Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от Рилските езера - в барчето има всякакъв алкохол, а и салатките стават, скарата е добра, звездите тихо ми намигат в ромона на потока
Изглежда няма липси и повреди от св. Илия (да се свети името му) по красивите местенца из родината
Наздраве!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от Рилските езера - в барчето има всякакъв алкохол, а и салатките стават, скарата е добра, звездите тихо ми намигат в ромона на потока
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Отивам у Чужденеция, за да упражня текущ контрол. Като се върна,ще обърна внимание на бегонията ти ... Така де, на - мушкато.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМа ти шопче ли си бе, този...? Я драсни контакт на лични, да направим една реална кръчма!
сега малко останала биричка - за нуждите на кръчмата, тенкс за инф. и наздравеLast edited by precakanoto; 21.07.2018, 08:53.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Всеки има правото да разсъждава по свой начин...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро и честит!
Като се имат предвид гаданията свързани с този ден предполагам, че Кръчмата ще има странна година!
Кафето сигурно не е за мен, ама ще го глътна .Правото на бързия Благодаря!
Всеки има правото да разсъждава по свой начин...
Аз си казах, че не ми е приоритет кафето точно сутрин /леко-, а понякога и доста упорито - гледам в другата посока... /, но ще пусна едно ранно кафе, за да подразня обонянието на най-ранобудните, преди да са си топнали Д-то в морето...
Пия си кафето след обяда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На малкото дзвер купих колело. Дано не си почупи кокалите, че не мога се разбра със зетя.
Наздраве!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЩо, да няма опастност от цунами?
Наздраве, Леля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТnm, да са ти живи и здрави именниците. )
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВчера ме черпиха за Фиат Пунто, днес чакам ме почерпат за килията на Илия. Айде, къде е новодомецът? Като се понапием Кака ще му припява "Вземи ме бачо Илия, мушкатото ти да скрия!" Това голема угроза ми се струва. Наздраве за инвазията в иззиданото и покритото!
Наздраве!Last edited by tnm; 20.07.2018, 23:37.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПо-приятно в морето, отколкото жегата в "голямо село"
Коментар
Коментар