Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Може, що да не може!? Днес започваш да черпиш ти, утре 4i40, след него Lelq, Грую, Прецито, сър Събев и на 12.01. ти отново тържествено ще заредиш масата - за мое здраве.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Lelq , мислеше от рано да забърше , някой именик - палавник , па да падне игра и подаръци [ATTACH=CONFIG]n3698256[/ATTACH] , ма като държиш на уфатна баба , ще си я получиш , като издои , омеси , изпече , изяде и т.н.
Честит празник и да се надяваме , че имениците , ще защитят името си и ще сложат трапеза
Да са здрави !
Коментар
-
Добро утро !
Аз като не черпих кога ми беше ред и всички станахте габровци( ки...)
Лелчето ни е отсрамила с таз баница - гигант....( ако важи правилото за черпещата с баница дама , ще възкликна - МАЛИЙЙЙЙ, МЛАДОТО СИ Е МЛАДО...)
Нооо, там едно мъъъничко сегментче е от мен...
пп Ужасно съм гладен ( да ева и празниците - качил съм 2 кила и не мога да се спра)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Това се казва леля! Може и за баба да мине. Омесила, опекла, издоила, подквасила. Утре пак да се сетиш тъй за нас. От зарана., ма като държиш на уфатна баба , ще си я получиш , като издои , омеси , изпече , изяде и т.н.
Честит празник и да се надяваме , че имениците , ще защитят името си и ще сложат трапеза
Да са здрави !
Коментар
-
Може пък цела седмица да черпиш, от 6 до 12 януари. Ще ти отива. Пък и редът ти дойде. Не се офлянквай. Покривка постели, трапезата сложи. Наздраве, Дрънчерпавке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Много срамежливи и стиснати именяците днес . Да се надяваме утрешните да са ларЖ
И да ви сложа , да не седите на празно и тихо
https://m.youtube.com/watch?v=ql8kyRtgKMw [ATTACH=CONFIG]n3697947[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n3697948[/ATTACH] Наздраве !
Коментар
-
Казвам се Тянка и ще чакаш до 12.01. някой да почерпи за мое здраве.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
С две ръце на кръста ще стърчим с настойчиво очакване за почерпка. Ти май се казваше Данка. Пооочерпиии, Дано ма! Не се стискай в портмонето. В устата се стисни, за да не кълнеш, че сме прекарали и прокарали габърка да черпи. Здраве да е!
И да ви сложа , да не седите на празно и тихо
https://m.youtube.com/watch?v=ql8kyRtgKMwНаздраве !
Коментар
-
С две ръце на кръста ще стърчим с настойчиво очакване за почерпка. Ти май се казваше Данка. Пооочерпиии, Дано ма! Не се стискай в портмонето. В устата се стисни, за да не кълнеш, че сме прекарали и прокарали габърка да черпи. Здраве да е!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пия, Лев, ама предпочитам цветното Бакарди. По начало съм любител на питиетата с танин. Това водка, джин, мастика - не, благодаря. В тоя диапазон на огнената вода съм пълен въздържател.
А пък кафявото на рома идва от карамелта повече, отколкото от бурето (което може и да е от неръждавейка...).
Коментар
-
Дан ти се обади ишиаса, Мрънкало?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестит празник! Който е извадил кръста от водата, да вземе да почерпи. Май, май, жадни ще си стоим днес. И ще се държим за кръстовете.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар