IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Че то ако не се нарушават кви принципи са тва...
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Няма ядове Сирата много я тачи на жената баща ѝ, та си е насадил и верно става добро виното, ма си требе и хубава бъчва. Баща ми насади младо лозе в двора на едното село, че лозята там ги съсипаха, а имаше сигурно към 2000 дка лозя на селяните там, та той взе да прави хубаво вино, макар аз да си тача вискито и ракията. Ай че съм се забалтал с едни проценти, та ако не объркам нещо, ще е цяло чудо

П.С. Бе ще трябва да направим една реална сбирка на виртуалната, ма тнм мрази софия-та и ще трябва сигурно по към средата на България да я правим. Наздраве!
      Не, бре!!! Търпявам го Голямото село. Лошото, че все по неприятни поводи ми се налага да идвам, а не да си правя кефа.
      Сега и дерматологът ми се завлече там - два път в годината на контролни прегледи ще ходя ... Мъка, мъка.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Лично ше те извозим - зимам от малкия неговия камион и немаш грижа - над 200 не карам....Даже ше си обършемцайсите....
        То и аз мога да се извозя, ако реша. Ама имах предвид, че Грую е човек с принципи и е похвално, че не ги нарушава

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

На сто километра от хабитата?
          Лично ше те извозим - зимам от малкия неговия камион и немаш грижа - над 200 не карам....Даже ше си обършемцайсите....
          И това ще мине ...

Коментар

П.С. Бе ще трябва да направим една реална сбирка на виртуалната, ма тнм мрази софия-та и ще трябва сигурно по към средата на България да я правим. Наздраве!
            Аз не познавам никой от тук пишещите, не съм ходил и на сбирка тук в Софето. Но идеята я прегръщам, стига да ме приемете за нормален - реално почти не пия вече, но глътвам ракийчица, червено, виски, коняче, ромче (питие, не цигане)
            И това ще мине ...

Коментар

Няма ядове Сирата много я тачи на жената баща ѝ, та си е насадил и верно става добро виното, ма си требе и хубава бъчва. Баща ми насади младо лозе в двора на едното село, че лозята там ги съсипаха, а имаше сигурно към 2000 дка лозя на селяните там, та той взе да прави хубаво вино, макар аз да си тача вискито и ракията. Ай че съм се забалтал с едни проценти, та ако не объркам нещо, ще е цяло чудо

На сто километра от хабитата?

Коментар

Мълииии, Танамънче, готино е, наздраве!
                Наздраве, Вълчо!
                Мечо

Коментар

Ще пусна едно авторско хайку от слабия ми период, че от силния вече не ги помня

Будиш се до мен,
                  ухаеща на страст. Сън -
                  само там съм с Теб!

Аматьорска работа, но момичето много се кефеше някога си. Сега вече съм дърт и не ми е до такива работи, пък и времето променя всичко Оф, отплеснах се, а имам работа. Днес сключих и един бас във форума, че нещо ми намаляха запасите от Джеймисън у нас, а аз принципно никакъв алкохол не купувам - все някой ми носи по нещо - същий тнм съм
                  Наздраве - останалото е история!

От известно време взех да се потапям в дълбока печал - ортак си имам на запасите. Ще трябва да им търся друго местенце за покриване.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Апропо, Груйче имам грех към теб - използвам ти често подписа от профила, почти винаги, когато вреалността започна спор с .... Ще трябва да плащам за ноухау-то. Примерно Мерло по Сира?

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мълииии, Танамънче, готино е, наздраве!
                      И това ще мине ...

Коментар

Наздраве Груйче! (Син си, ама готин!)

ВЪЗДИШКА

Дъждът почуква леко,
                        Теб няма те наоколо при мен.
                        Ти взе сърцето ми и ето –
                        Към тебе аз съм устремен!

Къде са лъчезарните очи?
                        Къде е меката прегръдка?
                        Ще те намеря, където и да си!
                        Ти въздух си – последна глътка.

За щастие душата отвори,
                        Животът миг е – кой не знае!
                        Бъди вълшебството, което си!
                        …А твойта доброта – безкрай е!
                        Аз съм фен на персийската поезия и ще пусна тука нещо, дето е в унисон с атмосферата на Кръчмата.

С песен и сърдечно слово – пак, и пак, и пак отново!
                        Вино пий, сърце орлово – пак, и пак, и пак отново!
                        С хубавица като кукла, взел смолистата й букла,
                        поседи със чувство ново – пак, и пак, и пак отново!
                        Радостта ли ще е наша, ако няма пълна чаша
                        зарад времето сурово – пак, и пак, и пак отново!
                        Нямам никаква защита от коприната й впита,
                        от сърцето й готово – пак, и пак, и пак отново!
                        Ветре! Ако пуснеш корен, разкажи й с шепот морен
                        от Хафез сърдечно слово – пак, и пак, и пак отново!
                        Мечо

Коментар

• Апропо, Груйче имам грех към теб - използвам ти често подписа от профила, почти винаги, когато вреалността започна спор с .... Ще трябва да плащам за ноухау-то. Примерно Мерло по Сира?
                          И това ще мине ...

Коментар

Наздраве - ти си от хората, които никога няма да забравя, нищо че не те познавам лично. Едва ли си спомняш случая, но за мен ще остане винаги като едно от проявленията на човешко отношение в тези вълчи времена (стана каламбур, не съм го търсил нарочно) Вярвам, че все още има шанс за "тази" държава с хора като теб!
                            Абе то, къф вук съм.....
                            Тук (в кръчмата) сте няколко човека, за коите не се съмнявам, че ако се запозная лично, без условно ще ви изписвам с главно Ч.
                            Друг е въпросът, че трябва да съм трезвен, но тук това си е трудно. Имам сериозен проблем - взех едно Хенеси за братчеда, а тоа ще идва чак другата седмица....
                            И това ще мине ...

Коментар

• Ще пусна едно авторско хайку от слабия ми период, че от силния вече не ги помня

Будиш се до мен,
                              ухаеща на страст. Сън -
                              само там съм с Теб!

Аматьорска работа, но момичето много се кефеше някога си. Сега вече съм дърт и не ми е до такива работи, пък и времето променя всичко Оф, отплеснах се, а имам работа. Днес сключих и един бас във форума, че нещо ми намаляха запасите от Джеймисън у нас, а аз принципно никакъв алкохол не купувам - все някой ми носи по нещо - същий тнм съм
                              Наздраве - останалото е история!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Наздраве - ти си от хората, които никога няма да забравя, нищо че не те познавам лично. Едва ли си спомняш случая, но за мен ще остане винаги като едно от проявленията на човешко отношение в тези вълчи времена (стана каламбур, не съм го търсил нарочно) Вярвам, че все още има шанс за "тази" държава с хора като теб!

Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Наздраве Груйче! (Син си, ама готин!)

ВЪЗДИШКА

Дъждът почуква леко,
                                Теб няма те наоколо при мен.
                                Ти взе сърцето ми и ето –
                                Към тебе аз съм устремен!

Къде са лъчезарните очи?
                                Къде е меката прегръдка?
                                Ще те намеря, където и да си!
                                Ти въздух си – последна глътка.

За щастие душата отвори,
                                Животът миг е – кой не знае!
                                Бъди вълшебството, което си!
                                …А твойта доброта – безкрай е!

Коментар

Working...
                                X