Че то ако не се нарушават кви принципи са тва...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Няма ядовеСирата много я тачи на жената баща ѝ, та си е насадил и верно става добро виното, ма си требе и хубава бъчва. Баща ми насади младо лозе в двора на едното село, че лозята там ги съсипаха, а имаше сигурно към 2000 дка лозя на селяните там, та той взе да прави хубаво вино, макар аз да си тача вискито и ракията. Ай че съм се забалтал с едни проценти, та ако не объркам нещо, ще е цяло чудо
П.С. Бе ще трябва да направим една реална сбирка на виртуалната, ма тнм мрази софия-та и ще трябва сигурно по към средата на България да я правим. Наздраве!
Сега и дерматологът ми се завлече там - два път в годината на контролни прегледи ще ходя ... Мъка, мъка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Лично ше те извозим - зимам от малкия неговия камион и немаш грижа - над 200 не карам....Даже ше си обършемцайсите....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
На сто километра от хабитата?И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
П.С. Бе ще трябва да направим една реална сбирка на виртуалната, ма тнм мрази софия-та и ще трябва сигурно по към средата на България да я правим. Наздраве!
И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма ядовеСирата много я тачи на жената баща ѝ, та си е насадил и верно става добро виното, ма си требе и хубава бъчва. Баща ми насади младо лозе в двора на едното село, че лозята там ги съсипаха, а имаше сигурно към 2000 дка лозя на селяните там, та той взе да прави хубаво вино, макар аз да си тача вискито и ракията. Ай че съм се забалтал с едни проценти, та ако не объркам нещо, ще е цяло чудо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМълииии, Танамънче, готино е, наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЩе пусна едно авторско хайку от слабия ми период, че от силния вече не ги помня
Будиш се до мен,
ухаеща на страст. Сън -
само там съм с Теб!
Аматьорска работа, но момичето много се кефеше някога си. Сега вече съм дърт и не ми е до такива работи, пък и времето променя всичкоОф, отплеснах се, а имам работа. Днес сключих и един бас във форума, че нещо ми намаляха запасите от Джеймисън у нас, а аз принципно никакъв алкохол не купувам - все някой ми носи по нещо - същий тнм съм
Наздраве - останалото е история!
От известно време взех да се потапям в дълбока печал - ортак си имам на запасите. Ще трябва да им търся друго местенце за покриване.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАпропо, Груйче имам грех към теб - използвам ти често подписа от профила, почти винаги, когато вреалността започна спор с .... Ще трябва да плащам за ноухау-то. Примерно Мерло по Сира?Сирата много я тачи на жената баща ѝ, та си е насадил и верно става добро виното, ма си требе и хубава бъчва. Баща ми насади младо лозе в двора на едното село, че лозята там ги съсипаха, а имаше сигурно към 2000 дка лозя на селяните там, та той взе да прави хубаво вино, макар аз да си тача вискито и ракията. Ай че съм се забалтал с едни проценти, та ако не объркам нещо, ще е цяло чудо
П.С. Бе ще трябва да направим една реална сбирка на виртуалната, ма тнм мрази софия-та и ще трябва сигурно по към средата на България да я правим. Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Наздраве Груйче! (Син си, ама готин!)
ВЪЗДИШКА
Дъждът почуква леко,
Теб няма те наоколо при мен.
Ти взе сърцето ми и ето –
Към тебе аз съм устремен!
Къде са лъчезарните очи?
Къде е меката прегръдка?
Ще те намеря, където и да си!
Ти въздух си – последна глътка.
За щастие душата отвори,
Животът миг е – кой не знае!
Бъди вълшебството, което си!
…А твойта доброта – безкрай е!
С песен и сърдечно слово – пак, и пак, и пак отново!
Вино пий, сърце орлово – пак, и пак, и пак отново!
С хубавица като кукла, взел смолистата й букла,
поседи със чувство ново – пак, и пак, и пак отново!
Радостта ли ще е наша, ако няма пълна чаша
зарад времето сурово – пак, и пак, и пак отново!
Нямам никаква защита от коприната й впита,
от сърцето й готово – пак, и пак, и пак отново!
Ветре! Ако пуснеш корен, разкажи й с шепот морен
от Хафез сърдечно слово – пак, и пак, и пак отново!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве - ти си от хората, които никога няма да забравя, нищо че не те познавам лично. Едва ли си спомняш случая, но за мен ще остане винаги като едно от проявленията на човешко отношение в тези вълчи времена (стана каламбур, не съм го търсил нарочно) Вярвам, че все още има шанс за "тази" държава с хора като теб!
Тук (в кръчмата) сте няколко човека, за коите не се съмнявам, че ако се запозная лично, без условно ще ви изписвам с главно Ч.
Друг е въпросът, че трябва да съм трезвен, но тук това си е трудно. Имам сериозен проблем - взех едно Хенеси за братчеда, а тоа ще идва чак другата седмица....И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Ще пусна едно авторско хайку от слабия ми период, че от силния вече не ги помня
Будиш се до мен,
ухаеща на страст. Сън -
само там съм с Теб!
Аматьорска работа, но момичето много се кефеше някога си. Сега вече съм дърт и не ми е до такива работи, пък и времето променя всичкоОф, отплеснах се, а имам работа. Днес сключих и един бас във форума, че нещо ми намаляха запасите от Джеймисън у нас, а аз принципно никакъв алкохол не купувам - все някой ми носи по нещо - същий тнм съм
Наздраве - останалото е история!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Наздраве - ти си от хората, които никога няма да забравя, нищо че не те познавам лично. Едва ли си спомняш случая, но за мен ще остане винаги като едно от проявленията на човешко отношение в тези вълчи времена (стана каламбур, не съм го търсил нарочно) Вярвам, че все още има шанс за "тази" държава с хора като теб!
Наздраве Груйче! (Син си, ама готин!)
ВЪЗДИШКА
Дъждът почуква леко,
Теб няма те наоколо при мен.
Ти взе сърцето ми и ето –
Към тебе аз съм устремен!
Къде са лъчезарните очи?
Къде е меката прегръдка?
Ще те намеря, където и да си!
Ти въздух си – последна глътка.
За щастие душата отвори,
Животът миг е – кой не знае!
Бъди вълшебството, което си!
…А твойта доброта – безкрай е!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар