Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДоб-ър...д-ен,
Наздрае, на сички.
Днеска обедвах без бира, та требе се наваксва с твръдо гориво...
Тоа серсемин Клчо май оди у друга кръчма да порка!?!?
Предлагам да го смениме!
Ся ша са аргументирам:
С това неявяване по служба; нехайното отношение към интериора, екстериора и човешкия фактур; доставка на питиета без бандерол; мезета без надпис "Стара планина" и ред други непорядки ме навеждат на мисълът, че те това е целта на Колето - да го импийчнем и да си живей спокойно, без ангажимент ...
Ма що!? Кат са фанал на хорото - ще друса кълки!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Коле, трябва да купиш една съдомиялна за Кръчмата!
С Бенжи изпоцапахме де що чаши, кани и буркани имаше. Пък ми е противопоказно да плакна посудата - мое да ми се олющи лака маникюра ...
И много пайжина са е събрала по ъглите. Имам разни притеснения - дан са обеся докато си пия Бакардито. Обстановката започва да ми действа кат инхибитор на глътката
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТнм, тази година само на наздравици го караш...
Ще ти се свърши алкохолдехидрогеназата....
пп Тия серсеми ще те развалят....!
Аз да не съм някоя калпава представителна на монголоидната расаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБоже, боже ... тоу общество хич не отива на добре.
Да си налейми по един ром. Все некой требе да отсрами тайфата - ний с теб ще сме.
Забрайх да ти река: Наздраве!
Ще ти се свърши алкохолдехидрогеназата....
пп Тия серсеми ще те развалят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНаздраве!.Аз съм с един "Капитан Морган".Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБоже, боже ... тоу общество хич не отива на добре.
Да си налейми по един ром. Все некой требе да отсрами тайфата - ний с теб ще сме.
Забрайх да ти река: Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ аз това се почудих
Забрайх да ти река: Наздраве!Last edited by tnm; 17.01.2013, 14:05.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУжасТ. Дан са забранили и алкохола покрай цигарите!?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар