Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сър Събев, това мъжете сте големи шарани, начи. Къв тоз мерак да сте първи мъже у живота на жените -направо не знам!? Ние, дамите сме далеч по-прагматични, смятам. За нас е достатъчно да сме последната жена у живота на един мъж, други претенции нямаме
Наздраве!
Има едни такива женски в природата на , роднините на тракащия и не са само те. Хайде при хората е по мекия вариант, пийвате му жизнените сокове и то със сламка бавно и мъчително.Last edited by Todor Sabev; 31.01.2020, 20:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Аха ясно, за историци и археолози и иманяри РИМСКИ ВЕЧЕРИ с девственици.
Нямам предвид девствени исторички от БАН
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Аха ясно, за историци и археолози и иманяри РИМСКИ ВЕЧЕРИ с девственици.
Нямам предвид девствени исторички от БАН
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Де го пиенето бре ..???
Сложил си едни големи чинии с постни зеленчуци и ме храниш с визия....Не на мен тия мурафети....Очи пълни, тумбак празен....
Тия храни ги пробутвай на Грую - Гурмето !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кой ти е набор, бе старчок изтерзан. Ако сме набори, трамвай №23 да стана. Когато го пуснат, де. Айде, сядай и набивай. Но да не набиеш глава на масата. Макар и грохнал, дръж се за масата и давай вид, че си пиян, но все още на крака.
Сложил си едни големи чинии с постни зеленчуци и ме храниш с визия....Не на мен тия мурафети....Очи пълни, тумбак празен....
Тия храни ги пробутвай на Грую - Гурмето !
Наздраве !
Коментар
-
Срамота! Такива обвинения... към Божков. Той на такава постна маса слага охраната за среднощна закуска.
Нямам предвид девствени исторички от БАНLast edited by Todor Sabev; 30.01.2020, 21:06.
Коментар
-
Яйде са, това ще да е некоя резиденция на Божков , сигурно си хакнал базата данни от снимки на прокуратурата.
Коментар
-
Кой ти е набор, бе старчок изтерзан. Ако сме набори, трамвай №23 да стана. Когато го пуснат, де. Айде, сядай и набивай. Но да не набиеш глава на масата. Макар и грохнал, дръж се за масата и давай вид, че си пиян, но все още на крака.
А ти сигурно си хакнал базата данни от снимки на прокуратурата. ,Last edited by Todor Sabev; 30.01.2020, 20:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Някак си по ти гила да го караш по старому...Даже по много старому.....Бих ти пожелал и на две "патерици" от старостда се подпираш - едната на 22 г, другата на 33 г.....
Ако се затормозиш с движенията ме повикай, че са ми набор ( двечките накуп...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеДнес съм именяк по старому. Но пък не мога да туря на масата некоя залъгалка, що съм на негодна програма. Та ако се сетя привечер, може да мина втори път за особено ларж. Не че ми отива.да се подпираш - едната на 22 г, другата на 33 г.....
Ако се затормозиш с движенията ме повикай, че са ми набор ( двечките накуп...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
ОбъркАл си терасите. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието на диета и не ходи да го дразня с направата на таквиз вкусотии. Чудя се, кой ли съсед ще изрева на умряло, но имам готовност веднага да ги светна за координатите ти.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Боже, колко е несправедлив светът! Някои месец си пеят и ги огрява, а други с години на факири се правят, номера акробатични всякакви, дори художествена гимнастика и артистично плуване проиграват и накрая един фасон и шут.... в мордата. Не е човешко да си човек. Пък човечка съвсем. Наздраве, Дрънжено!
Дживгарите живеят по-кратко, та затова им се случват по-бързо нещата.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар