IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Има едни такива женски в природата на , роднините на тракащия и не са само те. Хайде при хората е по мекия вариант, пийвате му жизнените сокове и то със сламка бавно и мъчително.

За да се наслаждаваме по-дълго.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сър Събев, това мъжете сте големи шарани, начи. Къв тоз мерак да сте първи мъже у живота на жените -направо не знам!? Ние, дамите сме далеч по-прагматични, смятам. За нас е достатъчно да сме последната жена у живота на един мъж, други претенции нямаме
      Наздраве!

Има едни такива женски в природата на , роднините на тракащия и не са само те. Хайде при хората е по мекия вариант, пийвате му жизнените сокове и то със сламка бавно и мъчително.
      Last edited by Todor Sabev; 31.01.2020, 20:53.

Коментар

Аха ясно, за историци и археолози и иманяри РИМСКИ ВЕЧЕРИ с девственици.

Нямам предвид девствени исторички от БАН
        Сър Събев, това мъжете сте големи шарани, начи. Къв тоз мерак да сте първи мъже у живота на жените -направо не знам!? Ние, дамите сме далеч по-прагматични, смятам. За нас е достатъчно да сме последната жена у живота на един мъж, други претенции нямаме
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Ще те направим май отговорник по банкетите. Проявяваш творческо въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Де го пиенето бре ..???
            Сложил си едни големи чинии с постни зеленчуци и ме храниш с визия....Не на мен тия мурафети....Очи пълни, тумбак празен....
            Тия храни ги пробутвай на Грую - Гурмето !
            Наздраве !
            На дедковци като теб алкохол не се полага. Студена водичка, мирна главичка, зачервено гърло ли, гърла ли, квото ти се падне от националната лотария.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кой ти е набор, бе старчок изтерзан. Ако сме набори, трамвай №23 да стана. Когато го пуснат, де. Айде, сядай и набивай. Но да не набиеш глава на масата. Макар и грохнал, дръж се за масата и давай вид, че си пиян, но все още на крака.
              Де го пиенето бре ..???
              Сложил си едни големи чинии с постни зеленчуци и ме храниш с визия....Не на мен тия мурафети....Очи пълни, тумбак празен....
              Тия храни ги пробутвай на Грую - Гурмето !
              Наздраве !

Коментар

Срамота! Такива обвинения... към Божков. Той на такава постна маса слага охраната за среднощна закуска.

Last edited by Todor Sabev; 30.01.2020, 21:06.

Коментар

Яйде са, това ще да е некоя резиденция на Божков , сигурно си хакнал базата данни от снимки на прокуратурата.
                  Срамота! Такива обвинения... към Божков. Той на такава постна маса слага охраната за среднощна закуска.

Коментар

Кой ти е набор, бе старчок изтерзан. Ако сме набори, трамвай №23 да стана. Когато го пуснат, де. Айде, сядай и набивай. Но да не набиеш глава на масата. Макар и грохнал, дръж се за масата и давай вид, че си пиян, но все още на крака.
                    Яйде са, това ще да е некоя резиденция на Божков ,не са имали време и са хванали ,, гората,,.

А ти сигурно си хакнал базата данни от снимки на прокуратурата. ,
                    Last edited by Todor Sabev; 30.01.2020, 20:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Някак си по ти гила да го караш по старому...Даже по много старому.....Бих ти пожелал и на две "патерици" от старост да се подпираш - едната на 22 г, другата на 33 г..... Ако се затормозиш с движенията ме повикай, че са ми набор ( двечките накуп...)

Наздраве !

Коментар

Днес съм именяк по старому. Но пък не мога да туря на масата некоя залъгалка, що съм на негодна програма. Та ако се сетя привечер, може да мина втори път за особено ларж. Не че ми отива.
                        Някак си по ти гила да го караш по старому...Даже по много старому.....Бих ти пожелал и на две "патерици" от старост да се подпираш - едната на 22 г, другата на 33 г..... Ако се затормозиш с движенията ме повикай, че са ми набор ( двечките накуп...)

Наздраве !

Коментар

• Днес съм именяк по старому. Но пък не мога да туря на масата некоя залъгалка, що съм на негодна програма. Та ако се сетя привечер, може да мина втори път за особено ларж. Не че ми отива.

Коментар

• Добро утро !
                            Днес свежо, чисто, слънчево, направо замириса на пролет !
                            Спорен ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

ОбъркАл си терасите. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието на диета и не ходи да го дразня с направата на таквиз вкусотии. Чудя се, кой ли съсед ще изрева на умряло, но имам готовност веднага да ги светна за координатите ти.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              С тез приьоми за дезинформация, заблуда и оплитане не ми минавай. Беше отарашена сполучливо и Чиче ще висне под тераската с китара в ръка. Устата ще му е пълна със стиховце, наместо със суджук, луканка и наденичка. Ех, гладна съдба! Наздраве, Дрънзаблудке!

Коментар

Боже, колко е несправедлив светът! Някои месец си пеят и ги огрява, а други с години на факири се правят, номера акробатични всякакви, дори художествена гимнастика и артистично плуване проиграват и накрая един фасон и шут.... в мордата. Не е човешко да си човек. Пък човечка съвсем. Наздраве, Дрънжено!

Дживгарите живеят по-кратко, та затова им се случват по-бързо нещата.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X