If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съвсем не, Ваше снайперство! Всичко си изедох и изпих. Ама да имаше и нещо по така, не по чичовата част, че той все на презряло налита. Тури другия път една младичка фръци да поднесе салатката и ракийката. Забравяш лимонатка, че аз с разредител я пия ракиката. Може и етърче от габроския затънтен край.
Това преди иле след основния ремонт да се налага да си направиш!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Съвсем не, Ваше снайперство! Всичко си изедох и изпих. Ама да имаше и нещо по така, не по чичовата част, че той все на презряло налита. Тури другия път една младичка фръци да поднесе салатката и ракийката. Забравяш лимонатка, че аз с разредител я пия .... Може и етърче от габроския затънтен край.
А бре, ти да нямаш среднобалканска жилка...И лимонадата с вода я разреждаш......
Сега съм спокоен ....Ти си по-голяма циция от мен....
Съвсем не, Ваше снайперство! Всичко си изедох и изпих. Ама да имаше и нещо по така, не по чичовата част, че той все на презряло налита. Тури другия път една младичка фръци да поднесе салатката и ракийката. Забравяш лимонатка, че аз с разредител я пия ракиката. Може и етърче от габроския затънтен край.
Тая салата мяза на коалиция Ямайка. Посредата странни, не съвсем свежи, отдясно познати, омръзнали, но ядивни и отляво недоузрели, та чак зелени. И все пак още има ракия около тях, та навлеците ще прииждат. Наздраве за правилните тълкувания!
Капризничиш ли нещо, или така ми се струва!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Лельо,.Како...все чакате принца, дет побеждава лошите с меч в ръка, да дойде да ви...
Не може ли за една крастав ( над 500 кг ) жабок да се жертвате....
Наздраве !
пп Отворих последната бутилка дюлевица.....Мнооого е гот....
Много си им обемен и тежичък, та те заобикалят и търсят откъде идва омайната тракаща реч. И там се отпускат в отмала. Така ти се пада като си изпи сам дюлевицата. Наздраве със същата, де ти я отмъкнахме докато заничаше иззад стобора видиш не се ли задава нещо по тънката част. Не се задава, а и дюлевата ти свърши.
Тая салата мяза на коалиция Ямайка. По средата странни, не съвсем свежи, отдясно познати, омръзнали, но ядивни и отляво недоузрели, та чак зелени. И все пак още има ракия около тях, та навлеците ще прииждат. Наздраве за правилните тълкувания!
Коментар