Честит празник уважаеми дами - посетителки, сервитьорки и т.н., наздраве! Наздраве и на уважаемите уважаващи! Хубав ден, вечер, нощ, сутрин....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеДами, честит празДник!
Да сте здрави, щастливи, винаги Флюбени и никогаш загубени, и късмета да е винаги с Вас!
Наздраве с едно лекинко мохитоооооо!
Весел празник!
Коментар
-
Честит Празник, Момичета! Диви и красиви, обичани и обичащи
Да не забравяме великата Коко Шанел какво ни е заръчала "Жената трябва да е елегантна и зашеметяваща", да я допълня и с добро настроение)
Към питиетата и тортата, които сте наредили добавям и малко протеини да се подсилим за вечерната кръчма))
Наздраве)
Наздраве и на момчетата, да сте щедри и с великодушие да ни прощавате дребните грешки!))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Благодаря, колега!
У Кръчмата хумора се излива с дебита на Ниагарския водопад /да поясня, ако още си налегнат от притеснения/
Наздраве!
Големи притеснения паднаха тези дни.
За хумора, дебитите и мераците, че и за други неоразмерими явления, аз знам добре, но нали живеем в сложни времена, пък и не наобикалям често тъдява, та не ви познавам достатъчно добре тертипите.
Добре, че БХ изтегли вчера конвенцията като социално неприложима в местните български условия. С което той ни насърчи да продължим да даваме израз на своята заплененост от чара на по-добрата човешка половина и да я честваме и поздравяваме.
Иначе не бих посмял
По модерните и джендърски правила подобни поздравления могат да се изтълкуват като обидно и стереотипно - въобще социално неприемливо поведение
Коментар
-
Твърде успокояващ коментар. Щото високи цели съм си поставила. Трябва да кача още 5 кила, та килограмите ми да се докарат на ръста - 80, а не онея анорексични, де трябва да са ръста - 110.
Наздраве!
П.П. Кльощавият ми е голяма мъка. Висок метър осемдесет и нещо си, тежи 65 кила, храни се като триглав змей ... Па ми се сърди като му река, че ако е едно праси у Чужденеция, стопанинът му ще го утрепе с правата лопата.А забелязваш ли, че мъжката част от клиентелата много тенденциозно ни пожелава повече търпение, освен другите убавини ?
Знам, че не си фен ,ама да се и ги почерпим и кажем едно наздраве и на тях .. Време е вече за нещо по - силно, та да могат да преживеят вечерта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ми ние празнувамеЗа нас си е
Наздраве!
П.П. Кльощавият ми е голяма мъка. Висок метър осемдесет и нещо си, тежи 65 кила, храни се като триглав змей ... Па ми се сърди като му река, че ако е едно праси у Чужденеция, стопанинът му ще го утрепе с правата лопата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ах, Lelq, ах!!! Надявам се, че тая торта е само за теб и мен!? Струва ми се, дето клиентелата на Кръчмата набляга повече на пиенето.
Наздраве!За нас си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеМили и уважавани колежки,
Честит празни!
Носете дарената ви от Бог красота и бъдете вълнуващи, вдъхновяващи!
Вашата усмивка, нежност, дори непостижимата ви непонятност, правят живота и света смислен, мотивиращ и поносим!
Бъдете мили, подкрепящи, разбиращи, търпеливи - защого е важно и защото го можете!
Грижете се за нас защото без вас сме загубени!
Самокритично по мъжки и с апел към Вашето чувство за хумор,
Поздравявам ВИ с песен на Семён Слепаков: Мне бы бабу
У Кръчмата хумора се излива с дебита на Ниагарския водопад /да поясня, ако още си налегнат от притеснения/
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЧестит , tnm! [ATTACH=CONFIG]n3308878[/ATTACH]
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тиии, щедра...?!
Не бих си го и помислил....
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Мили и уважавани колежки,
Честит празни!
Носете дарената ви от Бог красота и бъдете вълнуващи, вдъхновяващи!
Вашата усмивка, нежност, дори непостижимата ви непонятност, правят живота и света смислен, мотивиращ и поносим!
Бъдете мили, подкрепящи, разбиращи, търпеливи - защого е важно и защото го можете!
Грижете се за нас защото без вас сме загубени!
Самокритично по мъжки и с апел към Вашето чувство за хумор,
Поздравявам ВИ с песен на Семён Слепаков: Мне бы бабу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБраво, Леля, те това ми е любимо за закуска - беконче - мммм. Но го хапвам само по хотелите, че вкъщи няма кога
Да сте здрави, дами, и да въплъщавате в себе си най-хубавите черти на пола си - търпеливи, разбрани, прощаващи, мили, добри, дашни (упс, май взех да говоря за имагинерно създание). Абе с две думи - наздраве за по-хубавата половина на човечеството!
И понеже ви обичаме хем дяволити, хем сладки, хем опияняващи, хем пък вие съвсем нормално искате нещо зелено в отплата, за да не ни пратите за зелен хайвер, та почерпката ми е такава
И сътворил Бог Жената от реброто адамово.
Погледнал Дявола творението и рекъл:
- Хммм, конкуренция!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро! Не харесвам отстъпено и измислено , ама харесвам да има поводи. Та по едни шот за отскок . Наздраве! [ATTACH=CONFIG]n3308835[/ATTACH]
А за мен кафе с екстри за начало [ATTACH=CONFIG]n3308836[/ATTACH]
Готин ден на целокупната Кръчма !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар