If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само не думай - "на котката опашката"....Щот и там няма нищо...
Студена вода от разтопен сняг. От Кака друго не може чакаш. Дори огниво за топене нема хаби. Шти рече седнеш в менчето пълно със сняг и кво се разтопи докато трепериш при на обира обиска, това ще пиеш за осъвземане. Наздраве за собственото производство!
Аз да дам!? Аз, дето съм научена само да вземам!? Съфсем си взел да даваш фира. Не може едно нещо да запомниш като хората.
Наздраве!
Чи една студена вода толкоз нема ли му налееш на това Чиче. В съдбовния момент преди да го изпързаляш от прохода на балканя към тучното поле. Коравосърдееечна си ти и никъф трофей дюлев не те смилява. Наздраве за праволинейността!
Тук разправят за една прословута дюлева..., дето не съм я виждал..., не че нямам дюля в двора..., та да вземеш да извадиш една от резервите..., да почерпиш ли...
Тук разправят за една прословута дюлева..., дето не съм я виждал..., не че нямам дюля в двора..., та да вземеш да извадиш една от резервите..., да почерпиш ли...
Може да сте си мислили, че аз ви оставям по жълтичка в чорапчетата в нощта срещу Коледа, но не съм аз. Дядо Свети Николай е. Идва да си търси Снежанка. Що пък при мен я търси? Така добре съм я скрил под юрганя. Отгде е разбрал? Ти си ме натопила, изглежда. Завиждаш, че има кво да менкам с Чиче за дюлевата. Не завиждай. То и ти има кво му дадеш, ама се стискаш. Наздраве за конвертируемите наличности и дълбоки запаси!
Кво бре, кво ..кажи ?
Само не думай - "на котката опашката"....Щот и там няма нищо...
Коментар