IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

гадости има навсякъде в нещата които си купуваш ... нали трябва да си купуваш и лекарства после ...
    За това някои , като инсекта , не купуват , а си правят домашни . Предложението ми да си купи , беше да подразня/успешно/ , щото и той обеща да дразни .
    Наздраве и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да, бе, да ме нагънат да пробват. Тиа аптекаки като медсестри отворени.
      Каки от аптеката?

Коментар

Да си купя Милка, ама твърдят, че имало гадости в тая леля Милка. Иначе яко си нагъвам, но мисля да огранича. Почнах с кекс, но още не е чак перфектен. Мисля да подхвана и сутляша. Ала мързина голяма.
        Знаех си аз , че ще бавиш шоколада и после ще дразниш с него
        Кекса , ще стане перфектен . Чувала съм , че номера е в печенето . А щом не ми одобри простичката рецепта , си по кулинар от мен и ще ти се получи .
        Наздраве , инсект !

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Ми кажи й, че е противозачатъчно, те сигурно не знаят вече това му действие.
          Хем вкусно, хем безопасно...​​​​​ще й кажеш.
          Да, бе, да ме нагънат да пробват. Тиа аптекаки като медсестри отворени.

Коментар

Да си купя Милка, ама твърдят, че имало гадости в тая леля Милка. Иначе яко си нагъвам, но мисля да огранича. Почнах с кекс, но още не е чак перфектен. Мисля да подхвана и сутляша. Ала мързина голяма.
            гадости има навсякъде в нещата които си купуваш ... нали трябва да си купуваш и лекарства после ...

Коментар

Чел съм, без да съм го пробвал.

Може и белтъци да разбъркаш. И още няколко неща имаше... сега не помня.
              Но след което и да е, трябва още една преварка.
              Разбира се, нема да пия перманганат. Слагал съм и амоняк на кисела и после преварка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Разтвори сухото мляко , купи си милка , отвори бира , яж и пий , а млякото изсипи . По желание , можеш да кажеш или не , наздраве

Коментар

Нищо различно не казваш, освен да меля какаови зърна. Не съм чак такъв кулинар. А хладилника не пречи ли на шоколада? Сладичко употребявам с бира. В краен случай с лек коктейл. Иначе като направя, непременно ще те издразня. Хааааа....
                  Разтвори сухото мляко , купи си милка , отвори бира , яж и пий , а млякото изсипи . По желание , можеш да кажеш или не , наздраве

Коментар

като казах за ракия.
                    Чел съм, без да съм го пробвал.

Може и белтъци да разбъркаш. И още няколко неща имаше... сега не помня.
                    Но след което и да е, трябва още една преварка.

Коментар

Веднъж си вземам от аптеката калиев перманганат за загоряла ракия. Той се ползвал внимателно и при трипер. Младата аптекарка пита за какво ми е, явно да ме предупреди внимателно да мажа. Разочаровах я като казах за ракия. Та ако си поискам в аптеката какаово масло, де не почне някоя да ме увещава как внимателно да го използвам.
                      Ми кажи й, че е противозачатъчно, те сигурно не знаят вече това му действие.
                      Хем вкусно, хем безопасно...​​​​​ще й кажеш.

Коментар

Сега не знам.
                        Едно време имаше по аптеките като противозачатъчно.
                        Много вкусно миришеше.
                        Трябваше да се вкарва във вагината преди копулацията, но това ме вкарваше в когнитивен дисонанс.
                        Веднъж си вземам от аптеката калиев перманганат за загоряла ракия. Той се ползвал внимателно и при трипер. Младата аптекарка пита за какво ми е, явно да ме предупреди внимателно да мажа. Разочаровах я като казах за ракия. Та ако си поискам в аптеката какаово масло, де не почне някоя да ме увещава как внимателно да го използвам.

Коментар

Баш тъй! Кви са тия лигавения на мазане с шоколад.
                          Ми да!

Ако девойката се муси, например, ако й го подам за фелацио, нито ще я насилвам, нито пък ще го мажа с шоколад-сладолед за маскировка.
                          То си е до душа.

Коментар

Не.
                            Възбуждаше в мен и вкусови представи, които за времето и сексуалния ми опит тогава, пък и сега, се ритаха със сексуалното желание.

Аз, ако искам да я оближа, не ми трябва да я мажа с привличащи или маскиращи вещества. Облизвам си я чистичка, с природния й вкус и аромат.
                            ​​​​​​
                            Баш тъй! Кви са тия лигавения на мазане с шоколад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Малеейййй, егати доверието ми гласува ! Да се допиташ , до баш най-голямата готвачка у форума
                              Чакай си сложа шефската капа :
                              Към сухото мляко , слагаш меко и топло масълце от кравичка . Тя е спойката на сместа. Трябва да е качествено ! Много ! Добавяш сладост , но не забравяш най-важното ! Стриваш зърна какао , за лек нагарчащ ефект , та да може да оцениш сладостта и оцветиш сместа . А по , по , най - важна е голямата лъжица ! И за нежното и продължително разбъркване и за лакомото кусане с омазване и за продължителното и облизване
                              Ама преди това , трябва да поседи в хладилник , та като лапнеш студено и гладко , да усетиш как се разтапя и разтваря , освобождавайки аромати , вкусове и послевкусове
                              Задължително се консумира с кехлибарено питие , размазваща музика , бавно и споделено !
                              /да не забравиш да сложиш и за нас /

Да ти е сладко !
                              Нищо различно не казваш, освен да меля какаови зърна. Не съм чак такъв кулинар. А хладилника не пречи ли на шоколада? Сладичко употребявам с бира. В краен случай с лек коктейл. Иначе като направя, непременно ще те издразня. Хааааа....

Коментар

Не.
                                Възбуждаше в мен и вкусови представи, които за времето и сексуалния ми опит тогава, пък и сега, се ритаха със сексуалното желание.

Аз, ако искам да я оближа, не ми трябва да я мажа с привличащи или маскиращи вещества. Облизвам си я чистичка, с природния й вкус и аромат.
                                ​​​​​​
                                Няма се подвеждам по теб и да влизам в обяснителен режим , че ще забършат и мен , любимките ти с гъбата . Пък и мисля , че прекрасно ме разбра . Както и аз теб

Коментар

Working...
                                X