Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
тя да не като Карлсон с перка изотзадзе, че да фърка наместо с метла
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Те някои са мъртви , преди физическата смърт .
Наздраве и чао . Мисля да се възползвам от една дълга разходка в гората , докато не са ми резнали крилцата .
Готина вечер , безимен !
Жалко, че не съм така вътре в дамските /интимни/ подробности...Само от рекламите съм чувал за "ония" - толкова удобни "крилца"... /които застопорявЛИ толкова добре..., но аз не зная - какво точно застопоряват и как точно ставаЛО това...
))
И сега - мога да поразсъждавам малко по темата: големи гадове ща да са тия, които се занимават с такава работа /да резнат нечии крилца/! Може ли да има такива хора? Не бих го допуснал! И кВо сЯ? Резват крилцата /неусетно/ - и всичките "такъми" тръгват накъдето им е удобно /не остават на мястото, за което са предназначени???/ ... Предполагам, че е много гадно - една дама да си ги търси, например - да предположим /без да съм съвсем сигурен!/ - да кажем - по гърба?
Да не изпадам в подробности, но само искам да покажа моята неприязън към всички, тия, които - неразбираемо как - резват нечии крилца... Правилни са разсъжденията ти, че някои са мъртви, преди физическата смърт! Ненавист към подобни гадове - резващи крилцата и създаващи неудобство за дамите!
И какво се получава: никакво отърване няма от тия - гадните? Единственото спасение е - доколкото разбирам/е/ - дългата разходка в гората... Там, в гората - и аз не съм виждал доста неща, вкл. и резнати крилца...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
На китката - не, ама на задника - да. хааааа. Като си кажеш, отивам да летя, аз ще кажа, не, не отиваш. Карантина е сега!Last edited by Грую Груев; 24.03.2020, 11:23.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
На китката - не, ама на задника - да. хааааа. Като си кажеш, отивам да летя, аз ще кажа, не, не отиваш. Карантина е сега!
Снощи кльощавият ми чете бисерите от фейса.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, ти не мое ми даваш наклон на китката. Под казаня, над казаня - където аз реша.
Наздраве, кротко, мило, дружелюбно момче!
Коментар
-
Ти требва да свикваш. Ще си постоянно в изолатора. Шо като говориш само плюиш... по кротките, милите, дружелюбните момчета. За такива като теб казан, обърнат, а ти да си отдоле, вътре, залупена и притихнала. Здраве да е!
Наздраве, кротко, мило, дружелюбно момче!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКръчмата опусте. Голяма част от клиентелата ръси мозъци и използва сложни термини у темата с вируса. Няма кой едно пиене да сложи на масата, за мезе - да не говорим.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Шъ мъ извиняваш, но това се отнася само за Тарантул....
Кът се е развихрил с една термонология. дето е проверявам в гугъла, няма спирачка....
Чекай да го повикам на масата, малко да олаби напрежението...
ТАРАНТУЛЕЕЕЕЕЕ, стига си се връзвал на оня с трите купени магистратури за неспециалисти, ела да те ..., пардон - Тянка да те черпи с едно питие ( два - три пъти....)
пп Вчера четох един виц ( сексуален..ужасттт)
Приятели на масата ....( около 70 кът тебе)
Първият - Аз го направих 2 пъти и жената е във възторг...
Вторият - Аз го направих 3 пъти и жената вика - ти си върха и най - по..
Третия - Аз го правя по веднъж - и жената вика - не свършвай, не свършвай .....до сутринта....
Наздраве !
И не се мляскайте. Поне глейте ви не види Мутафа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Кът се е развихрил с една термонология. дето е проверявам в гугъла, няма спирачка....
ТАРАНТУЛЕЕЕЕЕЕ, стига си се връзвал на оня с трите купени магистратури за неспециалисти, ела да те ..., пардон - Тянка да те черпи с едно питие ( два - три пъти....)
Третия - Аз го правя по веднъж - и жената вика - не свършвай, не свършвай .....до сутринта....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКръчмата опусте. Голяма част от клиентелата ръси мозъци и използва сложни термини у темата с вируса. Няма кой едно пиене да сложи на масата, за мезе - да не говорим.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Ама те там също си викат наздраве, ама по друга причина. Мене ми стана смешно по едно време и се чупих. Праих таратор - да не ти казвам с колко копър, орехи и чесън... Сипи и да го .... у виросо! Наздраве ТНМ!
За твое здраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
Коментар