IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Лято, дъъълги дни , а времето хвърчи! За всички надбягващи се с него едно студено питие , парче диня и песничка
    https://m.youtube.com/watch?v=LhHV-7Cc0Y0

    Коментар


    • Тихо, идилично утро! Поднасяме на нашта Кака, съкрушена от вчерашната афера, чай с мед да спокои нерви. Не остана никво приличие в нашто време. Да крадат чужда клавиатура и да пишат за Кака предизвикателни констатации. Хакери! Пий, Каке, пий. Помага.

      Last edited by Trakatrak; 11.07.2017, 10:22.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Свойства на водата ...
        Ако е сладка при варенето ще навлиза в клетките и ще ги пука...
        Ако е физиологичен разтвор ще има равновесие и зависи от материала - ако е младо агънце ще уври, ако е дърта пръч, ще чупи зъби...
        Ако е солена водата, ще изтегли влагата от материала и ще стане кът стара коза....не мож я ухапа..
        По-шантаво обяснения на изравнява не осмотичното наляга не бях срещала.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Свойства на водата ...
          Ако е сладка при варенето ще навлиза в клетките и ще ги пука...
          Ако е физиологичен разтвор ще има равновесие и зависи от материала - ако е младо агънце ще уври, ако е дърта пръч, ще чупи зъби...
          Ако е солена водата, ще изтегли влагата от материала и ще стане кът стара коза....не мож я ухапа..
          А,ако съм химик и знам някои фатки?
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

          Коментар


          • Свойства на водата ...
            Ако е сладка при варенето ще навлиза в клетките и ще ги пука...
            Ако е физиологичен разтвор ще има равновесие и зависи от материала - ако е младо агънце ще уври, ако е дърта пръч, ще чупи зъби...
            Ако е солена водата, ще изтегли влагата от материала и ще стане кът стара коза....не мож я ухапа..

            Коментар


            • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Начи, твойта е съвсем млечна.

              Не знам що не се слага сол. Така я варя от години, но никога не съм се замисляла - защо. Сигурно пречи на бързото сваряване или прави зърната на царевицата твърди.
              Бобът се не сварява кога е осолен. С мамула ще да е същото.

              Коментар


              • Утихна ли тук хакерската афера? Кака прибра ли се на сянка, че я беше напекло нещо. Черпя един студен айран. Ако се не вижда, някой хакер го е замъкнал.
                П.п. Нашто Чиче се беше изгубил нещо. Сигурно е карал хакерски курсове.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

                  що да не слагам сол?
                  моята за 15 мин е готова
                  Начи, твойта е съвсем млечна.

                  Не знам що не се слага сол. Така я варя от години, но никога не съм се замисляла - защо. Сигурно пречи на бързото сваряване или прави зърната на царевицата твърди.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                    Варим до готовност. То, като се замисля и с печенето е така.

                    П.П. Зависи колко е "млечна" царевицата. Около час, час и половина. За по-сигурно пробваш с вилицата.
                    И в никакъв случай не слагаш сол във водата, в която я вариш.
                    що да не слагам сол?
                    моята за 15 мин е готова
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                      В тъмното дее...На хладина..
                      Само по тензухена бяла рокля, за да се видят стройните 85 килограмови кълки......

                      пп Ей тез жени...От млади бичета ни превърнаха в дърти волове....
                      Още малко и ще ги достигна тези заветни кила. Добре се храня и до края на лятото ще се тапицирам доволно
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Не,че правя проучване,ама вие по колко време варите царевицата
                        Варим до готовност. То, като се замисля и с печенето е така.

                        П.П. Зависи колко е "млечна" царевицата. Около час, час и половина. За по-сигурно пробваш с вилицата.
                        И в никакъв случай не слагаш сол във водата, в която я вариш.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

                          А без налягане?
                          Де да знам....Купи се тенджера под налягане....

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                            Ти да не искаш и ритуални танци около огъня да изпълнявам!? В тая жега!? Мързи ме!
                            Наздраве!
                            В тъмното дее...На хладина..
                            Само по тензухена бяла рокля, за да се видят стройните 85 килограмови кълки......

                            пп Ей тез жени...От млади бичета ни превърнаха в дърти волове....

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                              3 min в тенджера под налягане.
                              Ако я превариш става на дърво...
                              А без налягане?
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Не,че правя проучване,ама вие по колко време варите царевицата
                                3 min в тенджера под налягане.
                                Ако я превариш става на дърво...

                                Коментар

                                Working...
                                X