If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тракащия, да махаш тия подскачащи и кълчещи се човечета, че ми се замая главата....
Или не е от тях....
Може би се депресирах от пиянската компания на Тянка....Или от самата Тянка - вино, ракия......
Добре, че му дремнах след 100 гр вино, та да не се гътна от мъка....
Наздраве за Леля !
Пий до насита Лелче - черпя те 30 гр дюлева или 100 гр червено вино !
Нека сме прецизни и да спазим реда - първо ракията, подир туй - виното. Към тортата имаше и от онова с мехурчетата. Добре отказах, че реанимацията ми щеше бая да е затруднена.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мениера те е фанал поради липса на маниери. Ако беше обърнала три подред на екс, не можеше те стигне, а компанията щеше да тегли чоп кой да те извози до най-близкото ложе.
Сърбала съм й на таз тайфа попарата. Винаги най-трезвия бере най-големи ядове с тях. Или от минералният басейн трябва да ги вадиш пияни, от полицията да ги прибираш, щот са се "добре" държали ...
Имаше случай /аз го пропущих/ кога ходиха на прасешки лов на остров в Дунава. Плаването прекратено поради гъста мъгла, ама тайфата наквасена - лоФ иска. Навил им се капитана на корито, шляпа, цапа - стигнали някъде. Ама къде, кой да ти каже!? На острова ли, у румънско ли...!? Вторият най-трезвен от тайфата /след мен / през цялото време се кръстел и обикалял корабчето с един спасителен пояс на кръста. То като че ли като падне през борда, некой ще се сети да го потърси.
После месец, че и отгоре, отказваше да се появява на сбирките.
Наздраве!
Мечо
Не знам, бре!!! Аз ако знаех, щеше да му се стори хабитата тесен.
Чудна работа!? Докът си пиех ракията и после виното - всичко наред си беше. Ама като донесоха тортата, след първата не, втора хапка ми се отключи мениероподобния синдром, а земното претегляне от 9,8 скочи на около 12 м/s2.
А тайфата - всичкото пияници. Бързат да седнат до масата, да грабнат чашата с алкохол и да изпият по един голям гълток, щот сакън да не се прецакат и да бъдат номинирани за шофьори. Наложи се да си викна такси.
Наздраве!
Мениера те е фанал поради липса на маниери. Ако беше обърнала три подред на екс, не можеше те стигне, а компанията щеше да тегли чоп кой да те извози до най-близкото ложе.
А кой дърпа въжетата на камбаните?Кадя съй скрийл?
Не знам, бре!!! Аз ако знаех, щеше да му се стори хабитата тесен.
Чудна работа!? Докът си пиех ракията и после виното - всичко наред си беше. Ама като донесоха тортата, след първата не, втора хапка ми се отключи мениероподобния синдром, а земното претегляне от 9,8 скочи на около 12 м/s2.
А тайфата - всичкото пияници. Бързат да седнат до масата, да грабнат чашата с алкохол и да изпият по един голям гълток, щот сакън да не се прецакат и да бъдат номинирани за шофьори. Наложи се да си викна такси.
Наздраве!
Мечо
Тва топките им ли така звучат......
Ако да, означава, че са различно пълни.....
Ако да, означава, че изпълнението е уникално, защото не може да се повтори....
Наздраве за жените, дето разбират от музика....!
Черна завист те обхвана. На теб главата ти така не кънти както на тея топките. Я надникни отдолу видиш къф трик има.
Тва топките им ли така звучат......
Ако да, означава, че са различно пълни.....
Ако да, означава, че изпълнението е уникално, защото не може да се повтори....
Коментар