If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не заничам през ключалката, ми пъхнах клуча вътре и го врътнах. Да нема къде да бегаш от Нептуня. Ама от коя страна на вратата останах, нещо не мога се ориентирам. Грешкааа, грешкааа, фаааталнаа грешкаа...
Айде сега - грешка ?!
По садо - мазо си падаш, а оргия с Боговете , страшна ти се вижда !
Разочароващо звучи
Не се бъркай в работите на Боговете , като заничаш , през ключалката и даваш сведения , неприлични , на пиянките
Да не те тресне гръм
Не заничам през ключалката, ми пъхнах клуча вътре и го врътнах. Да нема къде да бегаш от Нептуня. Ама от коя страна на вратата останах, нещо не мога се ориентирам. Грешкааа, грешкааа, фаааталнаа грешкаа...
Цяла нощ се борих с трима властимащи . Ама вълчи опашки не се въртяха , само бели зъбки ...
Начи , вървя по Виа Апия , към фонтана , нарамила чувал с монети . Пристанах до фонтана и почнах си редя мозайка с тях . Дойде от някъде кардинал (може и сив да беше , не помня) и почна да се разправя , че не било по канон . Чак викна и карабинер . Пък той почна да ме обстрелва с елда Отвърнах на огънят с монети , ма нали съм много сръчна и целнах няколко пъти и Нептун , където не трябва Че като скочи той и тропна с крак , заприиждаха едни буйни води , ма колкото по се качваше нивото , толко по- топли и бавни ставаха . Накрая се носех , като в яйцето , към братята ..
Събудих се вир- вода ....
Добро утро , Кръчма !
Докато съм под душа , някой да сложи кафе
Кой, кой да ти сложи кафе? Всички се завтекога под душа. ... Да проверат дали не си с Нептун под него.
П.п. А това любимо парче сега ще го пусна във фейса. Благодарско за подсещането!
Цяла нощ се борих с трима властимащи . Ама вълчи опашки не се въртяха , само бели зъбки ...
Начи , вървя по Виа Апия , към фонтана , нарамила чувал с монети . Пристанах до фонтана и почнах си редя мозайка с тях . Дойде от някъде кардинал (може и сив да беше , не помня) и почна да се разправя , че не било по канон . Чак викна и карабинер . Пък той почна да ме обстрелва с елда Отвърнах на огънят с монети , ма нали съм много сръчна и целнах няколко пъти и Нептун , където не трябва Че като скочи той и тропна с крак , заприиждаха едни буйни води , ма колкото по се качваше нивото , толко по- топли и бавни ставаха . Накрая се носех , като в яйцето , към братята ..
Събудих се вир- вода ....
Добро утро , Кръчма !
Докато съм под душа , някой да сложи кафе
Изпуснал си фабулата. Това със землячката все си спестявате по нещо. СтуденТката ямболска да я беше сложил на масата в Кръчмата. И другите подробности около нея.
И според мен , на студентката ямболска се дължи ведрината
Коментар