IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

тя да не като Карлсон с перка изотзадзе, че да фърка наместо с метла
    Ни знам, трябва повдигнем полата да проверим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Арахната точно за фъркане с метлата намекваше.
      Наздраве, хаджи!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Те някои са мъртви , преди физическата смърт .
        Наздраве и чао . Мисля да се възползвам от една дълга разходка в гората , докато не са ми резнали крилцата .
        Готина вечер , безимен !

Жалко, че не съм така вътре в дамските /интимни/ подробности... Само от рекламите съм чувал за "ония" - толкова удобни "крилца"... /които застопорявЛИ толкова добре..., но аз не зная - какво точно застопоряват и как точно ставаЛО това... ))

И сега - мога да поразсъждавам малко по темата: големи гадове ща да са тия, които се занимават с такава работа /да резнат нечии крилца/! Може ли да има такива хора? Не бих го допуснал! И кВо сЯ? Резват крилцата /неусетно/ - и всичките "такъми" тръгват накъдето им е удобно /не остават на мястото, за което са предназначени???/ ... Предполагам, че е много гадно - една дама да си ги търси, например - да предположим /без да съм съвсем сигурен!/ - да кажем - по гърба?

Да не изпадам в подробности, но само искам да покажа моята неприязън към всички, тия, които - неразбираемо как - резват нечии крилца... Правилни са разсъжденията ти, че някои са мъртви, преди физическата смърт! Ненавист към подобни гадове - резващи крилцата и създаващи неудобство за дамите!

И какво се получава: никакво отърване няма от тия - гадните? Единственото спасение е - доколкото разбирам/е/ - дългата разходка в гората... Там, в гората - и аз не съм виждал доста неща, вкл. и резнати крилца... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

На китката - не, ама на задника - да. хааааа. Като си кажеш, отивам да летя, аз ще кажа, не, не отиваш. Карантина е сега!
          Last edited by Грую Груев; 24.03.2020, 11:23.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

На китката - не, ама на задника - да. хааааа. Като си кажеш, отивам да летя, аз ще кажа, не, не отиваш. Карантина е сега!
            Генералът каза

Снощи кльощавият ми чете бисерите от фейса.
            Наздраве, Мрънкало!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, ти не мое ми даваш наклон на китката. Под казаня, над казаня - където аз реша.
              Наздраве, кротко, мило, дружелюбно момче!

Коментар

Ти требва да свикваш. Ще си постоянно в изолатора. Шо като говориш само плюиш... по кротките, милите, дружелюбните момчета. За такива като теб казан, обърнат, а ти да си отдоле, вътре, залупена и притихнала. Здраве да е!
                Мрънкало, ти не мое ми даваш наклон на китката. Под казаня, над казаня - където аз реша.
                Наздраве, кротко, мило, дружелюбно момче!
                Мечо

Коментар

Кръчмата опусте. Голяма част от клиентелата ръси мозъци и използва сложни термини у темата с вируса. Няма кой едно пиене да сложи на масата, за мезе - да не говорим.
                  Наздраве!
                  Ти требва да свикваш. Ще си постоянно в изолатора. Шо като говориш само плюиш... по кротките, милите, дружелюбните момчета. За такива като теб казан, обърнат, а ти да си отдоле, вътре, залупена и притихнала. Здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
                    Шъ мъ извиняваш, но това се отнася само за Тарантул....
                    Кът се е развихрил с една термонология. дето е проверявам в гугъла, няма спирачка....
                    Чекай да го повикам на масата, малко да олаби напрежението...
                    ТАРАНТУЛЕЕЕЕЕЕ, стига си се връзвал на оня с трите купени магистратури за неспециалисти, ела да те ..., пардон - Тянка да те черпи с едно питие ( два - три пъти....)

пп Вчера четох един виц ( сексуален..ужасттт)

Приятели на масата ....( около 70 кът тебе)
                    Първият - Аз го направих 2 пъти и жената е във възторг...
                    Вторият - Аз го направих 3 пъти и жената вика - ти си върха и най - по..
                    Третия - Аз го правя по веднъж - и жената вика - не свършвай, не свършвай .....до сутринта....

Наздраве !
                    Спазвайте карантината. Пийте само през сламки.

И не се мляскайте. Поне глейте ви не види Мутафа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
                      Кът се е развихрил с една термонология. дето е проверявам в гугъла, няма спирачка....
                      ТАРАНТУЛЕЕЕЕЕЕ, стига си се връзвал на оня с трите купени магистратури за неспециалисти, ела да те ..., пардон - Тянка да те черпи с едно питие ( два - три пъти....)

Третия - Аз го правя по веднъж - и жената вика - не свършвай, не свършвай .....до сутринта....

Наздраве !
                      Едва ли са фане на таз инсинуация.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Кръчмата опусте. Голяма част от клиентелата ръси мозъци и използва сложни термини у темата с вируса. Няма кой едно пиене да сложи на масата, за мезе - да не говорим.
                        Наздраве!
                        Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Ама те там също си викат наздраве, ама по друга причина. Мене ми стана смешно по едно време и се чупих. Праих таратор - да не ти казвам с колко копър, орехи и чесън... Сипи и да го .... у виросо! Наздраве ТНМ!
                          Мани, маниии ... В последните страници взеха доста активно да си чешат езиците. За нищо не става тяхното "Наздраве"
                          За твое здраве!
                          Мечо

Коментар

• Почерпката е за екипа на Инвестор. Момчетата и момичетата бързо се справиха с проблема и върнаха предишния вид на форума.
                            Наздраве, за тяхно здраве!

Мечо

Коментар

Наздраве!
                              Ама те там също си викат наздраве, ама по друга причина. Мене ми стана смешно по едно време и се чупих. Праих таратор - да не ти казвам с колко копър, орехи и чесън... Сипи и да го .... у виросо! Наздраве ТНМ!
                              И това ще мине ...

Коментар

• опасно е да сме на 1 ръка разстояние.
                                Не се знае каква корона ще хванеш - пенлива, тръпчива или скоросмъртница
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X