IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Мезетата за водка биват два вида - руски и от кавказките републики на бившия Съветски съюз.....
    Да - и двете "рецепти" съдържат мазнини и идеята е да се погълне максимално количество алкохол преди да настъпи фазата на напиване ....И съответно излизането от нея,да е максимално безболезнено за организма! ....Навремето аз преди да тръгна за запой изяждах едно голямо парче сланина за подлагане,а и да има какво да абсорбира алкохола впоследствие....

    Айде една от нашенските певачки :

    http://www.youtube.com/watch?v=pl20S7jiDz8
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Казах, бре!
      Ето, специално за теб - Наздраве!
      Какво е мезето към водката?
      ъм не пия водка в момента. Сипах си малко червено вино. Без мезе

      Коментар


      • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        За тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .

        С тия внимателно-нежни действия - просто няма начин да спаднат..., при това си много подходяща за хирург (не само за разбиване на Ейца......)

        Салатата си е шопска, разбира се...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

        Коментар


        • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Казах, бре!
          Ето, специално за теб - Наздраве!
          Какво е мезето към водката?
          Мезетата за водка биват два вида - руски и от кавказките републики на бившия Съветски съюз.

          Руските мезета са: семга малосоленная на филийка бял хляб с масълце, червен хайвер на филийка черен хляб с масълце, и мариновани гъбки

          Кавказките мезета са: месо на скара (шашлици и кебапи) със свежа зеленина.

          Останалото е от лукаваго ...
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Извадихте хурките и се заприказвахте за рецепти. Никой не казва Наздраве!
            Казах, бре!
            Ето, специално за теб - Наздраве!
            Какво е мезето към водката?
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

            Коментар


            • Извадихте хурките и се заприказвахте за рецепти. Никой не казва Наздраве!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                ммм, бирено пандишпанче
                и малко брашно към жълтъците, нали или...без

                Наивник, водката има по-полезни приложения
                малко скролни надолу из полезните съвети
                http://www.mamazavinagi.com/t123p20-topic
                Да, слага се и брашно. Може и съвсем малко краве масло.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

                Коментар


                • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  За тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .
                  ммм, бирено пандишпанче
                  и малко брашно към жълтъците, нали или...без

                  Наивник, водката има по-полезни приложения
                  малко скролни надолу из полезните съвети
                  http://www.mamazavinagi.com/t123p20-topic

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    Наздраве

                    Арти, направи ли чушките как ми се приядоха

                    btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо
                    За тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Наздраве

                      Арти, направи ли чушките как ми се приядоха

                      btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо
                      бутилка водка

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Наздраве

                        Арти, направи ли чушките как ми се приядоха

                        btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо
                        Наздраве!
                        Благодаря за поздрава!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Къркате ли?
                          Наздраве

                          Арти, направи ли чушките как ми се приядоха

                          btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо

                          Коментар


                          • Къркате ли?

                            Коментар


                            • Ми аз я почнах вече с кайсиева пък после ще обърнем на червено винце

                              Наздраве!

                              Коментар


                              • Вие сте добре...аз съм се нарамила с 5 кг пиперки /чудейки се как точно ще си ги отнеса до вкъщи/ и сега отивам за някакво хубаво сиренце. Смятам да спретна пиперки бюрек, че от няколко дни ми ухае на тях от съседните балкони и вече не се издържа

                                Наздраве!

                                Ето по една чушчица от мен...

                                There is no right way. Only your own way!

                                Коментар

                                Working...
                                X