IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Добто утро.
    чай от лайка има ли?
    много обичам
    може и липов цвят.
    Заповядай! Ако Кака ти сипе гореща вода, може да пиеш чай. Но не ми се вярва. Тя за студена се стиска.

Коментар

• Добто утро.
      чай от лайка има ли?
      много обичам
      може и липов цвят.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кво бре, кво ..кажи ?

Само не думай - "на котката опашката"....Щот и там няма нищо...
        Студена вода от разтопен сняг. От Кака друго не може чакаш. Дори огниво за топене нема хаби. Шти рече седнеш в менчето пълно със сняг и кво се разтопи докато трепериш при на обира обиска, това ще пиеш за осъвземане. Наздраве за собственото производство!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Аз да дам!? Аз, дето съм научена само да вземам!? Съфсем си взел да даваш фира. Не може едно нещо да запомниш като хората.
          Наздраве!
          Чи една студена вода толкоз нема ли му налееш на това Чиче. В съдбовния момент преди да го изпързаляш от прохода на балканя към тучното поле. Коравосърдееечна си ти и никъф трофей дюлев не те смилява. Наздраве за праволинейността!

Коментар

7-8 л за една година, 2 х 700 подарък.....такава е сметката ...Няма и по 10 гр на ден.

пп Запазил съм ти една 50 грамова бутилка
            Абе чиче , туй одеколон ли е бе ...или капки за очи !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ако не те сполети късен замръз, градушка или августовска суша, нал тъй!?

П.П. Вярно ли сам си изпи фсичката дюлюва!?
              7-8 л за една година, 2 х 700 подарък.....такава е сметката ...Няма и по 10 гр на ден.

пп Запазил съм ти една 50 грамова бутилка

Коментар

Догодина....
                Ако не те сполети късен замръз, градушка или августовска суша, нал тъй!?

П.П. Вярно ли сам си изпи фсичката дюлюва!?
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                  Тук разправят за една прословута дюлева..., дето не съм я виждал..., не че нямам дюля в двора..., та да вземеш да извадиш една от резервите..., да почерпиш ли...
                  Догодина....

Коментар

• Тук разправят за една прословута дюлева..., дето не съм я виждал..., не че нямам дюля в двора..., та да вземеш да извадиш една от резервите..., да почерпиш ли...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Може да сте си мислили, че аз ви оставям по жълтичка в чорапчетата в нощта срещу Коледа, но не съм аз. Дядо Свети Николай е. Идва да си търси Снежанка. Що пък при мен я търси? Така добре съм я скрил под юрганя. Отгде е разбрал? Ти си ме натопила, изглежда. Завиждаш, че има кво да менкам с Чиче за дюлевата. Не завиждай. То и ти има кво му дадеш, ама се стискаш. Наздраве за конвертируемите наличности и дълбоки запаси!
                      Кво бре, кво ..кажи ?

Само не думай - "на котката опашката"....Щот и там няма нищо...

Коментар

• Дечко...!

Много вдигаш нивото с тази роза.....Фнимавай !!!

пп Лелчето пие червено вино ( само като лека забележка )

Наздраве !

Коментар

• Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                            Аре на масата бре... К'во се спотайвате...?!

Не се спотайваме, чакаме пиенето!

Коментар

• Аре на масата бре... К'во се спотайвате...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Помислих да не би да ни рекомендираш сърмички от мачешко?
                                Ко..., не!

Това е талисмана... Уникална е!

Коментар

Working...
                                X