IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Не бива да взимаш нищо оттам, за да не субсидираш шиптърската икономика. Макар, че вече не се знае. кой е по-лошав - албанеца или македонеца
    Требва свикваме с албанците. Съседи сме, а и бозата им хубава.

Коментар

на стари години чак се усетих че ми допада, Като дете в трети клас имахме интересна учителка по пеене, не знам как беше решила и много настояваше да ме прави тромпетист, та ме набута в един отбор юнаци на школо - да се учим на нотите, а тогава ни се риташе и топка и нотите не ми бяха интересни, карах на слух така да се каже и то оттам и дойде това че ме записа, но пък и много се притеснявах да се покажа пред публика, за да не я ужася с недобро контролиране при изпускане на въздуха та избягах .... Много години вече след това забелязах, че май тромпета ми харесва Изглежда даскалката е имала някаква интуиция
      https://www.youtube.com/watch?v=VDQCtUaZJRQ
      И аз, и аз..... на чинели.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Из Скопља можете добити ракију од дуња... за њу... ))

Дама ће обући нове ципеле ... ))
        Я, преведи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Нищо не съм свършил, ма не пречи да го отпразнувам.
          А ти само кажи, че тромпет ти си слуша...
          https://youtu.be/7IxwUN6rDHw
          на стари години чак се усетих че ми допада, Като дете в трети клас имахме интересна учителка по пеене, не знам как беше решила и много настояваше да ме прави тромпетист, та ме набута в един отбор юнаци на школо - да се учим на нотите, а тогава ни се риташе и топка и нотите не ми бяха интересни, карах на слух така да се каже и то оттам и дойде това че ме записа, но пък и много се притеснявах да се покажа пред публика, за да не я ужася с недобро контролиране при изпускане на въздуха та избягах .... Много години вече след това забелязах, че май тромпета ми харесва Изглежда даскалката е имала някаква интуиция
          https://www.youtube.com/watch?v=VDQCtUaZJRQ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти па сега ше ме караш да ходя до Скопле й докарам албанска боза.

Из Скопља можете добити ракију од дуња... за њу... ))

Дама ће обући нове ципеле ... ))

Коментар

Щом си свършил добра работа, наздраве да ти е
              Обаче нищо полезно не свърших днес а и нямам повод за дискотека, докато си правя план за утре, затова тихичко слушам Крис Боти. И той в дует
              Нищо не съм свършил, ма не пречи да го отпразнувам.
              А ти само кажи, че тромпет ти си слуша...
              https://youtu.be/7IxwUN6rDHw

P.S. И люмия ми метал-тромпет, разбира се:
              https://youtu.be/ScE4qEiWZQ8
              Last edited by Ender; 23.06.2020, 20:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                Айде бе, диджейчето! Днес каква ще е темата за разпиване..?
                https://youtu.be/8iMHnhbhqbw
                Наздраве!

П.С. Не ми върви нещо бозата, та ще налея по едно ирландско.

Щом си свършил добра работа, наздраве да ти е
                Обаче нищо полезно не свърших днес а и нямам повод за дискотека, докато си правя план за утре, затова тихичко слушам Крис Боти. И той в дует

Коментар

Не бива да взимаш нищо оттам, за да не субсидираш шиптърската икономика. Макар, че вече не се знае. кой е по-лошав - албанеца или македонеца
                  С тебе май сме от една кръвна група - на твърдия рок, гледам снощи с ЕНДЕР доста сте си говорили за истинската музика
                  Значи да си призная нещо щото тука е анонимно и ми е по-лесно. Аз като студентка ... такова ... слушах ... чалга
                  Един ден втори курс бях, отивам при една приятелка в тях, тя първи курс в друга специалност и ще решаваме диференциални уравнения
                  А в тях гаджето й надуло на уредбата МЕНОУЪР И като чух една тяхна песен направо откачих, тогава поне 10 пъти подред я слушах, после цял ден изслушах сигурно всичките им албуми
                  Диференциални уравнения тоя ден не решавахме
                  От тогава ги слушам само тях и на концерти съм им ходила
                  Та оттогава слушам рок и станах Човек

Кралете на метъла

https://www.youtube.com/watch?v=BcJdvt8rZns

Коментар

То тази скъпата боза, вече не е истинска боза Даже и за наздраве не става
                    Айде бе, диджейчето! Днес каква ще е темата за разпиване..?
                    https://youtu.be/8iMHnhbhqbw
                    Наздраве!

П.С. Не ми върви нещо бозата, та ще налея по едно ирландско.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

Ооо ... NO NAME ... къде се изгуби
                        Аз се разтягам, че пиша и в златарската тема, от снощи водим едни разговори там
                        Изпий една малка водка за новите ми обувчици
                        Наздраве
                        Водка не пия - безвкусно питие..., но едно леко узо - може.

Какво да ти пожелая за новата придобивка: да са естествено продължение на елегантен крак, а не - продължение на парабола с крайна точка - мъжка глава...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Извинявам се за включването в разговора ви, но бозата от 6 стИнки беше средна... Голямата струваше цели 8 !
                            Ти добре ли си, бе?! Такива имаше само в лукс-сладкарниците като тая при кино Изток. Тия от 8 стинки бяха по половин литър и кусур. Нали ако я черпя такава, ще се гътне с пълно тумбаче и ще застене: Докарайте Тракторчето, сенка да ми прави на тумбачето.

Коментар

Виждаш ли, въобще не знаеш какво е боза от 6 стинки. По твое време е била поне неколко лефчета. Давай сега рецептата.

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

А ти недей ... помня аз, помня баба как ме водеше в сладкарници и на витрината имаше всякакви пасти, тортички, еклери и всякакви вкусотии, и банички, и кифли с мармалад и локум бяха и бози имаше, да и голяма и малка. И всичко беше в едни големи тави наредено. Помня как хубаво и много особено миришеше в тези сладкарници. Някъде през средата на 90-те години ще да е било, на 9 - 10 год. да съм била
                                Виждаш ли, въобще не знаеш какво е боза от 6 стинки. По твое време е била поне неколко лефчета. Давай сега рецептата.

Коментар

Working...
                                X