Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВъх, старост нерадост. Забравил съм че съм го разправял
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко знаеш колко глупости помня, но редовно забравям къде съм си оставила ключовете, телефона ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВъх, старост нерадост. Забравил съм че съм го разправялПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВъх, старост нерадост. Забравил съм че съм го разправялОбичам да слушам истории тъй че ако имаш за разправяне не се замисляй
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБрях, се за туй приключение у Албена разпраяш кат прочетеш думичката "Бакарди"
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеЕто видиш ли тнм, направо си ни глезят като принцеси от нищо не моем се оплачем
Кака ви черпи.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСпоред ситуацията ...
Една по една, ще е по внимателно .... Ама ако времето не стига, може и заедноLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдна пу една или и двети заедно / дет ша на носиш на ръце, де/!?
Една по една, ще е по внимателно .... Ама ако времето не стига, може и заедноХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНе бих си позволил подобно утношение ...
само НА РЪЦЕ !!!
На гръП - само раница в плънината ..!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБакарди, макарди дрън дрън.... Само се извявате с префърцунени марки
Веднъж на Албената и ние я бяхме подкарали на Бакарди, след това минахме на ром от олинклузива. Като дадохме 10 кинта на бармана преди да затвори ни наля 2 пълни двулитрови бутилки от пепси с някакво подобие на ром.... Нямам ясен спомен за остатъка от нощта, а и за слудващия денПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеКоле налЕ ще ни носиш на гръб до колата ако прекалим що да се мъчим с по малко
само НА РЪЦЕ !!!
На гръП - само раница в плънината ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБакарди, макарди дрън дрън.... Само се извявате с префърцунени марки
Веднъж на Албената и ние я бяхме подкарали на Бакарди, след това минахме на ром от олинклузива. Като дадохме 10 кинта на бармана преди да затвори ни наля 2 пълни двулитрови бутилки от пепси с някакво подобие на ром.... Нямам ясен спомен за остатъка от нощта, а и за слудващия ден
Коментар
-
Бакарди, макарди дрън дрън.... Само се извявате с префърцунени марки
Веднъж на Албената и ние я бяхме подкарали на Бакарди, след това минахме на ром от олинклузива. Като дадохме 10 кинта на бармана преди да затвори ни наля 2 пълни двулитрови бутилки от пепси с някакво подобие на ром.... Нямам ясен спомен за остатъка от нощта, а и за слудващия ден
Коментар
Коментар