If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Морген.
Хубаво слънчево и мразовито утро.
Топло кафе и кеф.....
Пак ли се опъна на панорамната маса, а? И ше ми се кефи на слънчицето. Вземай и ти да се заоблачаваш, да не се налага те посещаваме при мазутно-блатните изпарения.
Добре де ше поръчам - стихове от старите ленти и наздраве на хабитатя
Слънце ли грее, дъжд ли вали, вятър ли вее сиви мъгли, сняг ли навява преспи, тъга... Ана ми дава свойта ръка. . Вървим си ние двамата: аз, малкият, тя - голямата; пет пари не даваме, приказки си съчиняваме...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Мустаки има ли? Засукани? Я, не се излагай! Чичи от три дена го убеждава да се полово врътне, че Чичи да ти направи изненада голяма. Утре, другиден го чакай с колет с дюлева в ръка или по телепорта - ще ти се телепортира около суджуците. Внимавай го не изпуснеш, че тия помощнички закусыват непрестанно и особено маат изсушен суджук.
Това няма да е помощница, а навлек някакъв. Не щъ го.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Де го тоя сняг бре,от га чакам,тука ни издуха мозъците...
Блазе ви....
Акар,от туй масло няма ли да ме разкара????
Дей сервитьотката,ше сменям поръчката,сакам вино вече
Остави се ... Десетина сантиметра сняг и хабитата - бедства. Децата обаче се радват. Извадиха шейнит, цял ден се търкалят навън.
Чух, че и пистите по Узана са ги обработили. По-кльощавият има някви желания в тая насока, но съм му наложила възбрана.
Наздраве!
Мечо
Ни щъ го. Тянка си има домашна помощница, подарък от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието за един Осми март
Наздраве!
Мустаки има ли? Засукани? Я, не се излагай! Чичи от три дена го убеждава да се полово врътне, че Чичи да ти направи изненада голяма. Утре, другиден го чакай с колет с дюлева в ръка или по телепорта - ще ти се телепортира около суджуците. Внимавай го не изпуснеш, че тия помощнички закусыват непрестанно и особено маат изсушен суджук.
Да не си посмял да го дискриминираш, пресираш и депресираш. Вземи го за секретарка и да почва да прави кафе и палачинки. Като му се наситиш, прати го на Тянка да помага. Като домашна помощница. Наздраве за резервните варианти в секса и джендъра?
П.п. И да не го обръснете, ей.
Ни щъ го. Тянка си има домашна помощница, подарък от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието за един Осми март
Наздраве!
Мечо
Коментар