If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Права си, това е класика!
Дори кратко се замислих, какво точно си избрала, но не успях да с е сетя и после ме хвана яд, щото какво по-класическо от това.
Типично американско, изпълнено по всички правила на жанра, нЕкой префинен европеец може претенциозно да сбърчи нос, но истината е, че е чудесно.
Превъзходна музика, божествен танц.
Започвам деня в кръчмата с един тематично подходящ поздрав към всички приятели. Специално Грую! Колегите в Политиката трескаво и с мерак ни подготвят един ринг, по-скоро клетка за провеждане на свободно противопоставяне. Преци ще е рефер, щото беше и той замесен.
Ама, то хич не пречи на приятелството!
Сипвайте, обилно!
В тази вселена - мерките, мислите, емоциите, правилата - всичко е друго. Phil Collins - I Wish It Would Rain Down
Чиче Фил г о пуснете от 2,30 минута, че са се раздали откъм глупаво видео. Музиката е превъзходна.
За любителите на дъждовни песни, едно парче на Лед Цепелин с превъзходно видео! ХД
Започвам деня в кръчмата с един тематично подходящ поздрав към всички приятели. Специално Грую! Колегите в Политиката трескаво и с мерак ни подготвят един ринг, по-скоро клетка за провеждане на свободно противопоставяне. Преци ще е рефер, щото беше и той замесен.
Ама, то хич не пречи на приятелството!
Сипвайте, обилно!
В тази вселена - мерките, мислите, емоциите, правилата - всичко е друго. Phil Collins - I Wish It Would Rain Down
Чиче Фил г о пуснете от 2,30 минута, че са се раздали откъм глупаво видео. Музиката е превъзходна.
За любителите на дъждовни песни, едно парче на Лед Цепелин с превъзходно видео! ХД
Песничката точно, като за НАП! Освен страх да не те хванат в нарушение, други тръпки нема. Че после почват едни обяснения и глоби.....Мани.
А дойде ли НАП, перденцата на сепарето се спускат, та да нямат поглед над количеството изпит алкохол
Лелче, ако си се вкарала в некви филми си е твоя работа. Аз си се кефя на музката. Та в грешка си.
Кви филми бе?! Пием си, кефим се на музика и си говорим лежерно! Или поне аз си мисля така!
Явно имам проблем! Постоянно някой смята, че се заяждам или обиждам .. Кво толко говоря?! Или тонът не е подходящ?!
Отпусни се и пийни едно с мен и кажи наздраве! Черпъ
Нямаш вид на такъв, но в Кръчмата всичко е възможно. Може да си някой троянски кон на НАП. Известно време Lelq трябва да е осторожна
Наздраве, pepe1234!
П.П. Много хубава песничка.
Песничката точно, като за НАП! Освен страх да не те хванат в нарушение, други тръпки нема. Че после почват едни обяснения и глоби.....Мани.
А дойде ли НАП, перденцата на сепарето се спускат, та да нямат поглед над количеството изпит алкохол
Нямаш вид на такъв, но в Кръчмата всичко е възможно. Може да си някой троянски кон на НАП. Известно време Lelq трябва да е осторожна
Наздраве, pepe1234!
П.П. Много хубава песничка.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар