IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тоя ще да е питал някой балканджия по Нишко, ще знаеш
    Иначе за Дунав мост те питах, щото мернах, че авджиите сте били там да протестирате, пък ти за на кривоглавия мечтата за тунела си ме разбрала Гледах и там (има хубави теми скайскрейпърсити форумите) - безсмислена работа - пътят е супер кирлив с тези 2 платна и реалната полза от него ще е нулева. Два тира един след друг и нямат минаване, та само дето ще поизправят завоите и дотам, но времете няма да се скъси съществено, макар че километрите ще намалеят, просто с двулентов път не става. А Вожда вика, че щял да мести там трафика с тировете между севера и юга - умрех да се хилим
    Ай наздраве, поне начев тури квалитетно пиене!
    Въобще не съм разбрала за протестите. Имаше някаква забрана за групов лов на диво прасИ по поречието на Дунав, но мисля, че я отмениха. Та, идея и нямам какво не им е на кеф на тамошните ловци. В хабитата мое си гърмим и в сряда, стига да има желаещи.
    Наздраве!

П.П. Все си мисля, че тунела не е основната цел на занятието. Градът нямаше обходен път, а покрай приказките за тунела, вече готов наполовина.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Бъдещият персонал е кът. Инак напредваме с трасето и усвояването на пачките.
      Наздраве!

П.П. Някъде, някога бях чела пътепис на френски пътешественик и той описваше българите по следния начин, цитирам по памет: българските мъже са нисички, чернички, мустакати и за всяко нещо ходят да питат жените си.
      Не си спомням името на пътешественика и точните думи, но смисълът горе-долу беше такъв.
      Тоя ще да е питал някой балканджия по Нишко, ще знаеш
      Иначе за Дунав мост те питах, щото мернах, че авджиите сте били там да протестирате, пък ти за на кривоглавия мечтата за тунела си ме разбрала Гледах и там (има хубави теми скайскрейпърсити форумите) - безсмислена работа - пътят е супер кирлив с тези 2 платна и реалната полза от него ще е нулева. Два тира един след друг и нямат минаване, та само дето ще поизправят завоите и дотам, но времете няма да се скъси съществено, макар че километрите ще намалеят, просто с двулентов път не става. А Вожда вика, че щял да мести там трафика с тировете между севера и юга - умрех да се хилим
      Ай наздраве, поне начев тури квалитетно пиене!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

С удоволствие!

Дори знам музиката, от онзи ден е отново много популярна заради кака Терийса! Милата, дано никой не и каже как изглежда отитвайки се да танцува.

Знам също, че ти ще си кралицата на танца !

Abba - Dancing Queen
        Ъхъ, ако не друго поне ще куцукам с изящество.
        Наздраве!

П.П. Вчера се бяхте заиграли у френско. Това е моето включване, още повече, че иде дума за танцуване.
        https://www.youtube.com/watch?v=C5ha...&start_radio=1
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Недей разглезва кръчмата. Аз им пържа филии и ги мажа с мас, а ти ще накараш клиентелата да иска да им ги натърквам с черен трюфел.
          Верно, прав си - умереност трябва да има във всичко!

Ама понеже двамата с Груев всеки по свой почин изживяхме вчера по една малка, но издънно разтърстваща емоционална драма, едно своеобразно Ватерло, трябваше спешно и на всяка цена да търсим изход от положението!

Наздраве за емоционалния драматизъм!

Abba - Waterloo

Коментар

Ми отде, бъзик си правя - аз се чувствам чист протобългарин и вярвам, че дори и да имам генетично нящо с(к)лавянско, то ментално всичко такова ми е чуждо, та затова и викам, че имам типично протобългарски фенотип - нали те винаги са описвани като банда чергари, лека мангалести и с криви крака, дето за нищо не стават, една шепа племе сред славянското море от красиви, високи, стройни, светлокоси и светлооки левенти и хубавици

П.С. Как е на Дунав мост
            Бъдещият персонал е кът. Инак напредваме с трасето и усвояването на пачките.
            Наздраве!

П.П. Някъде, някога бях чела пътепис на френски пътешественик и той описваше българите по следния начин, цитирам по памет: българските мъже са нисички, чернички, мустакати и за всяко нещо ходят да питат жените си.
            Не си спомням името на пътешественика и точните думи, но смисълът горе-долу беше такъв.
            Мечо

Коментар

• Merci, nachev, това е друга "бира"
              Наздраве!
              Трак, филията с мас дали ще върви с Далмора, а? Ти как мислиш?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груйчев, нЕма никакъв проблем!
                Аз рекох да заложа на някакъв реален и възможен, аналогов вариант, щото ако не успеем да затворим позицията на време и се стигне до физическа доставка, може да с е изложа

Щом си петимен на дигиталната консумация, много ме улесняваш!!

Наздраве!

Дано се справим с преглъщането, че тази бутилчица струва колкот едно ново БМВ СУВ-че!
                Недей разглезва кръчмата. Аз им пържа филии и ги мажа с мас, а ти ще накараш клиентелата да иска да им ги натърквам с черен трюфел.

Коментар

Начев, без да се обиждаш, ама Бушмилса хич не го харесвам,
                  Груйчев, нЕма никакъв проблем!
                  Аз рекох да заложа на някакъв реален и възможен, аналогов вариант, щото ако не успеем да затворим позицията на време и се стигне до физическа доставка, може да с е изложа

Щом си петимен на дигиталната консумация, много ме улесняваш!!

Наздраве!

Дано се справим с преглъщането, че тази бутилчица струва колкот едно ново БМВ СУВ-че!

Коментар

П.П. Хубава музика. Отивам да си взема балните пантофки и те каня на танц
                    С удоволствие!

Дори знам музиката, от онзи ден е отново много популярна заради кака Терийса! Милата, дано никой не и каже как изглежда отитвайки се да танцува.

Знам също, че ти ще си кралицата на танца !

Abba - Dancing Queen

Коментар

П.П.Това за бялата кожа, зелените очи и тъмната коса на протобългарите от къде се взе?
                      Ми отде, бъзик си правя - аз се чувствам чист протобългарин и вярвам, че дори и да имам генетично нящо с(к)лавянско, то ментално всичко такова ми е чуждо, та затова и викам, че имам типично протобългарски фенотип - нали те винаги са описвани като банда чергари, лека мангалести и с криви крака, дето за нищо не стават, една шепа племе сред славянското море от красиви, високи, стройни, светлокоси и светлооки левенти и хубавици

П.С. Как е на Дунав мост

Коментар

Идеалка, Трак, ама трябваше тая захранка по-отрано да я почна, сега вече е късно май, нищо че мога да слушкам и да папкам

Начев, без да се обиждаш, ама Бушмилса хич не го харесвам, ама хич, почти като Джонито. Виж там Гленкинчи или Лагавулина ми харесват. Един път пих и едно, дето така ме удари - супер странен вкус, та домакина рече, че никой друг не рачил да го пие, затова го пази за мен, га му ида на гости

Тнм, аз пък много обичах мляко като малък - особено селското с каймак, но без каймака, даже веднъж си спомням, че баща ми донесе отнякъде биволско прясно мляко - уникално! Обаче го ненавиждах със захар - виж със сол не съм го пил, но звучи добре. Дори и сега от време на време си купувам прясно мляко, нищо че било вредно вече за дъртаци като мен

Наздраве - апропо, дори и сега, ако смеся през деня някакъв тип мляко, особено прясно, и алкохол, веднга почвам да подсмърчам - странна реакция някаква си, сигур ми е остатък от кумиса, нали съм си чист протобългарин - бял, със зелени очи и черна коса
                        Сега обичам прясно мляко. Понякога го пия със сол, други път с лъжичка пчелен мед. Зависи от настроението и хормоните ми.
                        Наздраве!

П.П.Това за бялата кожа, зелените очи и тъмната коса на протобългарите от къде се взе?
                        Мечо

Коментар

Аз пък винаги се съмнявам в пределната ми яснота!

Наздраве за тези, които избират да са щастливи, но не задължително умни!
                          Наздраве и за тези, които правят обратния "избор"!
                          Chris Norman & Suzi Quatro - Stumblin'
                          Предполагам, въпрос на възпитание. При мен имаше забрана на ползването на изрази от сорта на "не мога", " не знам" и "трябва". От там явно идва и тази пределна яснота за възможностите ми.
                          Наздраве!

П.П. Хубава музика. Отивам да си взема балните пантофки и те каня на танц
                          Мечо

Коментар

• Идеалка, Трак, ама трябваше тая захранка по-отрано да я почна, сега вече е късно май, нищо че мога да слушкам и да папкам

Начев, без да се обиждаш, ама Бушмилса хич не го харесвам, ама хич, почти като Джонито. Виж там Гленкинчи или Лагавулина ми харесват. Един път пих и едно, дето така ме удари - супер странен вкус, та домакина рече, че никой друг не рачил да го пие, затова го пази за мен, га му ида на гости

Тнм, аз пък много обичах мляко като малък - особено селското с каймак, но без каймака, даже веднъж си спомням, че баща ми донесе отнякъде биволско прясно мляко - уникално! Обаче го ненавиждах със захар - виж със сол не съм го пил, но звучи добре. Дори и сега от време на време си купувам прясно мляко, нищо че било вредно вече за дъртаци като мен

Наздраве - апропо, дори и сега, ако смеся през деня някакъв тип мляко, особено прясно, и алкохол, веднга почвам да подсмърчам - странна реакция някаква си, сигур ми е остатък от кумиса, нали съм си чист протобългарин - бял, със зелени очи и черна коса

Коментар

Шегувам се, хер Начев. Като как ме виждаш да давам пари, че да науча нещо дето ми е пределно ясно - за броя гънки на сивото вещество ми е думата.
                              Наздраве!
                              Аз пък винаги се съмнявам в пределната ми яснота!

Наздраве за тези, които избират да са щастливи, но не задължително умни!
                              Наздраве и за тези, които правят обратния "избор"!
                              Chris Norman & Suzi Quatro - Stumblin'

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аха, като малка също са те инквизирали. С бело млеко. Навремето у един хотел в Скопие рекох да си поръчам капучино, на кое му викат бело кафе. Ама се обърках и си поисках бело млеко. Келнерът, застаряващ вече хитряга, по физиономия и говор нашенче, ме бъзикаше, че млякото си е бяло. Май искаше да върже разговор, но аз сконфузен се умълчах. Що и аз не обичам само сварено бело млеко без поне малко кафенилка у него. Какаова предпочитам.
                                Те ли мен, аз ли тях ... !? Много злоядо отроче бях. Баба все ми тикаше чашата с мляко в ръка и мърмореше, че ако не пия мляко кожата ми ще стане тъмна като на единия от братовчедите ми. А това хич не се котираше у родата.
                                На всичкото отгоре не му слагаше захар, а сол. Не съм срещала никъде другаде да го пият така. Винаги е подсладено.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X