If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тихо, идилично утро! Поднасяме на нашта Кака, съкрушена от вчерашната афера, чай с мед да спокои нерви. Не остана никво приличие в нашто време. Да крадат чужда клавиатура и да пишат за Кака предизвикателни констатации. Хакери! Пий, Каке, пий. Помага.
Свойства на водата ...
Ако е сладка при варенето ще навлиза в клетките и ще ги пука...
Ако е физиологичен разтвор ще има равновесие и зависи от материала - ако е младо агънце ще уври, ако е дърта пръч, ще чупи зъби... Ако е солена водата, ще изтегли влагата от материала и ще стане кът стара коза....не мож я ухапа..
По-шантаво обяснения на изравнява не осмотичното наляга не бях срещала.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Свойства на водата ...
Ако е сладка при варенето ще навлиза в клетките и ще ги пука...
Ако е физиологичен разтвор ще има равновесие и зависи от материала - ако е младо агънце ще уври, ако е дърта пръч, ще чупи зъби...
Ако е солена водата, ще изтегли влагата от материала и ще стане кът стара коза....не мож я ухапа..
А,ако съм химик и знам някои фатки?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Свойства на водата ...
Ако е сладка при варенето ще навлиза в клетките и ще ги пука...
Ако е физиологичен разтвор ще има равновесие и зависи от материала - ако е младо агънце ще уври, ако е дърта пръч, ще чупи зъби...
Ако е солена водата, ще изтегли влагата от материала и ще стане кът стара коза....не мож я ухапа..
Не знам що не се слага сол. Така я варя от години, но никога не съм се замисляла - защо. Сигурно пречи на бързото сваряване или прави зърната на царевицата твърди.
Бобът се не сварява кога е осолен. С мамула ще да е същото.
Утихна ли тук хакерската афера? Кака прибра ли се на сянка, че я беше напекло нещо. Черпя един студен айран. Ако се не вижда, някой хакер го е замъкнал.
П.п. Нашто Чиче се беше изгубил нещо. Сигурно е карал хакерски курсове.
Не знам що не се слага сол. Така я варя от години, но никога не съм се замисляла - защо. Сигурно пречи на бързото сваряване или прави зърната на царевицата твърди.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Варим до готовност. То, като се замисля и с печенето е така.
П.П. Зависи колко е "млечна" царевицата. Около час, час и половина. За по-сигурно пробваш с вилицата.
И в никакъв случай не слагаш сол във водата, в която я вариш.
що да не слагам сол?
моята за 15 мин е готова
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Не,че правя проучване,ама вие по колко време варите царевицата
Варим до готовност. То, като се замисля и с печенето е така.
П.П. Зависи колко е "млечна" царевицата. Около час, час и половина. За по-сигурно пробваш с вилицата.
И в никакъв случай не слагаш сол във водата, в която я вариш.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар