само месец да не ги хванат и си богаташ. Няма такъв бизнес. От доста години си изкарвам прехраната като дисководещ, ... и да ти призная най-големи бакшиши съм получавал от митничари ... и от прокурори, съдии и т.н, но тези последните, май не са професии, а са нещо като наследствени, феодални титли.
      Митничар, митничар ... не е само професия, а си е баш бизнес. Инвестираш първоначално пари да те вземат и ... след това береш плодове.

      и нотариус е хабав бизнес, едни чекмеджета с пари те бият в шкембето по няколко пъти на ден, не ставаш от бюро, само на обяд - да хапнеш
      Last edited by daris; 17.11.2012, 19:47.
      Мнението ми не е препоръка!!!

      Коментар


      • obshtestveni poruchki za remont.edin poznat specheli targa za dve detski qsli za 900 000 leva da gi remontira

        ssori nqmam kiriliza na kompa dori klavishite bukvite gi pishe samo na latinica na laptopa
        в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

        Коментар


        • Какви охрани? Индира Ганди бе застреляна от охраната си. Охраната не е попречила да бъде застрелян Кенеди. Нашите мафиоти също се движеха с кохорта от охранители-хрантутници, което ни им помогна да доживеят поне до средна възраст.
          Охраната може да помогне да не те набият, но и това не е много сигурно.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от dimpeh Разгледай мнение
            Интересна тема ,ама е малко в стил "дай да вземем да си помечтаем" за едни 150 млн.
            По-продуктивно би било да разискваме ,какъв бизнес би имал развитие сега у нас в България ?Преди години "на мода" беше търговията,после строителство и имоти,след това евро-програми и фотоволтаични паркове,ами сега накъде - ? Какви са възможностите, за малък и среден бизнес ,при свито потребление и изтъняващи доходи на населението? Би се получила интересна дискусия по темата.
            Ами, аз имам не просто мечта, а ясни пазар, продукт, дизайн, технология, мрежа за разпространение и т.н. Една година очаквам едни държавни институции да си кажат тежката дума, понеже частникът у нас се е спекъл, и тЕ така тЭ. Проектите са два, основният е посочен в подписа ми...а разни умници тук, самите те, доста съмнителни, се надуваха, плюха, умняха...
            Last edited by Pyramid; 17.11.2012, 15:01.

            Коментар


            • 150млн. те правят политик. От политика у нас се печели добре във всякакви времена, дори и за нищо друго да не ставаш.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
                Поредната тъпа тема във форума.
                Уважаеми авторе на темата, нали не мислиш, че ако някои има идея за печеливш бизнес ще я сподели с теб "вас"...ако е обратното сам си знаеш какъв е извода!!!!
                Ти само ходиш по темите и ги оценяваш ли бре Цократе?

                Коментар


                • Поредната тъпа тема във форума.
                  Уважаеми авторе на темата, нали не мислиш, че ако някои има идея за печеливш бизнес ще я сподели с теб "вас"...ако е обратното сам си знаеш какъв е извода!!!!


                  Аз например имам две три печеливши идеи...но само срещу процент от печалбата, и пълни гаранции за получаването и, мога да споделя нещо, но не и във форума.

                  Форума е свободен, и оценките са свободни нали??? Ако някои ръси тъпи теми трябва да му се каже че са тъпи...и да вземе да се образова малко пък след това да пише тук.
                  Last edited by cokrat1; 16.11.2012, 08:16.

                  Коментар


                  • Колегата е разбрал точно целта на темата,но засега брейнсторминга не води до резултати...


                    dimpeh
                    ;Какви са възможностите, за малък и среден бизнес ,при свито потребление и изтъняващи доходи на населението? Би се получила интересна дискусия по темата.[/QUOTE]

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                      nadyia, колегата каза "Да помечтаем". Това мечти ли са? Това са необходимо-присъщи действия. Мечта ще е ако измисли как да не дава пари за охрана и пак да е охраняван. .
                      Между другото, тези които се занимават с охранителна дейност, нямат нужда някаква сума да им попадне отнякъде - тя сумата циркулира у останалите хора и ако на групировката и потрябва - просто отива и си я взима. Няма никаква фантазия тук. Скука отвсякъде . А ако се включиш в охранителна групировка, въпросът е - как си мислиш, че ще се "отключиш" после ?

                      Ако колегата е казал да помечтаем, то едва ли е мислил да каже - да коментираме нечии фантазии. Наистина ли и мъжете, които претендирате за точно и стегнато мислене-влизате,колкото лаф да става?
                      Пояснявам,щом не можеш да продължиш мисълта ми:много грешиш в преценките си-няма дружество, което не би желало да получи свеж ресурс.Какво ще прави с него е друг въпрос. Затова именно поставих акцента на класна охранителна компания,която по пътя на рекламата за коректни действия и качествена услуга, би разширявала доверието на клиентите си, които сами да рекламират своят охранител в бизнес-отношенията си с партньорите.
                      Другото,към което трябва да насочиш следващите си разсъждения са други най-общо вложенията в различни търсени печеливши дейности.
                      Ако се върнем на фантазията "как бихме опазили най-добре спечелени от въздуха милиони"-други идеи аз нямам. Така,отново приканвам мъжките никове-да се придържате към темата, а по изказани вече мнения - само ако можете да добавите нещо съществено.

                      Коментар


                      • Интересна тема ,ама е малко в стил "дай да вземем да си помечтаем" за едни 150 млн.
                        По-продуктивно би било да разискваме ,какъв бизнес би имал развитие сега у нас в България ?Преди години "на мода" беше търговията,после строителство и имоти,след това евро-програми и фотоволтаични паркове,ами сега накъде - ? Какви са възможностите, за малък и среден бизнес ,при свито потребление и изтъняващи доходи на населението? Би се получила интересна дискусия по темата.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
                          без съмнение,такава сума прави хората "известни", а това почти винаги създава проблеми. В тая страна е редно на първо място да се помисли за нещо от първостепенно значение-охраната,а като ще е така-защо пък да не се опита едно съакционерно участие в избрана класна охранителна фирма, т.е. една апортна вноска и притежателят е спокоен, доходите му с акционерното участие са гарантирани,предвид факта,че само определени кръгове от хора търсят класни охранителни структури.
                          nadyia, колегата каза "Да помечтаем". Това мечти ли са? Това са необходимо-присъщи действия. Мечта ще е ако измисли как да не дава пари за охрана и пак да е охраняван. .
                          Между другото, тези които се занимават с охранителна дейност, нямат нужда някаква сума да им попадне отнякъде - тя сумата циркулира у останалите хора и ако на групировката и потрябва - просто отива и си я взима. Няма никаква фантазия тук. Скука отвсякъде . А ако се включиш в охранителна групировка, въпросът е - как си мислиш, че ще се "отключиш" после ?
                          Last edited by verimg; 15.11.2012, 14:35.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
                            т.е.-поставят се спечелените пачки на тротоара пред входа на тото пункта с бележка: "Щастието не е в парите!", сяда се встрани и се наблюдава, дали са останали все още хора, които не споделят тая максима. Експериментът ще отнеме много време-никой няма открито да признае, че се интересува само и единствено от пари.
                            Точно така си го представях
                            They didn't have your name

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнение
                              А този, който се тегли днес...? 8,4мил. - в БГ дори охрана няма да ти помогне ако някой реши да те докопа (пък и в крайна сметка това са само пари )

                              т.е.-поставят се спечелените пачки на тротоара пред входа на тото пункта с бележка: "Щастието не е в парите!", сяда се встрани и се наблюдава, дали са останали все още хора, които не споделят тая максима. Експериментът ще отнеме много време-никой няма открито да признае, че се интересува само и единствено от пари.

                              Коментар


                              • А този, който се тегли днес...? 8,4мил. - в БГ дори охрана няма да ти помогне ако някой реши да те докопа (пък и в крайна сметка това са само пари )
                                They didn't have your name

                                Коментар

                                Working...
                                X