If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като добавка към зелената салата...Има леко лютив, горчив, хрянов... зеленчуков аромат...
Какво значи култивирана ? - всичката е питомна.....В нашата природа не расте свободно.... От същото семейство е глухарчето ( преобладава горчивината), което се оказа много полезна билка...
От тези дъждове всички зелени растат като гъби... Рукулата и кресона трябва да се режат до дъно - след рязане пускат по 3-4 нови....И така до туфи..
Ако ги оставиш тръгват на цвят ....
пп Мерси за поздрава
пп Рукола се пишело ......( ейййй, голям съм неграмотник....)
Мдъъ, чета тук, че некои ора употребяват от китките на Афродита ...
Обаче, въпросът е - ще ли се навие Леля да се спъне и да падне!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Имам едно въпросче към тебе, Чичо.
Как я хапваш рукулката- не ти ли горчи сурова?
Или ако е култивирана може би не е горчива?
Знам ли? Свършиха ми марулките и спанака, та си търся заместители.
Едно наздраве с поздравче.(много нежно)
Като добавка към зелената салата...Има леко лютив, горчив, хрянов... зеленчуков аромат...
Какво значи култивирана ? - всичката е питомна.....В нашата природа не расте свободно.... От същото семейство е глухарчето ( преобладава горчивината), което се оказа много полезна билка...
От тези дъждове всички зеленени растат като гъби... Рукулата и кресона трябва да се режат до дъно - след рязане пускат по 3-4 нови....И така до туфи..
Ако ги оставиш тръгват на цвят ....
пп Мерси за поздрава
пп Рукола се пишело ......( ейййй, голям съм неграмотник....)
пп И рукула и кресон....и слънчогледови и тиквени семки...и маслини......
Имам едно въпросче към тебе, Чичо.
Как я хапваш рукулката- не ти ли горчи сурова?
Или ако е култивирана може би не е горчива?
Знам ли? Свършиха ми марулките и спанака, та си търся заместители.
Едно наздраве с поздравче.(много нежно)
Колеги, давайте неква бира, че снощи лека делова среща завърши в някво чалга нещо Музики, уискита, в един момент нещата ескалираха в танц ...Поръчахме три пъти новата песен на Анелия "Мразя тези мръсни усти...", много смислена ми се видя. Интересно обаче, че снощи я изкарахме цялата, а днес текста ми се губи на 90%
Коментар