If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гадости има навсякъде в нещата които си купуваш ... нали трябва да си купуваш и лекарства после ...
За това някои , като инсекта , не купуват , а си правят домашни . Предложението ми да си купи , беше да подразня/успешно/ , щото и той обеща да дразни .
Наздраве и на теб
Да си купя Милка, ама твърдят, че имало гадости в тая леля Милка. Иначе яко си нагъвам, но мисля да огранича. Почнах с кекс, но още не е чак перфектен. Мисля да подхвана и сутляша. Ала мързина голяма.
Знаех си аз , че ще бавиш шоколада и после ще дразниш с него
Кекса , ще стане перфектен . Чувала съм , че номера е в печенето . А щом не ми одобри простичката рецепта , си по кулинар от мен и ще ти се получи .
Наздраве , инсект !
Да си купя Милка, ама твърдят, че имало гадости в тая леля Милка. Иначе яко си нагъвам, но мисля да огранича. Почнах с кекс, но още не е чак перфектен. Мисля да подхвана и сутляша. Ала мързина голяма.
гадости има навсякъде в нещата които си купуваш ... нали трябва да си купуваш и лекарства после ...
Разтвори сухото мляко , купи си милка , отвори бира , яж и пий , а млякото изсипи . По желание , можеш да кажеш или не , наздраве
Нищо различно не казваш, освен да меля какаови зърна. Не съм чак такъв кулинар. А хладилника не пречи ли на шоколада? Сладичко употребявам с бира. В краен случай с лек коктейл. Иначе като направя, непременно ще те издразня. Хааааа....
Разтвори сухото мляко , купи си милка , отвори бира , яж и пий , а млякото изсипи . По желание , можеш да кажеш или не , наздраве
Веднъж си вземам от аптеката калиев перманганат за загоряла ракия. Той се ползвал внимателно и при трипер. Младата аптекарка пита за какво ми е, явно да ме предупреди внимателно да мажа. Разочаровах я като казах за ракия. Та ако си поискам в аптеката какаово масло, де не почне някоя да ме увещава как внимателно да го използвам.
Ми кажи й, че е противозачатъчно, те сигурно не знаят вече това му действие.
Хем вкусно, хем безопасно...ще й кажеш.
Сега не знам.
Едно време имаше по аптеките като противозачатъчно.
Много вкусно миришеше.
Трябваше да се вкарва във вагината преди копулацията, но това ме вкарваше в когнитивен дисонанс.
Веднъж си вземам от аптеката калиев перманганат за загоряла ракия. Той се ползвал внимателно и при трипер. Младата аптекарка пита за какво ми е, явно да ме предупреди внимателно да мажа. Разочаровах я като казах за ракия. Та ако си поискам в аптеката какаово масло, де не почне някоя да ме увещава как внимателно да го използвам.
Малеейййй, егати доверието ми гласува ! Да се допиташ , до баш най-голямата готвачка у форума
Чакай си сложа шефската капа :
Към сухото мляко , слагаш меко и топло масълце от кравичка . Тя е спойката на сместа. Трябва да е качествено ! Много ! Добавяш сладост , но не забравяш най-важното ! Стриваш зърна какао , за лек нагарчащ ефект , та да може да оцениш сладостта и оцветиш сместа . А по , по , най - важна е голямата лъжица ! И за нежното и продължително разбъркване и за лакомото кусане с омазване и за продължителното и облизване
Ама преди това , трябва да поседи в хладилник , та като лапнеш студено и гладко , да усетиш как се разтапя и разтваря , освобождавайки аромати , вкусове и послевкусове
Задължително се консумира с кехлибарено питие , размазваща музика , бавно и споделено !
/да не забравиш да сложиш и за нас /
Да ти е сладко !
Нищо различно не казваш, освен да меля какаови зърна. Не съм чак такъв кулинар. А хладилника не пречи ли на шоколада? Сладичко употребявам с бира. В краен случай с лек коктейл. Иначе като направя, непременно ще те издразня. Хааааа....
Не.
Възбуждаше в мен и вкусови представи, които за времето и сексуалния ми опит тогава, пък и сега, се ритаха със сексуалното желание.
Аз, ако искам да я оближа, не ми трябва да я мажа с привличащи или маскиращи вещества. Облизвам си я чистичка, с природния й вкус и аромат.
Няма се подвеждам по теб и да влизам в обяснителен режим , че ще забършат и мен , любимките ти с гъбата . Пък и мисля , че прекрасно ме разбра . Както и аз теб
Коментар