If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малиий, кво е това мъртвило в Кръчмата!? Га, че у храма за влезли ДАНС да проверяват наличието на алкохол с доказан произход / по някоя директива или регламент на ЕС/ и сичко живо се е снишило и несмей едно "Наздраве" да рече
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Бреййй, ценител си бил Ама с тоя джинджифил не става ли люта тая ракия (нали не бъркам, че туй нещо е люто или съм се объркАл здраво)?
Захаросаният не е толкова лют. Тези 100 гр са ми за две дози и даже има и за муцане....
Преди време си купувах сушени червени боровинки, но вече не помагат и минах на джинджифил...( да не вземеш да ме питаш на какво ми помагат , че ще стана за резил....)
1. Купуваш от магазините за ядки, захаросани джинджифилови резенчета - до 15 лв килото ( 100гр)
2. Нарязваш ги още по - тънки и ги слагаш в домашна ракия за една седмица....
3. Пиеш на малки глътки, за да стигне за по-дълго време и не черпиш с нея...
Бреййй, ценител си бил Ама с тоя джинджифил не става ли люта тая ракия (нали не бъркам, че туй нещо е люто или съм се объркАл здраво)?
Въпрос 1 до познавачите: откъде мога да си купя купешка къпана ракия, някой да е виждал да продават?
Въпрос 2 до чичака: абе каквай таз джинджифилова течност дето вдигаш наздравици с нея, че ми стана интересно? Ако е джинджър ейл много ще ми паднеш в очите, да знайш!
Отговаряйте стегнато и по темата - дан ва почвам!
Отговарям стегнато с три изречения.
1. Купуваш от магазините за ядки, захаросани джинджифилови резенчета - до 15 лв килото ( 100гр)
2. Нарязваш ги още по - тънки и ги слагаш в домашна ракия за една седмица....
3. Пиеш на малки глътки, за да стигне за по-дълго време и не черпиш с нея...
Въпрос 1 до познавачите: откъде мога да си купя купешка къпана ракия, някой да е виждал да продават?
Въпрос 2 до чичака: абе каквай таз джинджифилова течност дето вдигаш наздравици с нея, че ми стана интересно? Ако е джинджър ейл много ще ми паднеш в очите, да знайш!
Айда ..., пак затвориха тема за Украйна!
Сега у коя тема ще ходя да го търся и да го чета това стадо корифеи /експерти, както дума Бенджи/ по международна политика!?
Щъ зема да удавя мъката в чаша хубав алкохол.
Наздраве!
А бе, ти да не са пробваш да на фърлиш по варбите и тополите!?
Не мое 170-180 грама да се ползват само за профилактика на венците. Това количество стига и за дезинфекция на устната кухина
Обаче пък, знае ли човек колко зъба имаш у устата си!? Ко си алигатор
Наздраве!
Начи не твърдя, че съм медицинско лице - любител стоматолог съм. Сам експериментирам с дозите върху себе си и на принципа опит-грешка съм преценил, че до 200 гр. са доста полезни за венците.
Оттам нататък има още доста органи, които ТРЯБВА да се третират, но това е друга тема. А и това Хенеси не е подходящо за такава терапия.
Коментар