Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеС данайски дарове и отровни питиета, нямам нужда да ме черпят в политиката....
Човек има нужда да прочете 3-4 изречения, различни от неговите, за да се замисли....
Там се напълни с ботове с процесор 386 -ци.....Едно и също примитивно бръщолевене...
Модитата са за е...е, но не искам да им правя убаво на душата....
Зарязвам ги.....като искам малко дърляне, да му мисли Тракащия.....
Наздраве !
Коментар
-
С данайски дарове и отровни питиета, нямам нужда да ме черпят в политиката....
Човек има нужда да прочете 3-4 изречения, различни от неговите, за да се замисли....
Там се напълни с ботове с процесор 386 -ци.....Едно и също примитивно бръщолевене...
Модитата са за е...е, но не искам да им правя убаво на душата....
Зарязвам ги.....като искам малко дърляне, да му мисли Тракащия.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеФпечатлена съм от твойта психическа устойчивост. Аз кога посетя Политика, после винаги имам нужда от голяма чаша Бакарди.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСипете едно с мехурчета по средата на чашата, че много ме ядосаха в политиката.....
Наздраве !. Аз кога посетя Политика, после винаги имам нужда от голяма чаша Бакарди.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеми аз, може ли, а, може лиАма моите каки (или поне разбиранията ми за такива) са като тази в аватара ми
Та наздраве за каките - с последната пихме такова, още си пазя тапата, за да ми напомня за отличния момент, а тя какво, и дали, пази нещо, нямам идея
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяма ли кой да вдигне една наздравица за каките!?
Наздраве!Ама моите каки (или поне разбиранията ми за такива) са като тази в аватара ми
Та наздраве за каките - с последната пихме такова, още си пазя тапата, за да ми напомня за отличния момент, а тя какво, и дали, пази нещо, нямам идея
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМорнинг.
Една грозданка за финал.
Големия финааааал
Баси тишината,мога да се чуя
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОсобено в червения. Жълтият отговаря за по-фриволното ни държание
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДа, бе, забравих, че при дамите в костния мозък е центърът, който отговаря за морала.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСъм дама до мозъка на костите се, бре. Как щяло да им показвам среден пръст!?
Тегля им майната на висок глас по възможно най-изискания начин.
Наздраве!
Коментар
Коментар