Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНаздраве на сички! Мое ли по една мелбичка, така с вермутче вътре или ром - да е се пак нещо прилично, да не ме изфърлите с гол сладолет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБратчед, започвам да се замислям дали си от нашата рода!? У нея всички са здрави и яки
. Пък ти, така като те зачитам, си тапициран кокал
Наздраве!Хм .... че аз да не съм некво медицинско чудо ... да съм здрав и гльоджав
А бе,всъщност на вид не изглеждам че съм с таквизи кила .... всички ме мятат у границите 80-85 кила
Мъ нъл ви казвам - кухи крака ей,като мобилни дамаджани са
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве, Кръчма !
Вчера се потих на вилата....Малко но с кеф..
Дойде хладината а с нея и луната. Да се чуди човек луна или слънце - греее като ден..
Чакам звездопад, но нъцки ....Легнах и към 2ч пак ставам ...Излизам на студа и с гледам небето.....Толкова силно светеше луната, че се виждаха само една- две звезди на небето..
Такова нещо не съм виждал досега....Една мека светлина с видимост до 100м...
Теглих един вой и си легнах.
пп Чета постовете и се радвам на хората, които пишат "в кръчмата".....
Катила нещо хърбав ми се вижда....То само с пиене не става ....
и ядене трябва...и захарчица...
.
П.П. Тая нощ пак да виеш ..., ама по-силно, че и аз да те чуяПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
!?
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАпвам си здраво бе,Чича ми .... мъ ми е читава карантията и бързо преработва
Малко съм кат глиставите прасенца,много яде пък не наддава
А и честно казано се усещам,че ми тежи кат кача 2-3 кила .... краката ми почват да се влачат кат бетонни бурдюри
Пък захарчица .... малиииии ... как все още не съм с диабет не знам.Ям толкова много сладко,че вече чак ми накъртва и дори сам се ограничавам да съм на солена диета 2-3 дни,че после пак да ми е кеф като се тъпча с лакомства
Абе метаболизъм,та дрънка
Наздраве!!? У нея всички са здрави и яки
. Пък ти, така като те зачитам, си тапициран кокал
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве, Кръчма !
Дойде хладината а с нея и луната. Да се чуди човек луна или слънце - греее като ден..
Чакам звездопад, но нъцки ....Легнах и към 2ч пак ставам ...Излизам на студа и с гледам небето.....Толкова силно светеше луната, че се виждаха само една- две звезди на небето..
Малко съм кат глиставите прасенца,много яде пък не наддава
А и честно казано се усещам,че ми тежи кат кача 2-3 кила .... краката ми почват да се влачат кат бетонни бурдюри
Пък захарчица .... малиииии ... как все още не съм с диабет не знам.Ям толкова много сладко,че вече чак ми накъртва и дори сам се ограничавам да съм на солена диета 2-3 дни,че после пак да ми е кеф като се тъпча с лакомства
Абе метаболизъм,та дрънка
Коментар
-
Наздраве, Кръчма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЖивях там бре .... 3 годин .... е,не ме е отвял ветера
Пък и ти като прииждаш у Чужденеция не си ли забелезала,че тук ветерът е значително по-усърден и ледено коварен отколкото у Варна .... то тяхното там ветер ли е
Наздраве!Така че, нямам много фпечатления за ледения вятър в тази част на България
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеА най-големият въпрос според мен е, как да се угоди на всички субективни гледни точки така че да няма недоволни, и по-възможност най-голям брой да са щастливи. И всичко това да се случи в един единствен интервал от време
Наздраве, въпреки че спрях да пия за тази вечер
Аз предпочитам да си пия пиенето и да се наслаждавам на различията около мен.
Мечо
Коментар
-
Браво, държите кръчмата актуална. Гледам и леля е била налична снощи, кадрите са стабилни тука
Само баш-кръчмаря КОлчо го е хванала липсата - може да пие любимите му ладни загорски из морето или за риба някъде
Наздраве на всички, и на Бенжи същоLast edited by precakanoto; 13.08.2014, 00:30.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНищо подобно.... и преди съм кажувал тука - 64 кила съм от как бех 10 клас
Само у казармата успяха малко да ме угоят до към 73 кила,но за 3 месеца след уволнението и се заковах пак на 64
Наздраве! ..... ехххх,тез проблемни кухи крака бреееееНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБратчед, га одиш у Варна, тургай по един камък у всеки джоб. С тези кила, дето ги декларираш на всеослушание, нема начин да не те отвей вятъра
Наздраве!
Пък и ти като прииждаш у Чужденеция не си ли забелезала,че тук ветерът е значително по-усърден и ледено коварен отколкото у Варна .... то тяхното там ветер ли е
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНищо подобно.... и преди съм кажувал тука - 64 кила съм от как бех 10 клас
Само у казармата успяха малко да ме угоят до към 73 кила,но за 3 месеца след уволнението и се заковах пак на 64
Наздраве! ..... ехххх,тез проблемни кухи крака бреееее
Мечо
Коментар
Коментар