IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Честит Никулден! Да са здрави всички именници, рибари, моряци, търговци, банкери и т.н.

    Да полеем с хубави ракии празника, докато се готви шаранчето.

    Наздраве!

    Коментар


    • Честит Празник!



      German St Nicholas Song


      Коментар


      • Честит празник!
        Именници, банкери, моряци, рибари, бургазлии /къде го е свата Хемилио!?/ - да са ни живи и здрави, в кеф и настроение, че обилно да ни почерпят.
        Наздраве!

        П.П. Теа от темата за поскъпването на жилищните имоти големи скръндзи. Как пък един именник от тяхната тема не прескочи до тук, за да сложи една кана пиене и един наръч суджуци на масата!? И да натисне копчето на вефа. Музикален фон е нужен за празника.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

        Коментар


        • Добър ден на Никулден!
          Честит празник, именници, рибари, търговци и банкери!
          Бъдете здрави, вярвайте в силата на добрите пориви и малките ежедневни чудеса!
          Весел празник!
          от "Модерацията"

          Коментар


          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Бих го пробвала. Аз обичам да експериментирам в кухнята ... и не само там
            Армаган в куфара за великден. Колко му е .

            https://goo.gl/images/C5UnGy

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

              Според мен е разновидност на лука, но с много голяма луковица. Много е свежо и вкусно за салати и пълнежи.
              Бих го пробвала. Аз обичам да експериментирам в кухнята ... и не само там
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

              Коментар


              • Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

                Ееее, стига бре. Нема по-вкусно от печен лук, а за карамелизиран да не говорим...

                п.п. Резенето е корена на копъра.
                Възможно е да има предвид сибирския лук. Неговото наименование е твърде близко - резанец.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                  Как кой? Който има пари бол, той плаща, аз съм по наздравиците. Наздраве! Като сте се хванали за зеленчука, най-мразя лук и разните там модерни извращения като резене и прочие, обаче маджарския пипер е класика - единственият случай, в който на закуска съм ял и зеленчук, а не само месо и млечни.
                  егершегерзее
                  Ееее, стига бре. Нема по-вкусно от печен лук, а за карамелизиран да не говорим...

                  п.п. Резенето е корена на копъра.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Тцъ, не съм го срещала у нашенско. Семейство Allium включваше лук, чесън и праз. Имаше и още два екзота - курат и слонски чесън, но те растяха по други географии.
                    Това на чесън или на лук прилича повече по аромат?
                    П.П. Възможно е да е някаква форма на познатите видове.
                    Според мен е разновидност на лука, но с много голяма луковица. Много е свежо и вкусно за салати и пълнежи.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                      Наздраве, наздраве, ама кой ще плаща? Бръкни се в джеба, чи и ний по ганьовски го тачим споделения чужд харшлък. А щом прескачаш до Влашко, значи знайш да пръскаш по кафани и шантани.
                      Как кой? Който има пари бол, той плаща, аз съм по наздравиците. Наздраве! Като сте се хванали за зеленчука, най-мразя лук и разните там модерни извращения като резене и прочие, обаче маджарския пипер е класика - единственият случай, в който на закуска съм ял и зеленчук, а не само месо и млечни.
                      егершегерзее
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение


                        Понеже стана дума за лук в съседната тема, ама тук е по на место, да те питам нещо. Това долното го има в моя хабитат и е много вкусно. То има ли си българско име или е само тукашна разновидност? Ползвам го и ми е любопитно.

                        Наздраве на всички!
                        Тцъ, не съм го срещала у нашенско. Семейство Allium включваше лук, чесън и праз. Имаше и още два екзота - курат и слонски чесън, но те растяха по други географии.
                        Това на чесън или на лук прилича повече по аромат?

                        П.П. Възможно е да е някаква форма на познатите видове.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                          Гледах на гпс-а, че Видин -Русе е по-пряко през мамалигия, ама аз си знам булгаристан и това си. А туй Европа та баш КАТ бае ти ганя съм я изръшнал - чудесно сравнение. Булгааааар, булгаааааар
                          Наздраве!
                          Наздраве, наздраве, ама кой ще плаща? Бръкни се в джеба, чи и ний по ганьовски го тачим споделения чужд харшлък. А щом прескачаш до Влашко, значи знайш да пръскаш по кафани и шантани.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Разбира се червено. Традицията в хабитата повелява да се пие основно червено вино. Ама поради възпитанието си няма да споделя насред Кръчмата, поради що.

                            Понеже стана дума за лук в съседната тема, ама тук е по на место, да те питам нещо. Това долното го има в моя хабитат и е много вкусно. То има ли си българско име или е само тукашна разновидност? Ползвам го и ми е любопитно.

                            Наздраве на всички!
                            Attached Files
                            Last edited by Selena; 05.12.2018, 21:40.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                              Ти кога прецапа от Видин до Русе, бре!?
                              Наздраве!

                              П.П. Бяло вино няма ли у тоз град дунавски?
                              Не го любя, тача и милея виното, бялото пък хептен - ой ти бяло вино, що не си червено. Утре съм към търновграда голема, там поне в Щастливеца е квалитетна работа.
                              Наздраве!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                                Фанал е некой пасажер по Дунава. Добре че не се е олял да стигне чак до Браила. По стъпките на Бай Ганя. Живее си Грую.
                                Гледах на гпс-а, че Видин -Русе е по-пряко през мамалигия, ама аз си знам булгаристан и това си. А туй Европа та баш КАТ бае ти ганя съм я изръшнал - чудесно сравнение. Булгааааар, булгаааааар
                                Наздраве!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                                Коментар

                                Working...
                                X