If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понеже ти беше някак пънкарско - https://www.youtube.com/watch?v=lLiD0WRwGGA
Mен ме дърпа нещо към траш от металика-група за удовлетворяване агресивния марс в музикално отношение и да не се налага да се удовлетворява в друго )))
(Не го пускам за да не разгоним компанията )
Наздраве
Ти ме бъркаш с Чиче. Само той може да се фане на този ефтин номър с полегналата Стояна, не, ами полегнала Стянка и да се завтече разгонен към клопката. Където най-вероятно ще го гръмнат от упор или интимно закабалят. Да пием за мисленето с две глави! Само една подвежда.
Стига ме ползва кът бронебойна жилетка бре.....
Уж мислиш с двете глави и все моята ( горната ) я слагаш на дръвника ( на мерника ) и действаш, макар и сам с другата....
Така де: нито очи въртиш, нито пък се ослушваш... Фиксирал си Я вече под бора и сега преценяваш силата на скока! Лъвът се готви за скок! /имаше такъв филм на времето - мисля - унгарски беше/...
Но! Ако допуснеш, че е заспала - как смяташ да не я разбудиш? Някакъв специфичен метод на опрашване ще да е...
Кажи си за всеки случай последното желание. Ако дочуем изстрел - ще се прекръстим за упокой на душата ти - с Царство му небесно!...
Ти ме бъркаш с Чиче. Само той може да се фане на този ефтин номър с полегналата Стояна, не, ами полегнала Стянка и да се завтече разгонен към клопката. Където най-вероятно ще го гръмнат от упор или интимно закабалят. Да пием за мисленето с две глави! Само една подвежда.
Едно ми е леко на душата, широко около врата, ръцете ми не треперукат, главата не се върти безразборно насам-натам, очичките не се оглеждат, ушичките не се ослушват. Някаква важна промяна е настъпила. Изглежда Кака е положила морно, пиено тело под някой бор и кърти непробудно. Възползвайте се! Сега е време да се съгрешава без височайшия вещерски поглед да ви наблюдава и да забърква противокаши за кашите които сте забъркали. Наздраве за пияните фактори!
Така де: нито очи въртиш, нито пък се ослушваш... Фиксирал си Я вече под бора и сега преценяваш силата на скока! Лъвът се готви за скок! /имаше такъв филм на времето - мисля - унгарски беше/...
Но! Ако допуснеш, че е заспала - как смяташ да не я разбудиш? Някакъв специфичен метод на опрашване ще да е...
Кажи си за всеки случай последното желание. Ако дочуем изстрел - ще се прекръстим за упокой на душата ти - с Царство му небесно!...
Едно ми е леко на душата, широко около врата, ръцете ми не треперукат, главата не се върти безразборно насам-натам, очичките не се оглеждат, ушичките не се ослушват. Някаква важна промяна е настъпила. Изглежда Кака е положила морно, пиено тело под някой бор и кърти непробудно. Възползвайте се! Сега е време да се съгрешава без височайшия вещерски поглед да ви наблюдава и да забърква противокаши за кашите които сте забъркали. Наздраве за пияните фактор
Едно ми е леко на душата, широко около врата, ръцете ми не треперукат, главата не се върти безразборно насам-натам, очичките не се оглеждат, ушичките не се ослушват. Някаква важна промяна е настъпила. Изглежда Кака е положила морно, пиено тело под някой бор и кърти непробудно. Възползвайте се! Сега е време да се съгрешава без височайшия вещерски поглед да ви наблюдава и да забърква противокаши за кашите които сте забъркали. Наздраве за пияните фактори!
Коментар