If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наздраве от Русе - толкова непочистен и мръсен град скоро не бях виждал! Малката Виена???? Поне сомчето е евтино и хубаво направено. Сипал съм един пейл ейл, макар да не пия бира, но не върви с уиски
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Добра вечер, Кръчма! Много студено и пусто! Заредиха се празници и изведнъж, всички се оказаха земляци на tnm. https://m.youtube.com/watch?v=7gwO8-oqwFw Наздраве с червено! На който пие
Да се не чува! Една спестовна Тянка у Кръмята стига
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добра вечер, Кръчма! Много студено и пусто! Заредиха се празници и изведнъж, всички се оказаха земляци на tnm. https://m.youtube.com/watch?v=7gwO8-oqwFw Наздраве с червено! На който пие
Що те налегнаха тез съмнения, ич не разбирам....
Аз си мисля, че в кръчмата има много убави, дашни и ларш 'ора....
П.П. Арахната и 4i40 да си изпият хапчетата за сърце преди да отворят клипа
Ох, Ох, да!
Най-обичам класическа музика, която се изпълнява по изрязано бельо и емоционалният ангажимент на изпълнителката прелива в мощен оргазъм - ако е мълтипъл, още по добре.
Къде са ми хапчетатаааааааааааа?!
Малък реванш, макар и не класически! Не можах да намеря веднага прочутите златни гащи на кака Кайли!
Не хлевоуствайте Русото - пич, беше, макар и със своите странности. Когато друг напише нещо като него, тогава да се обажда а на ТНМ съм и сърдит, че не ме сложи сред надарените със словослагачество, ама нейсе - наздраве от Монтана, довечера ще хапна един як балък на понтона във Видин
Поднасям извиненията си! И ти си сред писателите у форума, но за тях имам подозрения, че пишат и извън него. За Безименният съм сигурна - преди време се пофали с нова книга. Ама отказа да я донесе за обсъждане /конструктивна критика/ в Кръчмата
Наздраве!
П.П. За Русото си абсолютно праф.
Мечо
Не хлевоуствайте Русото - пич, беше, макар и със своите странности. Когато друг напише нещо като него, тогава да се обажда а на ТНМ съм и сърдит, че не ме сложи сред надарените със словослагачество, ама нейсе - наздраве от Монтана, довечера ще хапна един як балък на понтона във Видин
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ти къдя са буташ сред марандулините последователи? Поне прочете ли "Зиези, копието на въображението"? Като минеш през марандулината школа и порастеш голяма, тогава питай кой, какво, кога. А пък на конструктивни критики хич не си способна. Само да баеш и ръсиш над казаня. Наздраве за литературната критика!
Прочетох книгата на Русото - в суров и завършен вид. Естествено, критикувах насред форума. Добре че беше на кеф и въобще не се засегна от думите ми.
Наздраве!
П.П. Арахна, да оставим настрана факта, че не към всеки музата е била благосклонна или е надарен свише с дар слово /като теб, хер Начев и Безимен/. Старанието, във всяко едно негово проявление, трябва да бъде уважено. Дори когато е положено от човек, ведро заядлив като Маранди.
Мечо
Ние с 4i40 винаги сме се радвали на взаимност в отношенията.
Наздраве!
П.П. Ся, вземи та сподели нещо за книгата, дето я пишеш? Можем да ти сторим някоя конструктивна критика набързо.
Ти къдя са буташ сред марандулините последователи? Поне прочете ли "Зиези, копието на въображението"? Като минеш през марандулината школа и порастеш голяма, тогава питай кой, какво, кога. А пък на конструктивни критики хич не си способна. Само да баеш и ръсиш над казаня. Наздраве за литературната критика!
Коментар